2777
2789
چند نفر میشناختم بالای ۴۰ ازدواج کردن یکی تو ۶۰ سالگی که برای اولین بار ازدواج کرد هم دیدم.

شیک و با کلاس بود؟؟؟؟؟سنش به قیافش میخورد؟؟؟؟؟؟؟؟

دیگه نه صلوات میفرستم نه دعا میکنم نه اسمتو میارم نه باهات حرف میزنم نه برات نامه مینویسم....چرا همه چی یطرفه باشه؟؟؟فقط من صدات کنم؟تو جواب ندی؟این رسمشه؟برو با همون بنده عزیزات که براشون کم نمیذاری.منم یه گوشه این دنیا زندگیمو میکنم تا .......

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

انقدر خوشحالن كه نميدونن چكار كنن زنداييم باور نميكرد ديگه بتونه دختر ٤٠ ساله رو شوهر بده داييم از م ...

کاش منم از این ادمها دور برم بود فقط خدا را دارم

مِثل یِه پَروانِه زیبا پَرواز کُن!،🦋️🌹💖

خواهر شوهرمن ۴۲سالشه ۱۰روز پیش عقد کرد

شیکپوشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟سنش به قیافش میخوره؟؟؟؟؟؟؟؟

دیگه نه صلوات میفرستم نه دعا میکنم نه اسمتو میارم نه باهات حرف میزنم نه برات نامه مینویسم....چرا همه چی یطرفه باشه؟؟؟فقط من صدات کنم؟تو جواب ندی؟این رسمشه؟برو با همون بنده عزیزات که براشون کم نمیذاری.منم یه گوشه این دنیا زندگیمو میکنم تا .......

کاش منم از این ادمها دور برم بود فقط خدا را دارم

تازه اين دخترداييم وقتي مامانم ميرفت خونشون محل نميذاشت ميرفت توي اتاق درو ميبست حالا مامانم همچين لطفي در حقش كرده  واقعا بايد تا آخر عمرش سپاسگزار عمش باشه ميخواست بره تخمكاشو فريز كنه به خاطر سنش

💜💜دائماً يكسان نباشد حال دوران غم مخور💜💜
تازه اين دخترداييم وقتي مامانم ميرفت خونشون محل نميذاشت ميرفت توي اتاق درو ميبست حالا مامانم همچين ل ...

شرایط خودش چطوره؟

شیکپوشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟سنش به قیافش میخوره؟؟؟؟؟؟؟؟

عزیز چه ربطی داره؟ببخشید ناخواسته خندم گرفت. من دختری سی و شش ساله میشنام بنده خدا نه به خودش میرسید نه شیک پوش نه قیافه بروز از معمولی خیلی پایین تر. الحمدلله ازدواج عالی کرد که هنوز باورشون نمیشه

عزیز چه ربطی داره؟ببخشید ناخواسته خندم گرفت. من دختری سی و شش ساله میشنام بنده خدا نه به خودش میرسید ...

من از هر کس سن بالا ازدواج کنه میپرسم .....میدونم ربط نداره ولی میپرسم.........بنظرم همچینم بی تاثیر نیست

شرایط خودش چطوره؟

خوبه شرايطش البته كاراش خيلي بچه گانست مثل دختر بچه ها ميمونه و خيلللي سر به هواست ولي خوب مهندس فوق ليسانسه از دانشگاه تهران و وضع داييمم خوبه و پسره هم خوشش اومده براش مهم نيست اين زياد عاقل نيست 

💜💜دائماً يكسان نباشد حال دوران غم مخور💜💜
من از هر کس سن بالا ازدواج کنه میپرسم .....میدونم ربط نداره ولی میپرسم.........بنظرم همچینم بی تاثیر ...

بنظرم اثری نداره بخت هر کسی ی زمانیه

خوبه شرايطش البته كاراش خيلي بچه گانست مثل دختر بچه ها ميمونه و خيلللي سر به هواست ولي خوب مهندس فوق ...

پس هم دانشگاهی من بوده