2777
2789
عنوان

بچه ها بیاین خیلی از حرفاش دلم شکست

| مشاهده متن کامل بحث + 149 بازدید | 24 پست
چجور اون اجازه داشت تو خونه شما به شما توهین کنه تازه اون مهمون بود باید دهنشو میبست می تمرگید سرجاش

اخخه مامانم اینا میگن جواب نده اونا فردا میرن همه جا میگن برا اینکه یع لقمه نون از خونش خوردیم 

نمیتونم همش دارم غصه اشو میخورم چون مهمون بود نمیشد .چیزی بگم

نمیخواست ک باهاش دعوا کنی باید خیلی عادی با لحن اروم جوابش میدادی

اعتماد به نفس تو کم دید ک اینجوری بهت توهین کرد

این سکوت خیلی بده  اونا ب نشونه خانم بودن شما حساب نکردن  نشونه ضعف و تایید ت حساب کردن

کاش حداقل ی حرفی میزدی  خودخوری نمیکردی

تمرین کن بیانت قوی کن نزار کسی راحت بهت توهین کنه 

ویران شده را حوصله منت معمار نباشد//ویرانه ما را بگذارید که ویران بماند....... 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

من هیچ بدی تاحالا بش نکرده بودم اصن قفل کردم چنین چیزی گفت

یادمه دقیقا یکی از فامیلای ماهم تو مهمونی راجب دانشگاه یه تیکه زشتی به من زد البته اینم بگم من ۱۷سالم بود اون موقع و هنوز دبیرستانی بودم ولی خب جلو پدرمادرش بدجوری شستمش

پسر قشنگم مامان عاشقته🩵

اخخه مامانم اینا میگن جواب نده اونا فردا میرن همه جا میگن برا اینکه یع لقمه نون از خونش خوردیم

وای دقیقا مامان منم اینجوریه همش میگه جواب ندین حتی اگه فحش بهتون دادن ولی من نمیتونم توهین رو بپذیرم 

پسر قشنگم مامان عاشقته🩵

نمیخواست ک باهاش دعوا کنی باید خیلی عادی با لحن اروم جوابش میدادیاعتماد به نفس تو کم دید ک اینجوری ب ...

خب میگم از بس باهاش مهربون بودم هیچ وقت نرنجوندمش انتظار نداشتم اینطوری توهین کنه

خب میگم از بس باهاش مهربون بودم هیچ وقت نرنجوندمش انتظار نداشتم اینطوری توهین کنه

هرچی ضربه آدم میخوره از مهربونی کردن ب آدمایی که لیاقتش نداشتن 

ویران شده را حوصله منت معمار نباشد//ویرانه ما را بگذارید که ویران بماند.......