2777
2789
عنوان

بچه ها بیاین خیلی از حرفاش دلم شکست

144 بازدید | 24 پست

یکی از فک و فامیل بهم گفت لول و شعور من از تویی ک دانشگاه نرفتی خیلی بالاتزع اونم تو جمع منم قفل کردم نتونستم چبزی بگم 

بع نظرتون بایذ چی بهش میگفتم

بعد گفت اخع تا تو اجتماعم نری ک خواستگاری برات نمیاد در صورتی من خیلی خواستکار داشتم خودم قصد ازدواج نداشتم

میخوام استوری بذارم چون مهمون بود زشت بود اون موقع حتی جواب بدم

حالا خودش رشتش تجربی قبول نشد رفت ی دانشگاع چرت پیام نور ی رشته چرت البته من منظوری با پیام‌نوری های عزیز ندارم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میگفتی ولی فرهنگم از تویی که دانشکاه رفتی بیشتره حداقل میدونم نباید چیزیو به رخ کشی بکشم تو همینم نم ...

خیلی دلم شکست تو جمع خوردم کرد

درصورتی من خیلی درس خون بودم جور نشد دانشگاه💔

خیلی دلم شکست تو جمع خوردم کرددرصورتی من خیلی درس خون بودم جور نشد دانشگاه💔

باید میگفتی هر دانشگاهی هم سطح شعور بالا نمی‌بره 

البته باید همون موقع جواب میدادی الان بیخیالی خودت بزنی بهتر

پیش خودش میگه چقد حرفم تاثیر گذار بود  .بهش فکر نکن اونم دوسال دیگه درسش تمام میشه بیکار میشینه تو خونه

تمام تلاشت کن ی رشته خوب قبول بشی

ویران شده را حوصله منت معمار نباشد//ویرانه ما را بگذارید که ویران بماند....... 

واایی یعنی میمونم چطوری تو همچین موقعیت هایی ساکت میشید و مظلوم بعدش یادتون میاد باید جواب می‌دادید ؟ من با توهین کردن متقابل موافق نیستم ولی اگه کسی بهم بی احترامی کنه جوری جوابشو میدم که تا آخر عمرش دهنش بسته بمونه واسه توهین به آدما... 

کاربری دست دوتا دخترخالست، صاحب اصلی یه دختر مهربون و بی حوصله که دانشجوی رشته روانشناسیه با دخترخالش که پر از رویاهای بزرگه                                      نیازی نیست حتما انسان بزرگی باشید، تنها انسان بودن کافیست!         زندگی برام یه گُلِه، یه گل خاردار که با قضاوتهای بقیه وحشی شده، که هروقت هر اتفاقی افتاده زندگیو محکوم کردن و بهش لعنت فرستادن و حالا خودِ همون زندگی از همه خسته تره... من این گلو بغل میکنم با تمااام وجودم و با همه‌ی خارهاش، زخمی شدنمو به جون میخرم ولی تهِ تهش مرهم این گل آسیب دیده میشم و دوتامون با هم یکی میشیم 🙃💫✨                                                    1. حوصله بحث با کسیو ندارم پس اگه نظرت مخالفمه و دنبال تحمیل و بحثی ریپ نزن   2. با کسی سرِ جنگ ندارم ( جز آدمای خودبرتربین و کسایی که پز میدن) پس مراقب لحنتون باشید و از دستم ناراحت نشید   3. آقایون درخواست ندن                                                          ❤️‍🩹 هرکس داستانی دارد که اگر آن را کامل بخوانی هرگز نمی‌توانی از او متنفر باشی...! ( آروین یالوم)

واایی یعنی میمونم چطوری تو همچین موقعیت هایی ساکت میشید و مظلوم بعدش یادتون میاد باید جواب می‌دادید ...

نه عزیزم مهمون بود و من اجازه نداشتم چیزی بگم 

باید میگفتی هر دانشگاهی هم سطح شعور بالا نمی‌بره البته باید همون موقع جواب میدادی الان بیخیالی خودت ...

نمیتونم همش دارم غصه اشو میخورم چون مهمون بود نمیشد .چیزی بگم

چه آدم بی تربیت و بی ملاحظه ایی میگفتی خب درس خونده باشی ولی نفهمی که کی و کجا چه حرفی بزنی چه فایده ...

من هیچ بدی تاحالا بش نکرده بودم اصن قفل کردم چنین چیزی گفت 

نه عزیزم مهمون بود و من اجازه نداشتم چیزی بگم

مهمون احترامش واجبه ولی حداقل یچیزی میگفتید حدشو بدونه 

کاربری دست دوتا دخترخالست، صاحب اصلی یه دختر مهربون و بی حوصله که دانشجوی رشته روانشناسیه با دخترخالش که پر از رویاهای بزرگه                                      نیازی نیست حتما انسان بزرگی باشید، تنها انسان بودن کافیست!         زندگی برام یه گُلِه، یه گل خاردار که با قضاوتهای بقیه وحشی شده، که هروقت هر اتفاقی افتاده زندگیو محکوم کردن و بهش لعنت فرستادن و حالا خودِ همون زندگی از همه خسته تره... من این گلو بغل میکنم با تمااام وجودم و با همه‌ی خارهاش، زخمی شدنمو به جون میخرم ولی تهِ تهش مرهم این گل آسیب دیده میشم و دوتامون با هم یکی میشیم 🙃💫✨                                                    1. حوصله بحث با کسیو ندارم پس اگه نظرت مخالفمه و دنبال تحمیل و بحثی ریپ نزن   2. با کسی سرِ جنگ ندارم ( جز آدمای خودبرتربین و کسایی که پز میدن) پس مراقب لحنتون باشید و از دستم ناراحت نشید   3. آقایون درخواست ندن                                                          ❤️‍🩹 هرکس داستانی دارد که اگر آن را کامل بخوانی هرگز نمی‌توانی از او متنفر باشی...! ( آروین یالوم)

چیشد که بحث به اونجا رفت والله من تو دانشگاه جز دو مورد خواستگار نداشتم بگو مشکل از توعه که فکر می‌ک ...

همینطوری داشتم با کسه دیگه ای حرف میزدم اومد اینو گفت