2777
2789
عنوان

رفتم اتاق خواهرم رب بردارم یهو یه موش بزرگ وسط اتاق بود

| مشاهده متن کامل بحث + 3441 بازدید | 68 پست
دلم برا خواهرت سوخت😭سم بریزین بکشین موشاروو اینکه توی تله موش ها باید یه ذره پنیر بزاری گلم تا بیفت ...

عطاری هم گفت تله موش خوبه توش خیار گذاشتیم سوسی گذاشتیم فایده نداشت

سمم۱۵۰ تومن خریدیم یدونم نمرد

اره واقعا خواهرم و بچش طفلی روی زندگی ندیدن شوهرشم زنده بود یجور مشکلات داشت بعد فوت اون خدابیامرزم مشکلات بیشتر و بدتر شد

لطفا برای سلامتی بابام دعا کنید🙏. با سن بالاش دستفروشه و تو سرما گرما گوشه خیابون لیف و اسکاج میفروشه. خدایا خودت مراقبش باش🤲.. خدا همه باباهارو حفظ کنه و روح اونایی که آسمونی شدن شاد باشه🙏🌹اسکاج اگه خواستین ارسال میکنم

بابازنگ زدم مرد خیلی عصبی گفت بمن چهحالا پای بابامو ندیدم شب بیاد خونه میبینم

با شرکت های موشگیری تماس بگیر بزن گوگل میاره

یه دختر باید شبیه پروانه باشه....                               دیدنش زیبا؛گرفتنش سخت!!🦋💜

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ماهم گرفتاریم بخدا توحیاط ما دوسه تا بزرگ بود حالایکیه ۳تاهم بچه کوچیک داره اینقد بدم میاد بخدا 

چسب گذاشتیم نگرفت سیانور رو گوجه زدیم کوفت کردن مرگشونم نشد خستم ازشون توحیاط زیر درخت توباغچه کندن براخودشون خونه درس کردن از رو درخت میرن حیاط همسایه اینقد پروئن بخدا

با شرکت های موشگیری تماس بگیر بزن گوگل میاره

گرون میگیرن من چندسال پیش واسه ساس ۵۰۰ تومن دادم الان چندمیلیون میگیرن

لطفا برای سلامتی بابام دعا کنید🙏. با سن بالاش دستفروشه و تو سرما گرما گوشه خیابون لیف و اسکاج میفروشه. خدایا خودت مراقبش باش🤲.. خدا همه باباهارو حفظ کنه و روح اونایی که آسمونی شدن شاد باشه🙏🌹اسکاج اگه خواستین ارسال میکنم

ماهم گرفتاریم بخدا توحیاط ما دوسه تا بزرگ بود حالایکیه ۳تاهم بچه کوچیک داره اینقد بدم میاد بخدا چسب ...

دقیقا هیچیشون نمیشه اینام هرشب تو حیاط بازی میکنن خیلی سرو صدا دارن

تله بزارین با پفک

تو تله خیار گذاشتیم اون روزم سوسیس گذاشتیم فایده نداشت

زنگ بزن آتش نشانی بیاد بگیرشون

شهرداری که گفت بما ربطی نداره فک نکنم آتش نشانی هم کمک کنه

فکر کنم آتش‌نشانی بیاد

والا روم نمیشه زنگ بزنم شهرداری که خیلی بد حرف زد باهام

عطاری هم گفت تله موش خوبه توش خیار گذاشتیم سوسی گذاشتیم فایده نداشتسمم۱۵۰ تومن خریدیم یدونم نمرداره ...

پسر و یا دختر بوش

چند سالشه

بمیرم براش

اشکالی ندارد به شهرداری بازم بگین

❤️❤️خدا جونم دوستت دارم❤️❤️

پای منم گاز گرفت نامزدی رفتم خونه مادر شوهرم خونشون موش داشت اندازه گربه، دیگه خونشون خوابیدن نموندم الان 25 ساله😂اونو وبچش چجوری میخوابن؟ عطاری مرگ موش خوب بگیرین یا مغازه ای که سم وکود دارن مراقب بچه باشین نخوره یه جای دور از چشم بچه بزارین یه شب نخوابه تو خونه همه میمیرن

کلا خونه رو خالی کنید بشورید از نو جمع کنید موش کثیفه و بیماری های خطرناکی دارن سم بریزید روی پفک ب ...

بخدا من عید اومدم خونه مادرمو تمیز کردم دیگه جون ندارم الان حالم از همه جای خونه بهم میخوره. تا مطمئن نشدیم که دیگه نیستن نمیتونیم تمیز کنیم

پای منم گاز گرفت نامزدی رفتم خونه مادر شوهرم خونشون موش داشت اندازه گربه، دیگه خونشون خوابیدن نموندم ...

الان صبح ابجیم میگفت بابا دیشب از خواب پریده دیشب پاشو گاز گرفته الان شب بیاد پاشو میبنم انگار زخم شده

الان دیگه میترسم اینجا بخوابم شبا همش استرس دارم

طفلی خواهرمو بچش

ماهم گرفتاریم بخدا توحیاط ما دوسه تا بزرگ بود حالایکیه ۳تاهم بچه کوچیک داره اینقد بدم میاد بخدا چسب ...

شوهر منم تو حیاط همینجوری ک تو تعریف کردی دیده نمی‌دونم از کجا اومدن ..تمام خونه نما دیوار سنگ هست