2777
2789
عنوان

هر سوالی در مورد دوقلو داشتن دارید بپرسید جواب میدم

| مشاهده متن کامل بحث + 696 بازدید | 73 پست
من فقط هشت خفته اونم یه شب خیلی تهوع داشتم بقیش بخاطر استراحت مطلق و سرکلاژ خیلی اذیت بودم

وای‌منم‌حاملگی‌اولم‌دوقلو‌بود‌یادم‌میاد‌کل‌تن‌و‌بدنم‌میلرزه،الانم‌که‌خواهرم دوقلو‌بارداره‌،نگرانشم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بله تهرانم عزیزم،دکتر زهرا ابراهیمی،متخصص ای وی اف هستشمن قصد دوقلویی نداشتم،ولی خب شد،شاید دکتر بتو ...

میشه بگی از موقعی که شروع کردی تا مثبت شدن بارداریتون چقدر زمان برد و اینکه با همون انتقال اول باردار شدید... ببخشید که سوال هام زیاده 

ناراحت نباش رفیق ... زندگی فقط صد سال اولش سخته ...❤️‍🩹
من طبیعی . یه پسر یه دختر ده ماهه دارمکی شیرشب قطع شد؟ کی خوابشون درست میشه؟ کی ختنه کردی پسراتو ؟ ل ...

شیر شب هنوزم میخورن،ولی فقط یک بار بیدار میشن

همچی از یک سالگی خیلی راحت تر میشه،به خصوص خوابشون

من هفت ماهگی ختنه کردم

لباساشونو همیشه ست میخرم،صندلی غذا فعلا ب دردم نخورده،ولی صندلی ماااشین شدیدا لازمم شد،خیلی خیلی واجبه ب نظرم

زندگی کن هر لحظه رو،این روزا دیگه هیچوقت برنمیگرده✨
دقیقا مثل من

واقعا سخته

خیلی سخت تر از دوقلو از نظر من و دختر عموم ک دوقلو داره

یکی از بهترین سریالایی ک دیدم سریال ترکی چوکور بوده البته فقط زیرنویس ،  😍                             وقتی یه نابینا درمان میشه          اولین چیزی ک دور میندازه عصاشه........                                                                                                                                                               میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو****                                 ❤️کار بر no aks هستم❤️   

ن از سمت خانواده ی پدری بود

چ جالب ماهم مادرم دوقلو زایید ولی ما بچه هاش هیچکدوم فعلا دوقلو نداریم ولی پسر عموم دوقلو داره و میگه ارثی از سمت پدره!!!در صورتی ک تو کتابا میگن دوقلو زایی فقط میتونه از مادر منتقل بشه ژنش ولی فک نکنم اینطور باشه و کاملا شانسیه

من دو قلو دارم همسان هستن طبیعی دو قلو شد ارثی خانوادگی داشتیم دوقلویی خیلی سخته هم بارداری هم بعد ز ...

فاجعه ست من داغون شدم بعد زایمان سخت تره 

رهزنان نیکی کسانی هستند که تو را از نیت واعمال خوبت پشیمان می کنند . مثل شیطان که از درگاه لطف خدا به دور هست ، رانده شده هستند...

میشه بگی از موقعی که شروع کردی تا مثبت شدن بارداریتون چقدر زمان برد و اینکه با همون انتقال اول باردا ...

بله عزیزم،همون بار اول مثبت شد،از شروع تا موقعی که حامله بشم دو ماه زمان برد

زندگی کن هر لحظه رو،این روزا دیگه هیچوقت برنمیگرده✨
شیر شب هنوزم میخورن،ولی فقط یک بار بیدار میشنهمچی از یک سالگی خیلی راحت تر میشه،به خصوص خوابشونمن هف ...

من هنووز پسرمو ختنه نبردم رفتن تو یازده ماه

بیخوابی داغونم کرده

از صندلی ماشین هم میترسن

رهزنان نیکی کسانی هستند که تو را از نیت واعمال خوبت پشیمان می کنند . مثل شیطان که از درگاه لطف خدا به دور هست ، رانده شده هستند...

فاجعه ست من داغون شدم بعد زایمان سخت تره

من‌اولی‌رو‌دوقلو‌باردار‌بودم‌آخراش‌همش‌درد‌داشتم‌،شبها‌نمیتونستم‌بخوابم‌نفسم‌‌بالا‌نمیومد‌،آخرش‌هم‌یکیش‌خفه‌شده‌بود‌،وحشتناک‌بود‌برام😢