2777
2789
عنوان

بگین حق با کیه و به هیچکس تو نی نی سایت اعتماد نکنید

| مشاهده متن کامل بحث + 1145 بازدید | 87 پست
ببین من اشتباه کردم چون واقعا خانواده ام همکاری نمیکردن یهو گفتن باشه پولو میدیم اگر اینجوریه منم کس ...

یه چیزی بهت میگم بی خیال شو هر کی بود هر چی شد مهم نیست دیگه. منم اون موقع دبیرستان و کنکوری بودم کلی پول حروم کردم. خب زور داره آدم ناراحت میشه ولی الانو بچسب.

از این به بعد هم به هر کسی راحت اعتماد نکن حتی اون مشاورهای معروف تو شهرتون چه برسه مجازی

نمیخوام سرزنشت کنم دوست عزیز شد تجربه واست

ولی من تو واقعیت هم ب هیشکی اعتماد نمیکنم چ برسه مجازی اونم اینجااااااااا

زمونه ی بدی شده!حتی با افزودنی های غیرمـجاز هماعتباری بــه ماندگاری بعضی دوستی ها نیسـت …🤷‍♀️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ایدی شو بزار

اخه من مطمئن نیستم ک ایشون واقعا همچین چیزی باشه و میترسم شر بشه ولی شما بدونید ب هیچکس نباید اعتماد کرد

#پزشک-آینده  اگر اطلاعاتی درباره مهاجرت تحصیلی و بورسه و.. به ترکیه داشتید خوشحالم میشم بگید🌱تایپک های قبل برای من نیست😂👐🏻
نمیخوام سرزنشت کنم دوست عزیز شد تجربه واستولی من تو واقعیت هم ب هیشکی اعتماد نمیکنم چ برسه مجازی اون ...

اره منم وابسته ب شرایط ام سریع انجام دادم اصلا نمیدونم چی شد واقعا همچین خریت کردم ولی خوب دیگ درس عبرت شد

#پزشک-آینده  اگر اطلاعاتی درباره مهاجرت تحصیلی و بورسه و.. به ترکیه داشتید خوشحالم میشم بگید🌱تایپک های قبل برای من نیست😂👐🏻
یه چیزی بهت میگم بی خیال شو هر کی بود هر چی شد مهم نیست دیگه. منم اون موقع دبیرستان و کنکوری بودم کل ...

ارع همین کارو میکنم ولی این پولا خوردن نداره 

اسی من خودم مشاورم اولا هفته اول یا چند روز اول رو نباید پول میگرفت میدید تو راضی هستی یا نه؟دوما من ...

ببنید دقیقا منم از همین می‌سوختم ک میگف کلی واس تایم گذاشتم برنامه نوشتم من وقتم گذاشتم کلا سر جمع یک هفته با ایشون نبودم من ۲ برنامه بهم داد ک واقعا استاندار نیست هر کس دید گف این چرت و پرتا چیه و مثل رباته و.. سر همین کنسل کردم ک اونم همچین حرکتی زد 

حالا برنامه ریزی کردنشون چیه..... هرکسی خودشو بهتر میشناسه تا برای خودش برنامه ریزی کنه...... هیچ وق ...

آره واقعا همین حرفتون درسته آدم خودش بهتر میدونه خیلیا گفتن نکن ولی من انجام دادم و عبرت شد ولی ۲.۵۰۰ ام رف

قصد قصد🤕😵‍💫😵‍💫😵‍💫😵‍💫😵‍💫🫤🫤🤯

وای چقدر ب این چیزا گیر میدید ی اتفاق خیلی نرمال افتاده تصحیح خودکار کیبورد ام فعال خودش بعدش ویرایش میکنه

آره واقعا همین حرفتون درسته آدم خودش بهتر میدونه خیلیا گفتن نکن ولی من انجام دادم و عبرت شد ولی ۲.۵۰ ...

فدای سرتون.... تجربه شده دیگه.... ان شالله موفق باشی.     

برام یه صلوات می فرستی🌹😍
زنگ بزن؟ 😐جات بودم همونجا میگفتن، لطفا اجازه بدید بیشتر فک کنم بعدا خبرتون میکنم😤

بخدا همش خودم زنگ میزدم تازه خانم بعد پول گرفتن ام ۲.۵۰۰ میگف بازم تو زنگ بزن😐😂😂😂

چقدر زیاد واقعا هزینه مشاور اینقدر زیاده ؟ مگر چکار میکنه ؟

ن بابا بعدش ک من تحقیق کردم فهمیدم چ گولی خوردم و خواستم پولو پس بده ک نداد 

هیچی برات برنامه ریزی میکنه چی بخونی و چند تست ک بنظرم اصلا نیازی نیست و وقتی دیدم خیلیا خودشون تنها بدون امکانات تونستن 

باید تحقیق می کردید

آدم به حرف یه کاربر ناشناس توی نی نی سایت ، میاد ۲،۵۰۰ میده به یکی و بازم به حرف اون شخص میره ۴ تومن کتاب میخره ؟

شما که پشت کنکوری هستی پس سنت کم نیست ، میتونستی یه کم تحقیق کنی ..... همون کاری که بعد از پرداخت پول به این شخص کردی 😐

حالا هم دیگه شد یه تجربه برات .... امیدوارم دفعه بعد با تحقیق جلو بری و خونوادت هم باز راضی بشن این هزینه رو بکنن و خودتم نتیجه بگیری از تلاشت

"هر کسی را ملاقات می‌کنی درگیر نبردی است که تو هیچ چیز درباره آن نمی‌دانی. همیشه مهربان باش." بعد از دیدن خیلی دعوا و پرخاش‌ها در سایت، عمیقا به این نتیجه رسیدم که خیلی‌ها در این دسته جا می‌گیرند 😊