2777
2789
عنوان

بگین حق با کیه و به هیچکس تو نی نی سایت اعتماد نکنید

| مشاهده متن کامل بحث + 1145 بازدید | 87 پست

ببخشید اینو میگم قصد توهین ندارم ولی اگر شما واقعا خیلی میخواستید شماور خوبی بگیرید حداقل به یه اموزشگاه سر میزدید یا از دبیرهاتون میپرسیدید نه که بیایید اینجا دنبالش.2 ملیون هم پول دادید که خیلی مبلغ کمیه من 10 تومن هزینه مشاوره دادم و 1 ملیون هم واسه 1 هفته دادم

درختان زاگرس ایستاده جان میدهند

فدای سرتون.... تجربه شده دیگه.... ان شالله موفق باشی.

فداتشم عزیزم💞 واستون صلوات ام فرستادم🦋

#پزشک-آینده  اگر اطلاعاتی درباره مهاجرت تحصیلی و بورسه و.. به ترکیه داشتید خوشحالم میشم بگید🌱تایپک های قبل برای من نیست😂👐🏻

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

باید تحقیق می کردیدآدم به حرف یه کاربر ناشناس توی نی نی سایت ، میاد ۲،۵۰۰ میده به یکی و بازم به حرف ...

مرسی گلم بابت نظرت بازم خوبه طرف کتابی اعه انصاف داشت بعضی از منابع واقعا خوب نبودن برام عوض کردن

#پزشک-آینده  اگر اطلاعاتی درباره مهاجرت تحصیلی و بورسه و.. به ترکیه داشتید خوشحالم میشم بگید🌱تایپک های قبل برای من نیست😂👐🏻
ببنید دقیقا منم از همین می‌سوختم ک میگف کلی واس تایم گذاشتم برنامه نوشتم من وقتم گذاشتم کلا سر جمع ی ...

چه برنامه ای نوشته برداشته تاپیک کرده فرستاده حداقل زحمت میکشید دست نویس میفرستاد اصلا استاندارد نیست

من که کور میشم تا برنامه هفتگی بنویسم واسه بچه ها

روحِ برخواسته از من تهِ این کوچه بایست/ بیش از این دور شوی از بدنم می میرم.

ببخشید اینو میگم قصد توهین ندارم ولی اگر شما واقعا خیلی میخواستید شماور خوبی بگیرید حداقل به یه اموز ...

دوست عزیز ببخشید کسی ک ۲.۵۰۰ هزینه میزنه بنظرتون دنبال مسخره بازیه؟ ن دنبال ی آدم ک الکی الکی چرت و پرت بگه ؟

من خانواده ام راضی نبودن ایشون ام خیلی تعریف کردن و ... کار من اشتباه بود ولی وابسته ب شرایطم بود ک میخواستم خانواده ام سریع قبول کنن مگرنه خودمم تجربه امو کسب کردم ولی واقعا متوجه منظورت نمیشم ک میگی اگر واقعا می‌خواستید مشاوره خوب بگیرید چ ربطی داره ی چیز نرمال ک واس خیلیا پیش میاد مخصوصا تو این دوره حرفتون غیر منطقیه

لطفا شما آیدی کسی که بهتون این مشاور رو معرفی کرد بزارید.

نمیشه واقعا چون من ک مطمئن نیستم ایشون خودش مشاوره باشه و از خودش تعریف کرده باشه و حالا دردسر بشه 

در کل ب هیچکس اعتماد نکنید و پول الکی بهشون ندید 

چه برنامه ای نوشته برداشته تاپیک کرده فرستاده حداقل زحمت میکشید دست نویس میفرستاد اصلا استاندارد نیس ...

دقیقا خیلی اشتباهات کردم فک کنید واس همه درس ها تک جلدی گفتن بگیر و کلی تست و کلی چیزا دیگ تازه میگف ویدئو نگا نکن و بشین ۲۰ تا درسنامه بخون 

آره امکان اینم هست ایشون بد نبودن شاید بعضیا باهاش کنار بیان ولی من باهاش کنار نیومدم و سادگی از من ...

خودش بوده.

باورش سخته که نیستی رفتی از پیشم .                               عزیزای دلم ؛ رفتنتونو باور ندارم. ای کاش بودین.. آروم بخوابید..                                                      

😐صحیح و تو هم با کمال میل تقدیمش میکردی!!!!!؟ عجب بابا عجب

خر بودم خواهر دیگ میخام گرگ باشم