چند نفر میشناختم بالای ۴۰ ازدواج کردن یکی تو ۶۰ سالگی که برای اولین بار ازدواج کرد هم دیدم.
شیک و با کلاس بود؟؟؟؟؟سنش به قیافش میخورد؟؟؟؟؟؟؟؟
دیگه نه صلوات میفرستم نه دعا میکنم نه اسمتو میارم نه باهات حرف میزنم نه برات نامه مینویسم....چرا همه چی یطرفه باشه؟؟؟فقط من صدات کنم؟تو جواب ندی؟این رسمشه؟برو با همون بنده عزیزات که براشون کم نمیذاری.منم یه گوشه این دنیا زندگیمو میکنم تا .......
دیگه نه صلوات میفرستم نه دعا میکنم نه اسمتو میارم نه باهات حرف میزنم نه برات نامه مینویسم....چرا همه چی یطرفه باشه؟؟؟فقط من صدات کنم؟تو جواب ندی؟این رسمشه؟برو با همون بنده عزیزات که براشون کم نمیذاری.منم یه گوشه این دنیا زندگیمو میکنم تا .......
عزیز چه ربطی داره؟ببخشید ناخواسته خندم گرفت. من دختری سی و شش ساله میشنام بنده خدا نه به خودش میرسید نه شیک پوش نه قیافه بروز از معمولی خیلی پایین تر. الحمدلله ازدواج عالی کرد که هنوز باورشون نمیشه
عزیز چه ربطی داره؟ببخشید ناخواسته خندم گرفت. من دختری سی و شش ساله میشنام بنده خدا نه به خودش میرسید ...
من از هر کس سن بالا ازدواج کنه میپرسم .....میدونم ربط نداره ولی میپرسم.........بنظرم همچینم بی تاثیر نیست
خوبه شرايطش البته كاراش خيلي بچه گانست مثل دختر بچه ها ميمونه و خيلللي سر به هواست ولي خوب مهندس فوق ليسانسه از دانشگاه تهران و وضع داييمم خوبه و پسره هم خوشش اومده براش مهم نيست اين زياد عاقل نيست