2777
2789

نیازمند تجربیاتتونم

موهاتونو پرپشت کرد؟؟؟

روی رشد قدی تاثیر داشت؟؟

بعد چند وقت نتایج رو مشاهده کردین؟؟

و چچوری زدین به ریشه

من

ریزش و قطع کرد و موهای ریخته شده دراومد

واقعا من کلی ویتامین و شامپو استفاده کردم

هورمونیم نبود 

من ۲ قاشق رزماری خشک شده با نصف قاشق میخک و تخک شنبلیله میجوشونم و میزارم‌دم بکشه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من استفاده کردم

راضیم

•دنیایِِ آرزوهام تو چشمایِ هیزٍ تو نیست :/                          •اگع الماس نباشع برا من نیست:/                                             •و در آخر هیچکس ب زیبایی حرفهایش نبود!:/                                     ○آدم تنها باشع ب "خ♡دا" نزدیک ترع○
منریزش و قطع کرد و موهای ریخته شده دراومدواقعا من کلی ویتامین و شامپو استفاده کردمهورمونیم نبود من ۲ ...

من میخوام جداگانه ماسک شنبلیله رو هفته ای یبار بزنم

رزماری رو یه شب در میون

ویتامینم دارم میخورم

شما قبلش موهاتون پرپشت بود؟؟

کامل مثل قبل شد؟

منریزش و قطع کرد و موهای ریخته شده دراومدواقعا من کلی ویتامین و شامپو استفاده کردمهورمونیم نبود من ۲ ...

هر وقت میخواستی بزنی میزاشتی دم بکشه یا قابل نگهداری هست؟

عکس پروفایلم کپی خودمه😊🩷

من میخوام جداگانه ماسک شنبلیله رو هفته ای یبار بزنمرزماری رو یه شب در میونویتامینم دارم میخورمشما قب ...

قبلش خوب بود خییلییی خوب

درسته مثل قبل نشد ولی کف سرمم خالی نموند

البته الانم موهای کوتاه اذیتم میکنه

قبلش خوب بود خییلییی خوبدرسته مثل قبل نشد ولی کف سرمم خالی نموندالبته الانم موهای کوتاه اذیتم میکنه

کل موهاتونو کوتاه کردین یا منظورتون اون موهای ریزه؟

روی رشد هم تاثیر داشت؟