درسته که اگه حتی راضی بشن و طلا و چیزایی که بدا بقیه عدوسا خریدن برا منم بخرن اون ابرو و ارزشی که از من بردن برنمیگرده اما حداقل ادب میشن تا دیگه بهم نگن خیابونی
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
درسته که اگه حتی راضی بشن و طلا و چیزایی که بدا بقیه عدوسا خریدن برا منم بخرن اون ابرو و ارزشی که ا ...
شوهرت دوست داره طرف تو رو گرفته
چشم های همه پشت ویترین عینکشون قشنگه ولی اونا چشماشون پشت ویترین میزارن که درد هاشون پنهان کنن مثل نقاب شادی که تو جامعه میزنیم ظاهرش قشنگه حسود نباش چیزی نیست توش دردعه ...!
تا اینکه دیگه همین چند روز پیش خواهرشوهرم یک دعوای چرت با من درست کرد که همه گفتن مقصرن اونادبعدم ما ...
چرا منتظری بیان معذرت خواهی اخه؟!! کی گفته باید تورو دوس داشته باشن چرا انقدر مهر طلبی تو دختر!!! نمیخوانت توهم نخواشون،نون و آبتو میدن یا شیشه عمرت دست اوناست که انقدر درگیرشونی،میخوام جدا شم یعنی چی چرا انقدر ضعیفی تو اخه!! اصلا چه بهتر دعوا درست کردن همینو بکن پیراهن عثمان بکنشون از زندگیت و تمام،به شوهرتم بگو عزیزم تا حالا به خاطر تو تحمل کردم ولی دیگه تموم شد و من دیگه این ادمارو به رسمیت نمیشناسم و بشین خوش و خرم زندگیتو بکن مردم میرن زن دوم میشن از پس زن اول و بچه هاش و آبرو وحرف مردم و ...برمیان میشینن زندگی میکنن تو به خاطر یه کلمه حرف مادرشوهر میخوای طلاق بگیری!!!
فقط 7 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !
1
5
10
15
20
25
30
35
40
دخترک زیبای من،جان و جهان من، مرسی که منو لایق دونستی که مامانت باشم،مرسی که دختر شدی،مرسیکه منو خوشبخت کردی،منو بابا دیوونتیم آنیکا🌸🩷🌸🩷🌸🩷🌸
منم دیگه واقعا صبرم سر رسیده میخام از شوهرم جدا شم میگم اگه جدا نشم شوهرم بره به مامان باباش بگه بیا ...
معمولا خر و خرما با هم نمیشه🤣 الان تو حمایت شوهرت رو داری دگ نباید چشمت به پول خانواده شوهر باشه وجهه جالبی هم نداره پولی نشون بدی خودت رو
تار و پود چادر تووووووو تار و پود زندگیمههههههههه 🩷ففروا الی الله به سوی خدا فرار کنید🩷یکده ابوکلاش و یاکله ابو چزمه🥲 به ظاهر خودت هرچقد میخوای برس اصلا برو سی کیلو ژل بزن اما درمورد ظاهر دیگران حرف نزن🫡 چند تا دارو مینویسم اگه خواستید تحقیق کنید استفاده کنید قطره پرسیکا و دنتول برای دندان / ایبروگل برای مشکلات گوارشی / قرص ویتاگنوس برای مشکلات زنانه🤍 یادمون نره برای ظهور، برای شادی روح شهدا و اموات، برای سلامتی و آرامش همه کسایی که بهمون خیری رسوندن دعا کنیم و صلوات بفرستیم
اخه ۶ ساله هر چی گفتن و هر کار کردن هیچی نگفتم چون میدونسم از من خوششون نمیاد و دنبال اینن که دعوا د ...
نخوانت به رگ و ریشه های رحمت که نمیخوانت،اونیکه تورو میخواد شوهرته،تو خودت انقدر سمج بازی در آوردی و هر کاری کردن هیچی نگفتی آخر سر مجبور شدن با فحش و توهین تورو از سرشون باز کنن،بابا بیخیااااال
فقط 7 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !
1
5
10
15
20
25
30
35
40
دخترک زیبای من،جان و جهان من، مرسی که منو لایق دونستی که مامانت باشم،مرسی که دختر شدی،مرسیکه منو خوشبخت کردی،منو بابا دیوونتیم آنیکا🌸🩷🌸🩷🌸🩷🌸