2777
2789
عنوان

بالاخره عاشق شدم

254 بازدید | 12 پست

چقدر عشق حس عجیبیه واقعا تعریف کردنش سخته فکر نمیکردم این شکلی باشه...همیشه از روبرو شدن باهاش فرار میکردم چون میترسیدم.

هیچوقت فکر نمیکردم با دوست داشتن یه نفر، اینقدر به جزئیات مربوط بهش توجه کنم و گوشام موقع شنیدن حرفاش تیز شه تا متوجه علایقش بشم تا بتونم با همونا خوشحال و غافلگیرش کنم. همیشه ترس از دست دادن رو نشونه ی ضعف میدونستم، حس میکردم به هیچکس برای خوشحال بودن نیاز ندارم، حس میکردم بی توجهی قرار نیست ناراحتم کنه، حس میکردم عشق برای بقیه شاید، اما برای من قرار نیست باعث آسیب پذیریم بشه. اما الان تصورِ بی توجهی دیدن ازش یا حتی سوبرداشت بی توجهی، بی قرار و بی حوصله ام میکنه، فکر نبودنش، آروم و قرار رو ازم میگیره، توجه و محبتش، منو غرقِ لذت و حال خوب میکنه...دلم میخواد روزها برای خوشحال کردنش خیالپردازی و برنامه ریزی کنم. آره عشق حسابی منو آسیب پذیر کرده. نمیگم بدون اون نمیتونم زندگی کنم، چون قطعا میتونم بالاخره خودمو سرپا کنم، ولی میدونم این سرپا شدن به قیمت شب های متمادی بی قراری و بغض هایی هست که به سختی پنهان میشن و دردی که روحم رو مچاله میکنه...ولی من بهش دل بستم و این رو قبول کردم که عشق آسیب پذیرم کرده، من میخوام برای اولین بار تو زندگیم، تو ۲۶ سالگی، با واقعیت عشق روبرو بشم، میخوام دوست داشته بشم و دوستش بدارم و باهاش عشق رو یادش بگیرم. میخوام ترس از دست دادنش باعث نشه جا بزنم...میخوام تموم بی قراری هامو به جون بخرم و از خودم یه نسخه بهتری بسازم، نسخه ای که عشق بهش جلای بهتری داده.

خوشحالم برات و امیدوارم تا آخرش اینجوری بمونه ولی بدون اگر تموم بشه تو خیلی آسیب میبینی اتفاقی ک واس خودم افتاد

#پزشک-آینده  اگر اطلاعاتی درباره مهاجرت تحصیلی و بورسه و.. به ترکیه داشتید خوشحالم میشم بگید🌱تایپک های قبل برای من نیست😂👐🏻

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عشق قشنگیش به دردشه به اسیب پذیر بودن جلوش...

به گریه هاشه و دلتنگی هاش...

عشق خیلی زیباست اما دردناک...

اگر دردشم پذیرفتی و بازم عاشق موندی بدون عاشق واقعی هستی

به حرف کسی گوش نکن به دلت گوش کن...

عاشقم❤️

عزیزم امیدوارم عشقتون پایدار باشه 

این حس خوش عشق گرماش همیشگی باشه 

قدر لحظه هاتون بدون و قدر اون عشقی که بهت میده رو بدون 

خدایا...                                                                            نه من آنم که دست ازدعابردارم ،نه توآنی که دست خالی برم گردانی:) 

داریم ازدواج میکنیم🙈

خدایاشکرتتتتتتت عزیزم کلی واست خوشحال شدم😍😍😍

#پزشک-آینده  اگر اطلاعاتی درباره مهاجرت تحصیلی و بورسه و.. به ترکیه داشتید خوشحالم میشم بگید🌱تایپک های قبل برای من نیست😂👐🏻