2777
2789
عنوان

برا خودتون ارزش قائل باشید دخترا

| مشاهده متن کامل بحث + 1762 بازدید | 84 پست

درسته که اگه حتی راضی بشن و طلا و چیزایی که بدا بقیه عدوسا خریدن برا منم بخرن اون ابرو و ارزشی  که از من بردن برنمیگرده اما حداقل ادب میشن تا دیگه بهم نگن خیابونی 

واقعا چند روزه حوصله هیچ کاری ندارم 

فقط به طلاق فک میکنم 

چقد اخه خودمو بی ارزش کردم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

درسته که اگه حتی راضی بشن و طلا و چیزایی که بدا بقیه عدوسا خریدن برا منم بخرن اون ابرو و ارزشی که ا ...

شوهرت دوست داره طرف تو رو گرفته 

چشم های همه پشت ویترین عینکشون قشنگه ولی اونا چشماشون پشت ویترین میزارن که درد هاشون پنهان کنن مثل نقاب شادی که تو جامعه میزنیم ظاهرش قشنگه حسود نباش چیزی نیست توش دردعه ...!

درسته که اگه حتی راضی بشن و طلا و چیزایی که بدا بقیه عدوسا خریدن برا منم بخرن اون ابرو و ارزشی که ا ...

خیلیا با دوستی ازدواج کردن مثل تو نمیگن به خودشون بی ارزش !!!!

تفکرات پوسیده خانواده شوهرت تقصیر تو نیست 

متاسفانه این چیزا تو ایران و افغانستان پیش میاد فقط 

تا اینکه دیگه همین چند روز پیش خواهرشوهرم یک دعوای چرت با من درست کرد که همه گفتن مقصرن اونادبعدم ما ...

چرا منتظری بیان معذرت خواهی اخه؟!! کی گفته باید تورو دوس داشته باشن چرا انقدر مهر طلبی تو دختر!!! نمیخوانت توهم نخواشون،نون و آبتو میدن یا شیشه عمرت دست اوناست که انقدر درگیرشونی،میخوام جدا شم یعنی چی چرا انقدر ضعیفی تو اخه!! اصلا چه بهتر دعوا درست کردن همینو بکن پیراهن عثمان بکنشون از زندگیت و تمام،به شوهرتم بگو عزیزم تا حالا به خاطر تو تحمل کردم ولی دیگه تموم شد و من دیگه این ادمارو به رسمیت نمیشناسم و بشین خوش و خرم زندگیتو بکن مردم میرن زن دوم میشن از پس زن اول و بچه هاش و آبرو وحرف مردم و ...برمیان میشینن زندگی میکنن تو به خاطر یه کلمه حرف مادرشوهر میخوای طلاق بگیری!!!

فقط 7 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دخترک زیبای من،جان و جهان من، مرسی که منو لایق دونستی که مامانت باشم،مرسی که دختر شدی،مرسی‌که منو خوشبخت کردی،منو بابا دیوونتیم آنیکا🌸🩷🌸🩷🌸🩷🌸

منم دیگه واقعا صبرم سر رسیده میخام از شوهرم جدا شم میگم اگه جدا نشم شوهرم بره به مامان باباش بگه بیا ...

چقد توقعت بی جاست.

خب اونا از اول تو رو نمیخواستن و تو هم برات مهم نبوده نظرشون و بله رو گفتی حالا چه انتظاری داری.

میدونم رفتارشون زشته که بی احترامی میکنن ولی جایی که برات ارزش قایل نیستن نرو حتی اگه خونه بابات باشه

ازدواجت اشتباه نبوده جواب بی احترامیو با احترام دادن اشتباهه اینجوری داری میگی من لایق این برخوردام ...

اخه ۶ ساله هر چی گفتن و هر کار کردن هیچی نگفتم چون میدونسم از من خوششون نمیاد و دنبال اینن که دعوا درست کنن بعدم بگن مقصر و خیابونی ام 

که اخرم همینجوری شد یکبار جوابشونو دادم مادر دختر پریدن بهم دعوا راه انداختن 

منم دیگه واقعا صبرم سر رسیده میخام از شوهرم جدا شم میگم اگه جدا نشم شوهرم بره به مامان باباش بگه بیا ...

چرا شوهرت باید تاوان بده گناه اون چیه مگه نمیگی‌پشتت بوده تو روی مادرش در اومده حامی بوده درکت کرده 

وقتی بچه دار می شوی در واقع دنیا از تو یک گروگان دارد

معمولا خر و خرما با هم نمیشه🤣 الان تو حمایت شوهرت رو داری دگ نباید چشمت به پول خانواده شوهر باشه وجهه جالبی هم نداره پولی نشون بدی خودت رو 

تار و پود چادر تووووووو  تار و پود زندگیمههههههههه 🩷ففروا الی الله به سوی خدا فرار کنید🩷یکده ابوکلاش و یاکله ابو چزمه🥲 به ظاهر خودت هرچقد میخوای برس اصلا برو سی کیلو ژل بزن اما درمورد ظاهر دیگران حرف نزن🫡 چند تا دارو مینویسم اگه خواستید تحقیق کنید استفاده کنید قطره پرسیکا و دنتول برای دندان / ایبروگل برای مشکلات گوارشی / قرص ویتاگنوس برای مشکلات زنانه🤍 یادمون نره برای ظهور، برای شادی روح شهدا و اموات، برای سلامتی و آرامش همه کسایی که بهمون خیری رسوندن دعا کنیم و صلوات بفرستیم

خب بعد ازدواج خونش نمیرفتی دیگه وقتی واس ازدواج هیچی خرجت نکردن دیگه کجا پا میشدی میرفتی خونشون

بخاطر اینکه شوهرم خره همش میگفت اونا پدرمادرن ما وظیفه داریم احترام بذاریم 

منو برد خونشون مادرشم محل نمیداد انگار که ما کار اشتباهی کردیم الانم یادم میاد میگم چقد شوهرم خر بوده که منو دنبال خودش میبرد 

حالا به این نتیجه رسیده میگه باید با خونوادم قط رابطه کنیم 

تقصیر خودته پامیشی میری خونش الانم انتظار داری بیا عذرخواهی

اون گاوه هنوز متوجه نشدی تا حالا؟؟

ب شوهرت بگو دیگه تحمل رفتار خانوادتو ندارم و قطع رابطه کن بشین زندگی کن

اگه شوهرت نخواست و گفت نمیشه اونوقت فکر طلاق کن

اخه ۶ ساله هر چی گفتن و هر کار کردن هیچی نگفتم چون میدونسم از من خوششون نمیاد و دنبال اینن که دعوا د ...

نخوانت به رگ و ریشه های رحمت که نمیخوانت،اونیکه تورو میخواد شوهرته،تو خودت انقدر سمج بازی در آوردی و هر کاری کردن هیچی نگفتی آخر سر مجبور شدن با فحش و توهین تورو از سرشون باز کنن،بابا بیخیااااال 

فقط 7 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دخترک زیبای من،جان و جهان من، مرسی که منو لایق دونستی که مامانت باشم،مرسی که دختر شدی،مرسی‌که منو خوشبخت کردی،منو بابا دیوونتیم آنیکا🌸🩷🌸🩷🌸🩷🌸

یبار بگو مگه با شما میخوام زندگی کنم که شما اول منو‌بپسندین؟؟؟اصلاا رفت و امد نکن دیگه.. قطع ارتباط

جلو جمع گفت اگه بخاطر این بچه هات نبود رات نمیدادم خونم منم هیچی نگفتم