2777
2789
عنوان

برا خودتون ارزش قائل باشید دخترا

| مشاهده متن کامل بحث + 1764 بازدید | 84 پست
اخه ۶ ساله هر چی گفتن و هر کار کردن هیچی نگفتم چون میدونسم از من خوششون نمیاد و دنبال اینن که دعوا د ...

به نظر من تنها کاری که میتونی بکنی قطع ارتباط هست . نه طلاق و نه شکایت ( تاپیک قبلی ) . فاصله بگیر ازشون فکر کن شوهرت پدر و مادر نداره .فکر اینو نکن که برات خرج نکردن برات مهم نباشه آرامش خونت رو حفظ کن 

کاربری برای دو نفره من و خواهرم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شما بهتره فکر و حواستو به زندگیتون بدین و پیش همسرتون بد خانوادش رو نگید در عوض بگین منم دوست داشم باخانوادت رفت و آمد کنیم شوهرتون شمارو دوست داشته باشه کافیه اونام بعد یه مدت سربه راه خواهند شد

کاش وقتی خانواده راضی نیست دست ازسرپسرمردم بردارین پسرشون پر میکنین میندازین به جونشون میخوایین فرش قرمزجلو پات پهن کنن ماها که پدرومادراشون باهزار منت اومدن خواستگاری ومردن وزنده شدن تاجواب مثبت بگیرن الان پسرشون پاشو کج بزاره میگن عروس بوده

بخاطر اینکه شوهرم خره همش میگفت اونا پدرمادرن ما وظیفه داریم احترام بذاریم منو برد خونشون مادرشم محل ...

اگه اون موقع خر اونا بود الان خر تو شده😄🤪🤪🤪 واقعا کمتر مردی ببینه مادرش با زنش دعوا میکنه میگه باید قطع ارتباط کنیم 😅

کسی نمیتونه کشف ادوین هابل مبنی بر اینکه کیهان در حال بسط و گسترشه و اعلام این موضوع رو در آیه (والسما بنیناها باید و انا لموسعون) انکار کنه. کسی نمیتونه زوجیت در گیاهان رو که کمتر از سیصد ساله که توسط کارل لینه کشف شده و آیه (فاخرجنا به ازواجا من نبات شتی) و زوجیت الکترون و پروتون و آیه (و من کل شی خلقنا زوجین لعلکم تتذکرون) رو انکار کنه. کسی نمیتونه اکتشاف ۴۰۰۰۰ نورون در قلب و تاثیری که روی تصمیم گیری و اخلاق ما داره و آیه (فتکون لهم قلوب یعقلون بها) رو انکار کنه. کسی نمیتونه تعیین جنسیت از طریق مرد و آیه (انه خلق الزوجین الذکر و الانثی من نطفه اذا تمنی) رو انکار کنه. کسی نمیتونه تولید شیر از خون که از حقایق علمی تازه کشف شده ست و آیه (من بین فرث و دم لبنا خالصا) رو انکار کنه. کسی نمیتونه پی بردن دانشمندان به وجود دو معده در زنبور عسل و آیه (یخرج من بطونها شرابا) رو انکار کنه. کسی نمیتونه انکار کنه که نسبت خشکی و دریاهای روی زمین ۲۹ به ۷۱ هست و تعداد تکرار این دو کلمه توی قران یعنی ۱۳ به ۳۲ رو اگه درصد بگیریم همینقدر میشه. و خیلی ارقام جالب دیگه مثلا کلمه زن و مرد که هردو بطور مساوی و ۲۴ بار اومده. کلمه روز که ۳۶۵ بار و کلمه ماه ۱۲ بار تکرار شده و ...‌ کسی نمیتونه این رو که آب بیشترین ماده تشکیل دهنده بدن هست و آیه (و جعلنا من الما کل شی حی) رو انکار کنه. کسی نمیتونه انکار کنه این اعجاز رو که در آیه (نقلبهم ذات الیمین و ذات الشمال) اومده درمورد اصحاب کهف درست همونطوری که برای بیمارانی که بیهوشی یا بی تحرکی طولانی مدت دارن توصیه میشه هر چند ساعت یک بار اونها رو به راست یا چپ برگردونن برای تنفس پوستی و تجدید حیات سلول ها. کسی نمیتونه انکار کنه که در ارتفاع بالای ۴ هزار اکسیژن کم باعث سستی سردرد و تنگی نفس میشه و در آیه (و من یرد ان یضله یجعل صدره ضیقا حرجا کانما یصعد فی السما) اشاره شده. کسی نمیتونه انکار کنه حس شنوایی در جنین قبل از بینایی وجود میاد و در قرآن به خلقت گوش قبل از چشم در آیه (و جعلنا لکم السمع و الابصار) اشاره شده و و و و و ... -هیچکس- نمیتونه این کتاب و پروردگاری که اون رو نازل کرده -انکار- کنه اما میدونی چیه؟ بنظر من داستانش مثل وقتیه که -شب- میشه آره وقتی که -شب- میشه چند تا -سگ- توی کوچمون راحت جمع میشن و -سرصدا- میکنن

شما بهتره فکر و حواستو به زندگیتون بدین و پیش همسرتون بد خانوادش رو نگید در عوض بگین منم دوست داشم ب ...

اره کم کم بچه میاره و خانوادشون بزرگ میشه نمیتونن نادیده بگیرن و یا راحت بی احترامی کنن همه هم نوه رو دوست دارند

کسی نمیتونه کشف ادوین هابل مبنی بر اینکه کیهان در حال بسط و گسترشه و اعلام این موضوع رو در آیه (والسما بنیناها باید و انا لموسعون) انکار کنه. کسی نمیتونه زوجیت در گیاهان رو که کمتر از سیصد ساله که توسط کارل لینه کشف شده و آیه (فاخرجنا به ازواجا من نبات شتی) و زوجیت الکترون و پروتون و آیه (و من کل شی خلقنا زوجین لعلکم تتذکرون) رو انکار کنه. کسی نمیتونه اکتشاف ۴۰۰۰۰ نورون در قلب و تاثیری که روی تصمیم گیری و اخلاق ما داره و آیه (فتکون لهم قلوب یعقلون بها) رو انکار کنه. کسی نمیتونه تعیین جنسیت از طریق مرد و آیه (انه خلق الزوجین الذکر و الانثی من نطفه اذا تمنی) رو انکار کنه. کسی نمیتونه تولید شیر از خون که از حقایق علمی تازه کشف شده ست و آیه (من بین فرث و دم لبنا خالصا) رو انکار کنه. کسی نمیتونه پی بردن دانشمندان به وجود دو معده در زنبور عسل و آیه (یخرج من بطونها شرابا) رو انکار کنه. کسی نمیتونه انکار کنه که نسبت خشکی و دریاهای روی زمین ۲۹ به ۷۱ هست و تعداد تکرار این دو کلمه توی قران یعنی ۱۳ به ۳۲ رو اگه درصد بگیریم همینقدر میشه. و خیلی ارقام جالب دیگه مثلا کلمه زن و مرد که هردو بطور مساوی و ۲۴ بار اومده. کلمه روز که ۳۶۵ بار و کلمه ماه ۱۲ بار تکرار شده و ...‌ کسی نمیتونه این رو که آب بیشترین ماده تشکیل دهنده بدن هست و آیه (و جعلنا من الما کل شی حی) رو انکار کنه. کسی نمیتونه انکار کنه این اعجاز رو که در آیه (نقلبهم ذات الیمین و ذات الشمال) اومده درمورد اصحاب کهف درست همونطوری که برای بیمارانی که بیهوشی یا بی تحرکی طولانی مدت دارن توصیه میشه هر چند ساعت یک بار اونها رو به راست یا چپ برگردونن برای تنفس پوستی و تجدید حیات سلول ها. کسی نمیتونه انکار کنه که در ارتفاع بالای ۴ هزار اکسیژن کم باعث سستی سردرد و تنگی نفس میشه و در آیه (و من یرد ان یضله یجعل صدره ضیقا حرجا کانما یصعد فی السما) اشاره شده. کسی نمیتونه انکار کنه حس شنوایی در جنین قبل از بینایی وجود میاد و در قرآن به خلقت گوش قبل از چشم در آیه (و جعلنا لکم السمع و الابصار) اشاره شده و و و و و ... -هیچکس- نمیتونه این کتاب و پروردگاری که اون رو نازل کرده -انکار- کنه اما میدونی چیه؟ بنظر من داستانش مثل وقتیه که -شب- میشه آره وقتی که -شب- میشه چند تا -سگ- توی کوچمون راحت جمع میشن و -سرصدا- میکنن

اگه شوهرت پشتته رفت و آمد قطع کنآخه چرا طلاق چرا بحث کنی و زندگی رو به خودت و شوهر زهر کنی

حالا میگه همین یک بار رو جوابشون رو داده واقعا با مادرشوهر باید اب زیر کاه بود 

چرا منتظری بیان معذرت خواهی اخه؟!! کی گفته باید تورو دوس داشته باشن چرا انقدر مهر طلبی تو دختر!!! نم ...

اخه جلو ۲۰ نفر ادم گفت اگه بچه هات نبودن تو رو خونم راه نمیدادم 

بعدم گفت خیابونی 

در صورتی که من هیچی نگفتم تند تند وسیله هامو جمع کردم نشستم تو ماشین 

به شوهرمم گفت اون خیابونیه توام برو دنبال همون یعنی عملا مارو ول کردن همش تقصیر شوهدمه که روز اول منو برد خونه مادرش اخه لعنتی اونل براتو کاری نکردن همه سختیا رو خودمون کشیدیم فقط بخاطر احترام چون پدر و مادرن شوهرم منو برد خونشون 

حالا میگه بیا باهاشون قط ارتباط کنیم حالا که منو جلو همه ماددش بی ارزش کرده 

منکه دیگه کات مبکنم باهاشون اما نظرت چیه که میگم برم شکایت کنم که تو فامیل همه بفهمن که من بخاطر اینکه گفتن خیابونی ازشون شکایت کردم و اعاده حیثیت کردم بلکه فامیلشون حق رو بمن بدن اره ؟؟؟ 

خیلیا با دوستی ازدواج کردن مثل تو نمیگن به خودشون بی ارزش !!!!تفکرات پوسیده خانواده شوهرت تقصیر تو ن ...

چون جلو ۲۰ نفر بهم گفت خیابونی منم ساکت بودم هیچی نگفتم بعدم میبینم عروسای دیگش دوزار ارزش ندارن سرشون به تنشون نمی ارزه بعد اونارو روی سرشون میذارن چون براشون مجلس و طلا و لوازم گرفتن اما چون برا من کاری نکردن راحت بهم توهین کردن و گفتن خیابونی 

الان بنظرت برم شکایت کنم اعاده حیثیت کنم ازشون ؟ 

اگر واقعا شوهرت پشتته .دوستت داره ..خدا رو صد هزار مرتبه شکر کن بابت این اتفاق و قطع رابطه ...

اعاده حیثیت نکنم ازشدن بخاطر اینکه گفتن خیابونی ؟ 

وکیل گفت میتونی بخاطر همین حرفشون دادگاهی کنی اونارو 

اگه اون موقع خر اونا بود الان خر تو شده😄🤪🤪🤪 واقعا کمتر مردی ببینه مادرش با زنش دعوا میکنه میگه ب ...

چون دیگه ازشون سرد شده 

چون میبینه ننه ش دهنشو وا کرده ۶ ساله هرچی گفته من ساکت بودم 

چون میبینه چقد به بقیه برادراش کمک میکنن اما به شوهر من هیچی نمیدن فقط بخاطر اینکه با من ازدواج کرده 

براهمین میگه برو ازشون شکایت کن اعاده حیثیت کن که بهت گفتن خیابونی بعدم قط رابطه

چون جلو ۲۰ نفر بهم گفت خیابونی منم ساکت بودم هیچی نگفتم بعدم میبینم عروسای دیگش دوزار ارزش ندارن سرش ...

اونارو میخواستن تو رو نخواستن فرقت باهاشون اینه

یانباید ازدواج میکردی حالام که ازدواج کردی نباید انتظارداشته باشی مث اونا دوست داشته باشن میدونی چون مخالف بودن احتمالا همسرت دعواها داشته باهاشون سراین مساله نمیتونن دوستت داشته باشن همین

اعاده حیثیت نکنم ازشدن بخاطر اینکه گفتن خیابونی ؟ وکیل گفت میتونی بخاطر همین حرفشون دادگاهی کنی اونا ...

بنظرت این خانواده ارزششوداره  وقت بذاری  ؟ حرف   زده شده  باید شاهد  داشته باشی   بنظرت اقوام شوهرت میان برا شهادت ؟  گذر کن  ....بچسب  به زندگیت