2777
2789
عنوان

رفتم اتاق خواهرم رب بردارم یهو یه موش بزرگ وسط اتاق بود

| مشاهده متن کامل بحث + 3441 بازدید | 68 پست
موشه دیگه ، خیلی هم گوگولیه، چکارش دارین😄

وای انقد زشت و بزرگه که آدم حالش بهم میخوره. موش فاضلاب خیلی چندش

لطفا برای سلامتی بابام دعا کنید🙏. با سن بالاش دستفروشه و تو سرما گرما گوشه خیابون لیف و اسکاج میفروشه. خدایا خودت مراقبش باش🤲.. خدا همه باباهارو حفظ کنه و روح اونایی که آسمونی شدن شاد باشه🙏🌹اسکاج اگه خواستین ارسال میکنم

من میدونم چیکار کنید دورتا دور خونه ۴ بسته یا بیشتر مرک موش ازین گندمیا که رنگش ابیه بریزید و ۳ یا ۴ تاهم چسب موش موشا ازین مرگ موشا که بخورن بی جون میشن میوفتن تو چسبا و دیگه نمیتونن دربیان 

ما انبارمونو اینجوری پاک سازی کردیم فکر نکنم قد انبار ما موش داشته باشین

زندگی رو باید از زودپز آموخت 💯😉بااین که داره ماتحتش میسوزه بیخیال نشسته داره سوت میزنه😊😁

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بنده خدا آبجیت... ینی یه مسلمون پیدا نمیشد یه جای خوب براش بسازه؟

نه بابا یماه مونده بود به موعد خونشونم صابخونه انداختشون بیرون اینم با اثاثش اومد خونه مادرم شوهرشم آواره کوچه خیابونا شد و آخرم جنازشو گوشه خیابون تو جوب پیدا کردن😔

لطفا برای سلامتی بابام دعا کنید🙏. با سن بالاش دستفروشه و تو سرما گرما گوشه خیابون لیف و اسکاج میفروشه. خدایا خودت مراقبش باش🤲.. خدا همه باباهارو حفظ کنه و روح اونایی که آسمونی شدن شاد باشه🙏🌹اسکاج اگه خواستین ارسال میکنم

والا روم نمیشه زنگ بزنم شهرداری که خیلی بد حرف زد باهام

تلفنی هست دیگه نمیبینه که  ان شاالله که خوش اخلاق باشند 

درد من حصار برکه نیست!!!!درد من زیستن با ماهیانی است که فکر دریا به ذهنشان خطور نکرده است!!!!!! 
من میدونم چیکار کنید دورتا دور خونه ۴ بسته یا بیشتر مرک موش ازین گندمیا که رنگش ابیه بریزید و ۳ یا ۴ ...

این موشای فاضلاب خیلی مقاومن با این چیزا نمیمیرن رو چسب موشم رفتن فرار کردن. عطاری گفت فقط تله موش که تا الان یکیشم نگرفته

اتاقو خالی کنید سم پاشی کنید،یه کیسه گچم بگیرید خودتون سوراخارو پر کنید.

الان خونه بغلی دیوارش که رو به حیاط ماست آجریه و با سوراخای بزرگ  و زیاد سقف آبجیمم ایرانیت و بینش فاصلس. اصلا ازوقتی آبجیم اومد اینجا موشا پیداشون شد

تلفنی هست دیگه نمیبینه که ان شاالله که خوش اخلاق باشند

باشه عزیزم ضرر نداره یزنگ میزنم

این موشای فاضلاب خیلی مقاومن با این چیزا نمیمیرن رو چسب موشم رفتن فرار کردن. عطاری گفت فقط تله موش ک ...

خونه رو خالی کنید ببینید سوراخشون کجاس مرگ موش و شیشه خورده بریزید درش رو سیمان بزنید 

زندگی رو باید از زودپز آموخت 💯😉بااین که داره ماتحتش میسوزه بیخیال نشسته داره سوت میزنه😊😁
من ازبالای رونده یه موش بزرگ افتادم رو سرم وقتی داشتم توروشور حیات صورتم ومیشستم اول افتاد رو سرم بع ...

وای منم میام حیاط همش استرس دارم نیفته موش رو سرم

اخه اینا خیلی بزرگن از رو چسبم رد شده بودن

والا روم نمیشه زنگ بزنم شهرداری که خیلی بد حرف زد باهام

چرا آتش نشانی میاد.

ما همسایمون واسه گربه زنگ زد اومدن.

گربه چند تا بچه به دنیا آورده بود ولی نمیتونستن پیداشون کنن،

آتش نشانی اومد پیداشون کرد

تنهایی رو دووووست دارم🤗🤗
نه بابا یماه مونده بود به موعد خونشونم صابخونه انداختشون بیرون اینم با اثاثش اومد خونه مادرم شوهرشم ...

وااااای خب چرا شوهرش آواره بشه؟!!!! چرا اونم نیومده کنار زنش؟!!! مامانت راش نداده یعنی؟ وااای گناه داشته بنده خدا

تنهایی رو دووووست دارم🤗🤗