2777
2789
عنوان

بگین حق با کیه و به هیچکس تو نی نی سایت اعتماد نکنید

| مشاهده متن کامل بحث + 1145 بازدید | 87 پست

خلاصه با اینکه این پولم ب زور جور کرده بودم ولی خوب دیگ خانواده ام گفتن بیخیال اش بشیم طرف معلومه چ کاره اس و خدا جوابشو میده چون پول از راه حلال بوده و شکایت نکردیم ولی در هر حال خیلی کارت زشت بود🚶🏼‍♀️

#پزشک-آینده  اگر اطلاعاتی درباره مهاجرت تحصیلی و بورسه و.. به ترکیه داشتید خوشحالم میشم بگید🌱تایپک های قبل برای من نیست😂👐🏻

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حالا تا موقع منم اینو بگم..یک دوسال پیش یک خانمی مرتب تاپیک میزد پول نداریم و هوا گرمه نه پنکه داریم ...

واقعا همینه نباید ب هیچکس اعتماد کرد بعضی هام از جمله من ساده باور میکنن و سریع کلی پول میدن

#پزشک-آینده  اگر اطلاعاتی درباره مهاجرت تحصیلی و بورسه و.. به ترکیه داشتید خوشحالم میشم بگید🌱تایپک های قبل برای من نیست😂👐🏻

وای دختر چیکاااااار کردی همینجورییییی پول و دادی رفتتتتتتتتت😭😭😭😭چقدر حرصم دادیییییی یکم‌صبر میکردی خب

بابا به مامان چیزی نگو 🥲‌‌‌‌‌🌹🌹🌹 این که نمیتونی جواب بدی میری تو تاپیکام میگردی برای جواب سوالت چیزی از من کم نمیکنه خودتو زیر سوال میبری🌹🌹🌹اگر ادعای شخصیت دارین درست صحبت کنین تا درست باهاتون صحبت بشه 🌹🌹 تاپیک فیک میزنی دنبال احترام نباش 🌹🌹

گوه نخوره ؟ کی 😵‍💫

دوست عزیز گفتم ک اشتباه شده..

اسی من خودم مشاورم اولا هفته اول یا چند روز اول رو نباید پول میگرفت میدید تو راضی هستی یا نه؟

دوما منابع رو صرفا باید نعرفی کنه نه که مجبور کنه کلی خرج بذاره رو دستت

من هر سری هر هفته خودم زنگ میزنم به دانش اموزام یک ربع یا نیم ساعت حرف میزنیم و ماهی یه تماس تصویری داریم. برنامش چرا اینجوریه؟ چرا تعداد تستاش نامناسبه؟ انگار یه پشت کنکوری واست برنامه چیده

برنامه ای که من مینویسم در قالب فایل ورد هست تازه اونم میفرستم ببینم دانش اموز اوکیه باهاش اگه نبود همونی که با هزار زحمت نوشتم باید عوضش کنم

با این حال اکادمی چقدر میدادبه من؟؟واسه هر نفر۲۰۰تومن!! که حقوق یه ماهمم خوردن ندادن

روحِ برخواسته از من تهِ این کوچه بایست/ بیش از این دور شوی از بدنم می میرم.

فکر کنم همون کاربری که بهت ایدیشو داده ، خودش بوده .مگرنه کجا این مشاور عالی بوده که اینجا به تو این ...

آره امکان اینم هست ایشون بد نبودن شاید بعضیا باهاش کنار بیان ولی من باهاش کنار نیومدم و سادگی از من بود ک بدون تحقیق پول زدم و بدی از ایشون ک من بهش تایم دادم و حتی گفتم واس این ۲ برنامه ۵۰۰ واس تو ۲ تومن بزن و نداد و خودشو توجیح کرد

جالبه بعدش ک باهاش فسخ کردم دوستی اشو لغو کرده بود و قبول نمی‌کرد دیگ

آره امکان اینم هست ایشون بد نبودن شاید بعضیا باهاش کنار بیان ولی من باهاش کنار نیومدم و سادگی از من ...

ایدی شو بزار

بابا به مامان چیزی نگو 🥲‌‌‌‌‌🌹🌹🌹 این که نمیتونی جواب بدی میری تو تاپیکام میگردی برای جواب سوالت چیزی از من کم نمیکنه خودتو زیر سوال میبری🌹🌹🌹اگر ادعای شخصیت دارین درست صحبت کنین تا درست باهاتون صحبت بشه 🌹🌹 تاپیک فیک میزنی دنبال احترام نباش 🌹🌹

استارتر شما تو شهرتون مشاور کنکور نیست که اینجا راهنمایی خواستی؟ الان که تو هر شهری بری قدم به قدم ت ...

ببین من اشتباه کردم چون واقعا خانواده ام همکاری نمیکردن یهو گفتن باشه پولو میدیم اگر اینجوریه منم کسی نمی‌شناختم با همینم صحبت کرده بودم تحت تاثیر حرفاش میگف ال و بل قرار گرفتم و پولو دادم بعدش ک باهاش اوکی نبودم دیگ پولو نداد

وای دختر چیکاااااار کردی همینجورییییی پول و دادی رفتتتتتتتتت😭😭😭😭چقدر حرصم دادیییییی یکم‌صبر میکر ...

دقیقا تازه قرض گرفته بودیم یکم شرایط امون خوب نبود

کی این اتفاق افتاده؟ کنکور دادی یان؟

تازگی

ن عزیزم میخواستم خیر سرم ۴۰۵ کنکور شرکت کنم پشت بمونم