2777
2789

انشالله یک ازدواج خوب و مناسب داشته باشی ؛ همه مجردها

میتونی سایت های همسریابی و سایت آدم و حوا و سایت تبيان ثبت نام کنی و آشنا بشی 

تلویزیون هم تبلیغشو میکرد

الان ازدواج سنتی کم شده

یک جایی باید آشنا شد

انشالله یک ازدواج خوب و مناسب داشته باشی ؛ همه مجردهامیتونی سایت های همسریابی و سایت آدم و حوا و سای ...

عزیزم همه اینجور جاها رفتم فایده نداره. شاید واقعا در تقدیرم نیست

دیگه حالم از کلمه ازدواج بهم میخوره ازدواج معنی رنج میده برام از بس که گره داره برای من و شده مشکل حل نشدنی زندگی من

مِثل یِه پَروانِه زیبا پَرواز کُن!،🦋️🌹💖

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کانال همسریابی اصفهان پیام بدهید

در صورت ریپلای و مخالفت با نظر بنده در موارد درمانی، به اظهار فضل شما پاسخی نمیدهم. آن کس که نداند و نداند که ندانددر جهل مرکب ابدالدهر بماند

کانال همسریابی اصفهان پیام بدهید

اینو دیگه نشنیدم. راستش دیگه به جایی رسیدم که میخام از تلاش بیهوده دست بردارم. بعد بیست سال بهم ثابت شده وقتی خدا نخواد هیچ اتفاقی نمیفته وقتی هم بخواد ممکنه تو خیابون اتفاقی یکی سر راهت قرار بگیره و جور بشه. یکی از آشناهای ما دختره خواستگاری نداشت یک مورد خوب تو اسنپ براش پیدا شد

اینو دیگه نشنیدم. راستش دیگه به جایی رسیدم که میخام از تلاش بیهوده دست بردارم. بعد بیست سال بهم ثابت ...

من اتفاقی دیدمش، نظر و تجربه ای روش ندارم. به همین صورت اما اگر سرچ کنید در تلگرام و ایتا کانال دارند. به هر حال موفق باشید.

در صورت ریپلای و مخالفت با نظر بنده در موارد درمانی، به اظهار فضل شما پاسخی نمیدهم. آن کس که نداند و نداند که ندانددر جهل مرکب ابدالدهر بماند

عزیزم همه اینجور جاها رفتم فایده نداره. شاید واقعا در تقدیرم نیست دیگه حالم از کلمه ازدواج بهم میخور ...

حق داری

بیشتر از خود ازدواج؛ اطرافیان خانواده فامیل آشنا آدمو عذاب میدن با سوال ها و ترحم دلسوزی الکی  و حرف های نیش دارشون 

آدمو فراری میدن از خودشون 

هر چقدر هم موفق باشی همه چیو توی شوهر و بچه میبینن!

دیگه نمیبینن شوهر و بچه هم خودش پُر از مسؤلیت و کارهای تموم نشدنی خونه و ..........

البته این جور آدمها توی هر چیزی فضولی دارن ؛ ازدواج هم کنی حرفها و نظرات عهد بوقی خودشونو میزنن

حق داریبیشتر از خود ازدواج؛ اطرافیان خانواده فامیل آشنا آدمو عذاب میدن با سوال ها و ترحم دلسوزی الکی ...

من دیگه اطرافیان ولم کردن. شاید قطع امید کردن. مشکلم اینه خودم نتونستم تنهایی ام را بپذیرم نمیخام باور کنم زندگی من همینه و باید متناسب با تنهایی ام زندگی کنم. و برم زندگی مستقل خودم را شروع کنم. همش منتظرم ی پسری پیداش بشه هر چی جمع کردم تقدیمش کنم و تنهایی منو رفع کنه 

وای یه دفعه یه واسطه زنگ زد خونمون پسره شغلش مد نظرمون نبودحالا من نمیگم چه شغلیچون بابام گفت تو این ...

نیوگارا شما ازدواج کردی، درسته؟

تو خیلی از تاپیک های قدیمی دیده بودم که شما هم دوست داشتین ازدواج کنین...

از کارایی که کردی تا ازدواجت درست بشه بگو لطفا...

الان چه احساسی داری؟

خالم مامانم ابنا بهش پیدا کردن شوهرش ۷ سال از خودش کوچیکتره خیلی هم خوشگل و خوشتیپ تر

خدا را شکر.من کوچیکتر دوست ندارم. دوست دارم دوسه سال بزرگتر من باشه

اره نترس

/:`✓كاربــر جــدیدی نیستم✓❣️دارای قدرت جذب 💫..#نویسنده وعاشق هرچی که مربوط به علم میشه🔥،،،اینجا باکسی دشمنی ندارم عشقا،،🔥(علاقه خاصی به داشتن برند ارایشی دارم❤️‍🔥،،،#سوالی درزمینه پزشکی داشتین میتونین بپرسین💫..❤️‍🔥❤️‍🔥میشه بی زحمت واس شادی روح مادرم صلوات یااستغفار بفرستین؟؟......واینکه واس نی نی دارشدنم یه انشالا بگین دوستای مهربونم،🙏♥....( خیلیا ازمن راجب معجزه سوره ضحی بین زن وشوهری ویارسیدن حتمی به معشوق پرسیدن،،راجبش حتما تاپیک میزنم❤به هرکی دستورشو گفتم نتیجه گرفت🥰❤خودمم که معجزشو دیدم،واقعاااامعجزه بود چون خواسته خودم خیلی محال بود❤🥰🥰الان عاشق سوره ضحی هستم،همیشه زیرلب زمزمه میکنم(واس عاشق کردن بیش ازحد طرف مقابله به شرط نیت شرعی وازدواجه)❤.....تویی که داری امضامو میخونی،واست ارزوی بهترینارو دارم ازته دل❣️.....پروفایل خودمم🌈