2777
2789
عنوان

برا خودتون ارزش قائل باشید دخترا

| مشاهده متن کامل بحث + 1764 بازدید | 84 پست

خب از اول اشتباه خودتون بود دیگه زندگی که از اولش زوریه از همون اول استارت پایانش خورده میشه

خیلیا میگن طرف خودش مهمه ولی خانواده طرف هم چه بسا بیشتر از خودش تو تصمیم مهمن

ادامه دهنده و رو به رشد🌱🤍                                                                                                    

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چون مادرش منو نمیخاد اما از طلاق ما میترسه میخام تهدیدش کنم که بره طلا و لوازمی که برا بقیه عروساش خ ...

انتخاب کردی باید بابی پولیشم کناربیایی تویی که میدونستی مخالفن وحمایتش نخواهند کرد نباید توقع داشته باشی کمکش 

کنن

هووؤوووف الانم ینفر نشسته زیرپای داداش من چند ماهه باهامون حرف نمیزنه همین فردا بشه عروس ما میگه منو دوس ندارن بقیه رو دوس دارن به قول دوستمون خر وخرمارو باهم نمیدن یاعشق وعاشقی یا مهر ومحبت و حمایت خانواده من چطورمیتونم عروسی رو که هنوز نه به باره نه به داره نه خواستگاری شده نه حرفی زده شده داداشم بعداینهمه سال توروم وایسه به بدترین شکل باهام دعوا کنه بتونم دلم باهاش صاف باشه نهایت احترامی که براش قائل بشم اینکه اصلا نبینمش که بی احترامی نشه  

عزیزم همینکه همسرت پشتت بنظرم خیلی مهمه؛ مادرشوهرت درهرحال از تو خوشش نمیاد مهم نیست قرار نیست هرپسری با نظر مادرش ازدواج کنه. 

لطفا اگر کسی مخالف نظر و عقیده ی من بود ریپلای نکنه حوصله ی بحث ندارم. باتشکر🙏🏻
انتخاب کردی باید بابی پولیشم کناربیایی تویی که میدونستی مخالفن وحمایتش نخواهند کرد نباید توقع داشته ...

من توقع کمک و حمایت ندارم ۶ ساله که توقع ندارم اما ابن اجازه رو نمیدم که جلو ۴ تا ادم بی فرهنگ تر از خودشون بمن بگن خیابونی 

اصلا این حق رو ندارن که توهین کنن 

مشگل خونواده هایی مث شوهر من اینه که میخان به زور کسی که پسرشون نمیخاد رو براش بگیرن 

بابا اون یکی دیگه رو دوس داره مخالفتتون برا چیه من نمیفهمم از خداتونم باشه داداشتون دختری رو میخاد که بخاطرش میجنگه اونی که شما میگین رو بگیره بعد بره خیانت کنه یا طلاقش بده خوبه ؟ 

من توقع کمک و حمایت ندارم ۶ ساله که توقع ندارم اما ابن اجازه رو نمیدم که جلو ۴ تا ادم بی فرهنگ تر از ...

مشکل اینه که دختره درحدش نیست  نه ازلحاط مادی یاظاهر ازلحاظ خانواده!!!!!!!!! 

مشکل اینه که دختره درحدش نیست نه ازلحاط مادی یاظاهر ازلحاظ خانواده!!!!!!!!!

جاریای منو ببینی چی میگی ی مشت دختر بی سواد و بی خانواده بابای معتاد فقیر فقط چون فامیل مادرشوهرم هستن اونا رو تاج کرده روسرش 

بعد منکه با تحصیلات و با خانواده ام مخالفت میکرد چون فامیلشو میخاست بگیره برای شوهرم 

دومین شغل خونوادش چیه؟

متخصص باباش مامانش شرکت تولیدی

چشم های همه پشت ویترین عینکشون قشنگه ولی اونا چشماشون پشت ویترین میزارن که درد هاشون پنهان کنن مثل نقاب شادی که تو جامعه میزنیم ظاهرش قشنگه حسود نباش چیزی نیست توش دردعه ...!

خدا شاهده توی این مدت جز احترام برا خونوادش کاری نکردم اما در عوض فقط بی احترامی بود که دیدم و صدام ...

من سنتی ازدواج کردم اما همین رفتار رو از خانواده همسر دیدم، به شدت توهین و بی محلی میکردن، ظرف کهنه و شکسته خونشون رو به عنوان هدیه تولد بهم دادن تا این حد بی اصل و نصب و بی خانواده ان، دلیلشم اینه که همسرامون رو نمیخوان وگرنه اون یکی عروسشون با دوستی ازدواج کرد اما رو چشم شون جا داره، من سالهاست قطع رابطه ام