2777
2789

الان ما هایی که نتیجه اومده واسمون نوشته ورودی ترم اولی ها ۲۶ مهر ولییییی 

بعضیا میگن ورودی آبان یا بهمن میشه حالا کدومش درسته؟یکی دقیق برامون بگه و اینکه محیط خوابگاه و قیمت های کلی دانشکده فنی واسه غذاش و پول خوابگاه ماهانه و هزینه هرترم چقدر در میاد؟و اگه چیز دیگه هم باشه کلا ماهی جقدر هزینه میدید؟؟

ورودی مهر میشی دیگه ، امتحانات دی و بهمن می افته

دوتا امتحانو تو مدرسه افتادم اونارو میام دی بدم بعد ورودی بهمن میوفته؟یا اینکه از مهر باید برم؟یه عده از همکلاسی های ما بودن میگن رفتن ثبت نام بعد براشون گفتن برن بهمن بیان حالا اونا تو یه جا دیگه دراومدن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دوتا امتحانو تو مدرسه افتادم اونارو میام دی بدم بعد ورودی بهمن میوفته؟یا اینکه از مهر باید برم؟یه عد ...

درست گفتن ، چون دو تا درس هنوز مونده برات باید اون دو تا رو قبول بشی بعد برای کنکور اقدام کنی .

سعی کن کل تمرکزت رو بزاری رو این دو تا درس و قبول بشی ، 

و همش سازمان سنجش رو چک کن ببین ثبت نام سوابق کنکور کی هستش که تو همون تاریخ ثبت نام و انتخاب رشته انجام بدی و تا جواب کنکور بیاد دقیقا هم اون دو تا امتحانت تموم شده و نمره هاش اومده و هم نتایج کنکور میاد ، بعد می ری ثبت نام حضوری که تو بهمن ماه می افته ، یعنی شما ورودی بهمن ماه میشی

درست گفتن ، چون دو تا درس هنوز مونده برات باید اون دو تا رو قبول بشی بعد برای کنکور اقدام کنی .سعی ک ...

ببخشید احتمالا من نگفتم

واسه کنکور در اومدم خوشبحانه ولیییییی متاسفانه تو یه شهر دیگه افتادم از ما ۲۰۰ ۳۰۰ کیلو دوره نمیدونم انتقالی میدن به شهر خودمون یا نه اونجا کلا کسی رو ما نداریم فقط چندبار واسه گردش رفته بودیم

و آره دیگه کنکور رو دراومدم این دوتا امتحان رو ولی نه 

حالا اونا می‌مونن واسه دی بعد دیپلم‌رو بگیرم برم تو دانشگاهی که دراومدم ثبت نام کنم؟

ببخشید احتمالا من نگفتمواسه کنکور در اومدم خوشبحانه ولیییییی متاسفانه تو یه شهر دیگه افتادم از ما ۲۰ ...

انتقالی که صد در صد میدن نگران نباش ، ولی در مورد سؤال دومت اینکه کنکور قبول شدی ولی به خاطر اون دو تا درس که پاس نکردی مسلما نمیشه دانشگاه ثبت نام کرد و در مورد اینکه اگه قبول شی درسها رو تو بهمن می تونی همون دانشگاه قبولیت ثبت نام کنی یا نه ، باید حضوری برس همون دانشگاه و مشکلت رو بگی یه راهکاری بهت ارائه بدند ، مثلا میگن شهریه ثابت این ترم رو واریز کن تا بهمن که میخوایی مدارک تو کامل بیاری یا برات مرخصی رد کنند یا نمیدونم یه کاری انجام بدند که خیالت راحت باشه هنوز دانشجویی اون دانشگاه محسوب میشی وگرنه اگه مهلت ثبت نام دانشگاه تموم شه و اقدام نکنی برای بردن مدارک حضوری به دانشگاه بعید میدونم دیگه قبول کنند از ترم بهمن برس ثبت نامش ، 

حتما حتما از خود دانشگاهت مشورت بگیر تا به مشکل نخوری

انتقالی که صد در صد میدن نگران نباش ، ولی در مورد سؤال دومت اینکه کنکور قبول شدی ولی به خاطر اون دو ...

باش دیروز به حرفت عمل کردم و رفتم ثبت نام گرفتم گفتن ناقص میمونه چون بعد اینکه اون درس هارو دربیام اوکی میکنن انتقالی هم میخوام اول کامل اینجا ثبت نام هامو بکنم تکمیل بشه بعد تو منطقه خودمون برم دنبال انتقالی و زودتر بیارم به سمت خودمون

بنظرت کارم درسته یا چیزی هست که بخوای بهش اضافه کنی بگو منم اونور یادداشت کنم🙏

باش دیروز به حرفت عمل کردم و رفتم ثبت نام گرفتم گفتن ناقص میمونه چون بعد اینکه اون درس هارو دربیام ا ...

بهترین کار رو کردی رفتی سوال کردی ، 

خب اول ثبت نام اولیه رو انجام بده تو دانشگاه بعد ، اون دو تا درس رو که قبول شدی و مدارکت رو گرفتی ببر دانشگاه تحویل بده و کارهای دانشگاه کامل تموم شه و برات دانشگاه شماره دانشجویی و سایت سیستم گلستان رو فعال کنه ، بعد اون آخرین مرحله این تو سیستم گلستان باید درخواست انتقالی دائم بزنی الان نمی تونی دیگه به سلامتی دانشجویی شهری که دوست داری میشی بهمن ماه

باش دیروز به حرفت عمل کردم و رفتم ثبت نام گرفتم گفتن ناقص میمونه چون بعد اینکه اون درس هارو دربیام ا ...

دقیقا مراحلش همین که گفتی ، ایول بهت الان سعی کن اون دو تا درس رو هم پاس شی ، به سلامتی دیگه دانشجو بشی بهمن ماه