2777
2789
گلم من کارمندم شغلمم جوریه که تو محیط مردونه زیاد هستم و تا دلتون بخواد بیرونم

عجیبه

آذین،،هستم،،خدایا خدایی کن رحم کن معجزه کن ، اگرنکنی من نه خدادارم و نه حسین،،،،من امید داشتم ،خدایا،،،،

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نمیخواد کاری کنن که به مادر پسره نشون بدن بگن این و این هستن خودتون برید صحبت کنید باهاشون دیگه خودش ...

درسته، معرفی کنن بقیش باخودشو 

من بامعرفی ازدواج کردم

چند وقت پیش هم به کسی معرفی کردم که فعلاشرایطش جورنشده

دیگه نیت ماخیربوده

بقیش بایدباهم حرف بزنن ،،دیدار داشته باشن،،،بسنجن همو

۱۵ساله که نیستن جوگیربشن ،عاشق الکی بشن،،،

آذین،،هستم،،خدایا خدایی کن رحم کن معجزه کن ، اگرنکنی من نه خدادارم و نه حسین،،،،من امید داشتم ،خدایا،،،،

نمیدونم تقدیره یا بدبختی

ان شاءالله خیره

اطرافتون بدخاه دارید مثلاخدای نکرده ازحسودی ودشمنی دعاگرفته باشن؟

برادرخاهرات ازدواج خوب داشتن؟

ان شاءالله خیرهاطرافتون بدخاه دارید مثلاخدای نکرده ازحسودی ودشمنی دعاگرفته باشن؟برادرخاهرات ازدواج خ ...

بدخواه هست. ولی من سمت دعا نویس رفتم بدتر شد. اونام معمولی یکیشونم مثل من مجرده البته برادرم اون شرایطش بهتر منه اون اصلا بیخیال ازدواجه

مِثل یِه پَروانِه زیبا پَرواز کُن!،🦋️🌹💖

درسته، معرفی کنن بقیش باخودشو من بامعرفی ازدواج کردمچند وقت پیش هم به کسی معرفی کردم که فعلاشرایطش ج ...

واقعا گردن طرف نیست که خودشون صحبت کنن برن مشاوره تحقیق 

عقل دارن خانواده دارن بشینن درست فکر کنن

بدخواه هست. ولی من سمت دعا نویس رفتم بدتر شد. اونام معمولی یکیشونم مثل من مجرده البته برادرم اون شرا ...

هر دکتر درمان کردن بلده،،،یافقط چندتاقرص میده،،،،دعا نویس ،فا ل گیرایناهم بایدکارشونوبلدباشن واقعا فقط براپول نباشه خیرخاه باشن  وسوادشو داشته باشن

إدم میترسه من خودم میترسم،،،اماقبول دارم که

این چیزا واقعیت داره

حرز امام جوادبگیر بندازگردنت

واقعا گردن طرف نیست که خودشون صحبت کنن برن مشاوره تحقیق عقل دارن خانواده دارن بشینن درست فکر کنن

ازبخیلی شون هست که نمیگن

ازبخیلی شون هست که نمیگن

اره از لبخندش و یه حرفی که طرف اخیرا زد فهمیدم خیر هیچکی رو اونجا نمیخواد منکه از خیلی وقت پیش دیگه نمیرم اونجا الانم برای عزاداری رفتم 

وگرنه انقدر اونجا دختر هست تو سنای مختلف که هرکی بیاد حداقل دونفر رو میتونی بهش معرفی کنی

اره از لبخندش و یه حرفی که طرف اخیرا زد فهمیدم خیر هیچکی رو اونجا نمیخواد منکه از خیلی وقت پیش دیگه ...

خدابراتون خوب بخادا

هر دکتر درمان کردن بلده،،،یافقط چندتاقرص میده،،،،دعا نویس ،فا ل گیرایناهم بایدکارشونوبلدباشن واقعا ف ...

حرز امام جواد هم از جای معتبر خریدم ادابشم بجا اورده یکی دو سالی داشتم فایده نداشت همه را ریختم تو اب

شاید همزاد دارید

عزیزم زیاد دعانویس رفتم چندتاشون گفتن همزاد داری و طلسم و بختت بسته هست 😐ولی الکی بود فقط پول گرفتن. جالبه دوستام از اینا نتیجه گرفتن. من دیگه یقین پیدا کردم خدا نمیخواد که نمیشه

عزیزم زیاد دعانویس رفتم چندتاشون گفتن همزاد داری و طلسم و بختت بسته هست 😐ولی الکی بود فقط پول گرفتن ...

چی بگم والا

تصویر سازی ذهنی کنید یک مدت ، البته همه نکاتش رو رعایت کنید ، تو گوگل بزنید میاره راجبش