2777
2789
باشه عزیزم. میشه دست بردارید از توصیه هاتون. من در مورد مرد مطلقه نظر نخواستم. در ضمن خودم برادر مجر ...

والا تاجایی که من دیدم اینطوری بوده شاید اطراف شما شرایط فرق کنه

اگه از تاریخ ۱۴۰۴/۷/۲۵ به بعد تاپیک بی اهمیت زدم یا دیدی زیر تاپیک یکی دیگه پست گذاشتم، بزن تو دهنم و بگو گمشو برو از سایت مگه تو درس و کار نداری. بگو میخوای بازم ۷ سال از عمرتو تلف کنی؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

راستش تنها زندگی کردن و اینکه میدونم مادرم خ غصه میخوره امونم را بریده. از اون طرف میگم من اینهمه زح ...

تا وقتی ک از تنها بودنتون لذت نبرین

جفت براتون پیدا نمیشه 

باور کنید قانونش همینه!!

تنهای برین خرید برین رستوران برین سفر

خدایی ک ما رو آفریده خودش حواسش بما هست

بهش اعتماد کنید

آینده رو سیاه نبینین

من اینقدر ازدواجی بودم ک حد نداشت

موقع طلاقم حتی فکر میکردم خدایا با کی ازدواج کنم؟!

ولی واقعا دو سه سال در کل این موضوع رو رها کردم

کامل کامل

قبلا هرجا میرفتم همش دنبال این بودم ک ببینم طرف مجرده یا نه؟!

میاد خواستگاری ام یا نه؟!

داغون داغون بودم

نفس میگوید: وقتی همه چیز درست بشود، به آرامش میرسم. روح میگوید: به آرامش برس، همه چیز درست می‌شود!!!
تا وقتی ک از تنها بودنتون لذت نبرینجفت براتون پیدا نمیشه باور کنید قانونش همینه!!تنهای برین خرید بری ...

عزیزم متاسفانه مشکلات زیاد دارم و تنهام. ولی از امشب تصمیم گرفتم فکر کنم برای همیشه تنهام. و تصمیماتی گرفتم. فقط دعا کن خونه ام زود بفروش برسه تا ی خونه دلخواهم را بخرم و از خونواده ام خودم را جدا کنم. نصف بدبختی هام مال بی مسئولیتی اوناست

مِثل یِه پَروانِه زیبا پَرواز کُن!،🦋️🌹💖

نمیدونم ولی خودم با خوندن یاسین ازدواج کردممطمعنم هرکی از ته دل بخونه و دلش قرص باشه دست خالی برنمیگ ...

من سه ساله بیشتر دعا میکنم

بیشتر زیارت عاشورا و سوره یس و استغفار و نماز جعفرطیار و نماز شب میخونم

خواستگار میاد ولی مناسب نیستن و یا به دلایلی جور نشده

البته هنوز امیدوارم

ولی یک نفر از آشناها که مجرد بالای ۴۰ هست بهم میگفتن با دعا معجزه نمیشه .... میگفت من زیر قبه امام حسین دعا کردم و سالها انواع و اقسام ختم و چله گرفتم نشد...میگفت مگه ما خدا نداشتیم...

عزیزم متاسفانه مشکلات زیاد دارم و تنهام. ولی از امشب تصمیم گرفتم فکر کنم برای همیشه تنهام. و تصمیمات ...

توکل بر خدا

بهترین ها نصیبت بشه

در کل نه ب تنهایی فکر کن نه ازدواج

فقط لذت ببر از زندگی ... از باقیمانده جوانی و سلامت جسمی

نفس میگوید: وقتی همه چیز درست بشود، به آرامش میرسم. روح میگوید: به آرامش برس، همه چیز درست می‌شود!!!
من سه ساله بیشتر دعا میکنمبیشتر زیارت عاشورا و سوره یس و استغفار و نماز جعفرطیار و نماز شب میخونمخوا ...

بنظرم ختم و چله بدتر میکنه من این چند وقت چله گرفتم بخدا فقط حالم داغون شده قبلا شادتر بودم و از زمین وزمان میباره. بنظرم چله گرفتن سر خود کاملا اشتباهه

مِثل یِه پَروانِه زیبا پَرواز کُن!،🦋️🌹💖

بنظرم ختم و چله بدتر میکنه من این چند وقت چله گرفتم بخدا فقط حالم داغون شده قبلا شادتر بودم و از زمی ...

نه من میخونم برام بد نمیاره 

خواستگارام زیاد میشن

اما قطعی نمیشه

خیلیا دیدم با یکی دوبار چله گرفتن ازدوجای موفقی کردن

برای بعضیاهم  نمیشه که نمیشه....

چیزی که من دقت کردم در ازدواج های اطرافیان اونایی که خیلی قرتی بودن تو هر سنی و با هر شرایطی تونستن شوهر خوب پیدا کنن.

یه تاپیک هم دارم که مگان مارکل تازه 37 سالگی با پرنس انگلستان ازدواج کرد!

سنت زیاد نیست دیگه وقتشه ولی حواستو جمع کن موقعیت خوب پیدا کردی از دستش نده

منم ۳۷ ساله هستم و مجرد

دعا و چله هم زیاد خوندم اما انگار به این چیزا نیست

دیدم دخترایی که تو سن بالا ازدواج کردن 

یکیش یه دختر هم محلی مون بود که گمونم ۴۳ سالش بود و اواخر اسفند پارسال عروسی کرد

البته شوهرش زن طلاق داده و یه پسر هم داره