2777
2789
عنوان

برا خودتون ارزش قائل باشید دخترا

| مشاهده متن کامل بحث + 1764 بازدید | 84 پست
معمولا خر و خرما با هم نمیشه🤣 الان تو حمایت شوهرت رو داری دگ نباید چشمت به پول خانواده شوهر باشه وج ...

من پولی نیستم میگم بیاین این خرجا رو بکنین تا بلکه ادم بشین دیگه نگین خیابونی 

حالا عروسای دیگشونو ببینی حالت به هم میخوره ی مشت بی سواد و بی خانواده اما چون اونا فامیلن و بداشون خرج کردن با ارزشن 

من هدفم از خرج کردن اینه که قدر بدونن 

پس برم شکایت کنم ازشون ؟ 

چرا شوهرت باید تاوان بده گناه اون چیه مگه نمیگی‌پشتت بوده تو روی مادرش در اومده حامی بوده درکت کرده

چون مادرش منو نمیخاد اما از طلاق ما میترسه 

میخام تهدیدش کنم که بره طلا و لوازمی که برا بقیه عروساش خریده برا منم بخره نکه من جدا میشم چون دارم با بی پولی پسرش میسازم دیگه دلیل نمیشه بهم بگه خیابونی 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اخه جلو ۲۰ نفر ادم گفت اگه بچه هات نبودن تو رو خونم راه نمیدادم بعدم گفت خیابونی در صورتی که من هیچی ...

بزرگترین انتقامی که میتونی ازشون بگیری بی محلی و خوش و خرم زندگی کردنته همین تمام

فقط 6 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دخترک زیبای من،جان و جهان من، مرسی که منو لایق دونستی که مامانت باشم،مرسی که دختر شدی،مرسی‌که منو خوشبخت کردی،منو بابا دیوونتیم آنیکا🌸🩷🌸🩷🌸🩷🌸

نخوانت به رگ و ریشه های رحمت که نمیخوانت،اونیکه تورو میخواد شوهرته،تو خودت انقدر سمج بازی در آوردی و ...

من سمج نبودم من احترامشونو نگه داشتم اگه نه فحش و بی ادبی رو همه بلدن وقتی گفت خبابونی میتونسم بگم خودتی و دخترت بگم پات لب گوره گوه زیادی نخور که سکته نکنی اما ساکت موندم

بنظرت الان برم شکایت کنم اعاده حیثیت کنم ؟ 

چون مادرش منو نمیخاد اما از طلاق ما میترسه میخام تهدیدش کنم که بره طلا و لوازمی که برا بقیه عروساش خ ...

زندگیت رو خراب میکنی....

کسی نمیتونه کشف ادوین هابل مبنی بر اینکه کیهان در حال بسط و گسترشه و اعلام این موضوع رو در آیه (والسما بنیناها باید و انا لموسعون) انکار کنه. کسی نمیتونه زوجیت در گیاهان رو که کمتر از سیصد ساله که توسط کارل لینه کشف شده و آیه (فاخرجنا به ازواجا من نبات شتی) و زوجیت الکترون و پروتون و آیه (و من کل شی خلقنا زوجین لعلکم تتذکرون) رو انکار کنه. کسی نمیتونه اکتشاف ۴۰۰۰۰ نورون در قلب و تاثیری که روی تصمیم گیری و اخلاق ما داره و آیه (فتکون لهم قلوب یعقلون بها) رو انکار کنه. کسی نمیتونه تعیین جنسیت از طریق مرد و آیه (انه خلق الزوجین الذکر و الانثی من نطفه اذا تمنی) رو انکار کنه. کسی نمیتونه تولید شیر از خون که از حقایق علمی تازه کشف شده ست و آیه (من بین فرث و دم لبنا خالصا) رو انکار کنه. کسی نمیتونه پی بردن دانشمندان به وجود دو معده در زنبور عسل و آیه (یخرج من بطونها شرابا) رو انکار کنه. کسی نمیتونه انکار کنه که نسبت خشکی و دریاهای روی زمین ۲۹ به ۷۱ هست و تعداد تکرار این دو کلمه توی قران یعنی ۱۳ به ۳۲ رو اگه درصد بگیریم همینقدر میشه. و خیلی ارقام جالب دیگه مثلا کلمه زن و مرد که هردو بطور مساوی و ۲۴ بار اومده. کلمه روز که ۳۶۵ بار و کلمه ماه ۱۲ بار تکرار شده و ...‌ کسی نمیتونه این رو که آب بیشترین ماده تشکیل دهنده بدن هست و آیه (و جعلنا من الما کل شی حی) رو انکار کنه. کسی نمیتونه انکار کنه این اعجاز رو که در آیه (نقلبهم ذات الیمین و ذات الشمال) اومده درمورد اصحاب کهف درست همونطوری که برای بیمارانی که بیهوشی یا بی تحرکی طولانی مدت دارن توصیه میشه هر چند ساعت یک بار اونها رو به راست یا چپ برگردونن برای تنفس پوستی و تجدید حیات سلول ها. کسی نمیتونه انکار کنه که در ارتفاع بالای ۴ هزار اکسیژن کم باعث سستی سردرد و تنگی نفس میشه و در آیه (و من یرد ان یضله یجعل صدره ضیقا حرجا کانما یصعد فی السما) اشاره شده. کسی نمیتونه انکار کنه حس شنوایی در جنین قبل از بینایی وجود میاد و در قرآن به خلقت گوش قبل از چشم در آیه (و جعلنا لکم السمع و الابصار) اشاره شده و و و و و ... -هیچکس- نمیتونه این کتاب و پروردگاری که اون رو نازل کرده -انکار- کنه اما میدونی چیه؟ بنظر من داستانش مثل وقتیه که -شب- میشه آره وقتی که -شب- میشه چند تا -سگ- توی کوچمون راحت جمع میشن و -سرصدا- میکنن

من سمج نبودم من احترامشونو نگه داشتم اگه نه فحش و بی ادبی رو همه بلدن وقتی گفت خبابونی میتونسم بگم خ ...

نه چون دستت به جایی بند نمیشه و فقط بدتر خودتو خراب میکنی

فقط 6 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دخترک زیبای من،جان و جهان من، مرسی که منو لایق دونستی که مامانت باشم،مرسی که دختر شدی،مرسی‌که منو خوشبخت کردی،منو بابا دیوونتیم آنیکا🌸🩷🌸🩷🌸🩷🌸

چون مادرش منو نمیخاد اما از طلاق ما میترسه میخام تهدیدش کنم که بره طلا و لوازمی که برا بقیه عروساش خ ...

اتفاقا کمک میکنه راحتتر بری جدا شی و این وسط شوهرت دلش،شکسته به غرورش برخورده باید سرزنش خانواده رو بشنوه ک دیدی ما گفتیم این دختره به دردت نمیخوره و فورا یکی خودشون براش میگیرن و اتفاقا ک برای مورد انتخابی خودشون خوب حمایت میکنن

به نظر من تنها کاری که میتونی بکنی قطع ارتباط هست . نه طلاق و نه شکایت ( تاپیک قبلی ) . فاصله بگیر ا ...

یعنی جلو ۲۰ نفر گفت خیابونی من هیچ جوابی ندادم هیچی 

الانم راحت بذارم برا خودشون بچرخن شکایت نکنم ؟ 

من کات میکنم باهاشون اما اونا براشون مهم نیست وه من کات کنم یا نکنم 

کاش وقتی خانواده راضی نیست دست ازسرپسرمردم بردارین پسرشون پر میکنین میندازین به جونشون میخوایین فرش ...

فرش قرمز پهن نکنن ولی جلو دهنشونو بگیرن یعنی چی خیابونی بگز جلو ۲۰ نفر الان من ناموس شماهستم 

مادر نوه هات هستم 

پسر مردم خودش عقل داره ادب و احترام نگه داشتن منو دیده 

بی ادبی و سلیطه بازی مادرشم دیده 

نیاز نیست من پرش کنم 

اونارو میخواستن تو رو نخواستن فرقت باهاشون اینهیانباید ازدواج میکردی حالام که ازدواج کردی نباید انتظ ...

فدای سرم که دوستم ندارن چرا جلو ۲۰ نفر میگه خیابونی ؟  

منم دوسشون ندارم متنقرم ازشون اما تا حالا بخاطر شوهرم بهشون بی احترامی نکردم 

چرا اونا بخاطر پسرسون دهنشون رو نمیبندن 

چون دیگه ازشون سرد شده چون میبینه ننه ش دهنشو وا کرده ۶ ساله هرچی گفته من ساکت بودم چون میبینه چقد ب ...

یعنی شوهرت میگه میاد بعنوان شاهد شهادت بده ؟ اگه اون موقع جا زد چی چون بازم ممکنه مادرش رو مخش کار کنه 

من بودم فقط از خدام بود قطع رابطه کنم مگه وضع شوهرت خ بده ؟ 

کسی نمیتونه کشف ادوین هابل مبنی بر اینکه کیهان در حال بسط و گسترشه و اعلام این موضوع رو در آیه (والسما بنیناها باید و انا لموسعون) انکار کنه. کسی نمیتونه زوجیت در گیاهان رو که کمتر از سیصد ساله که توسط کارل لینه کشف شده و آیه (فاخرجنا به ازواجا من نبات شتی) و زوجیت الکترون و پروتون و آیه (و من کل شی خلقنا زوجین لعلکم تتذکرون) رو انکار کنه. کسی نمیتونه اکتشاف ۴۰۰۰۰ نورون در قلب و تاثیری که روی تصمیم گیری و اخلاق ما داره و آیه (فتکون لهم قلوب یعقلون بها) رو انکار کنه. کسی نمیتونه تعیین جنسیت از طریق مرد و آیه (انه خلق الزوجین الذکر و الانثی من نطفه اذا تمنی) رو انکار کنه. کسی نمیتونه تولید شیر از خون که از حقایق علمی تازه کشف شده ست و آیه (من بین فرث و دم لبنا خالصا) رو انکار کنه. کسی نمیتونه پی بردن دانشمندان به وجود دو معده در زنبور عسل و آیه (یخرج من بطونها شرابا) رو انکار کنه. کسی نمیتونه انکار کنه که نسبت خشکی و دریاهای روی زمین ۲۹ به ۷۱ هست و تعداد تکرار این دو کلمه توی قران یعنی ۱۳ به ۳۲ رو اگه درصد بگیریم همینقدر میشه. و خیلی ارقام جالب دیگه مثلا کلمه زن و مرد که هردو بطور مساوی و ۲۴ بار اومده. کلمه روز که ۳۶۵ بار و کلمه ماه ۱۲ بار تکرار شده و ...‌ کسی نمیتونه این رو که آب بیشترین ماده تشکیل دهنده بدن هست و آیه (و جعلنا من الما کل شی حی) رو انکار کنه. کسی نمیتونه انکار کنه این اعجاز رو که در آیه (نقلبهم ذات الیمین و ذات الشمال) اومده درمورد اصحاب کهف درست همونطوری که برای بیمارانی که بیهوشی یا بی تحرکی طولانی مدت دارن توصیه میشه هر چند ساعت یک بار اونها رو به راست یا چپ برگردونن برای تنفس پوستی و تجدید حیات سلول ها. کسی نمیتونه انکار کنه که در ارتفاع بالای ۴ هزار اکسیژن کم باعث سستی سردرد و تنگی نفس میشه و در آیه (و من یرد ان یضله یجعل صدره ضیقا حرجا کانما یصعد فی السما) اشاره شده. کسی نمیتونه انکار کنه حس شنوایی در جنین قبل از بینایی وجود میاد و در قرآن به خلقت گوش قبل از چشم در آیه (و جعلنا لکم السمع و الابصار) اشاره شده و و و و و ... -هیچکس- نمیتونه این کتاب و پروردگاری که اون رو نازل کرده -انکار- کنه اما میدونی چیه؟ بنظر من داستانش مثل وقتیه که -شب- میشه آره وقتی که -شب- میشه چند تا -سگ- توی کوچمون راحت جمع میشن و -سرصدا- میکنن

بنظرت این خانواده ارزششوداره وقت بذاری ؟ حرف زده شده باید شاهد داشته باشی بنظرت اقوام شوهرت ...

وکیل گفت حتی اگه شوهرت شهادت بده کافیه 

شوهرم میگه شهادت میدمو

یعنی شوهرت میگه میاد بعنوان شاهد شهادت بده ؟ اگه اون موقع جا زد چی چون بازم ممکنه مادرش رو مخش کار ک ...

اره چون میگه من احترامشونو نگه داشتم نکه همونجا خون و خونریزی راه مینداختم یعنی چی که یکی به زن من بگه خیابونی بعد من کاری نکنم ؟ 

میگه من طرف حق رو میگیرم مادرم باید دهنشو درست باز میکرد