2777
2789

منظورم تحصیلات خاصی نیست در حد کارشناسی رشته های خوب کفایت میکنه

مثلا اگر معلم، پرستار و...هستید یا دانشجوی این رشته ها

بگید چند تا سکه داشتید

نظرسنجی

پیر گشته دل ما، گرچه آغاز جوانیست  

دیدن نتایج

منطقی محور✅️نه موج محور❌️خانوما من عصبانی نیستم، فقط بعضی وقتا جدی ام.. خودتون تو ذهنتون برای پیامام ایموجی بذارید که از حالت خشم در بیاد شما ناراحت نشین😂🎀. ولی آقایون ناراحت بشن.🚫درخواست دوستی نمیپذیرم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مجردم مد نظزخودم باتوجه به قوانین وشرایط همون ۱۱۴تاست اگر همسر دارا تر بود بیشتر تا۵۰۰

|کاراموز وکالت| " قسم به صبرکه تو خدای رویداد های محالی🌱🕊" [حسین جان ارباب شدی که رو به هرکس نزنم♥️🕌]

البته من جهیزیه و سیسمونی هم نمیگیریم چون مطایق قانون مدنی وظیفه مرد هست و عرف به خانواده دختر تحمیلش کرده هرچیزی که توان داماد بود بگیره توقع عروسی انچنانی هم ندارم

|کاراموز وکالت| " قسم به صبرکه تو خدای رویداد های محالی🌱🕊" [حسین جان ارباب شدی که رو به هرکس نزنم♥️🕌]

البته من جهیزیه و سیسمونی هم نمیگیریم چون مطایق قانون مدنی وظیفه مرد هست و عرف به خانواده دختر تحمیل ...

ما عروسی رو خودمون میگیریم

جهیزیه و سیسمونی هم میبرم 

چند تا معقوله

پیر گشته دل ما، گرچه آغاز جوانیست  

ما عروسی رو خودمون میگیریمجهیزیه و سیسمونی هم میبرم چند تا معقوله

عروسی هم باخانواده دختر؟

سه تا از عروسای فامیل مهدیه بالا زدند.

البته یکی دهه اویل نود،

دو هم اواخر دهه هشتاد.

اما دخترای‌فامیل ۱۱۴و ۱۴تا(۱۴تایی سال۸۹،۹۰/ ۱۱۴تا همسال ۱۴۰۰)

یه عروس‌هم‌۱۴ سال ۹۱

همگی به ریسمان محکم الهی چنگ‌ بزنید و پراکنده نشوید💚🌻