خداااهستتتتت مدیر عضویت: 1401/07/25 تعداد پست: 1090 عنوان هر سوالی در مورد دوقلو داشتن دارید بپرسید جواب میدم | مشاهده متن کامل بحث + 696 بازدید | 73 پست خودم دوقلو پسر دارم دو سالشونه هر سوالی دارید بپرسید زندگی کن هر لحظه رو،این روزا دیگه هیچوقت برنمیگرده✨ 1404/04/19 | 03:12 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
خداااهستتتتت مدیر استارتر عضویت: 1401/07/25 تعداد پست: 1090 عدد بتای ۲۰۰۰ دو روز بعد از موعد ممکنه دوقلو باشه؟بتای شما چند بود؟سفر میشه رفت؟ مال من ۲۷۰۰ بود،من شهرستان میرفتم ماه های اول و اتفاقی نیفتاد زندگی کن هر لحظه رو،این روزا دیگه هیچوقت برنمیگرده✨
پرینازایزدتبار عضویت: 1402/06/17 تعداد پست: 2138 معمولا تو یه کیسه هستن برا شما تو یه کیسه بودن یا جدا؟
وایلدرز عضویت: 1403/05/01 تعداد پست: 7356 پ چطور با آی یو وی دوقلو شد؟مگه یه تخمک و اسپرم ک باهم لقاح داده رو وارد رحمت نکردن؟ جنین وارد میکنن تو ای وی اف
خانم۱۸ عضویت: 1401/09/12 تعداد پست: 2670 عزیزم میشه راهنمایی کنی برای ای وی اف ، اگه خدا بخواد منم میخوام برای ای وی اف و دوقلویی برم ... میشه بگید که روند درمانیش چقدر زمان بره و اسم دکتر تون چی بوده ؟ و اینکه شما هم تهرانید ناراحت نباش رفیق ... زندگی فقط صد سال اولش سخته ...❤️🩹
6462 عضویت: 1399/02/22 تعداد پست: 2444 علائم حاملگی؟تست که دادم عدد بتا خیلی بالا بودو تهوع خیلی خیلی شدید،سرم لازم میشدم خواهرم همتازهبارداره،تهوعخیلیشدیددارهحتیآبهمنمیتونهبخوره،دیروزسونوداددوقلوبود
خداااهستتتتت مدیر استارتر عضویت: 1401/07/25 تعداد پست: 1090 چجوری میشه بدون ای وی اف دو قلو دار بشیم ؟ 🥲اگه تو فامیلم ژنش نباشه نمیدونم والا،شاید با دارو بشه،داروهای خیلی قوی واسه تخمک،بازم مطمئن نیستم زندگی کن هر لحظه رو،این روزا دیگه هیچوقت برنمیگرده✨
پرینازایزدتبار عضویت: 1402/06/17 تعداد پست: 2138 من دو قلو دارم همسان هستن طبیعی دو قلو شد ارثی خانوادگی داشتیم دوقلویی خیلی سخته هم بارداری هم بعد ز ... ارثی از سمت پدر یا مادر؟شنیدم دوقلو زایی فقط از سمت مادر ارثی میشه
خداااهستتتتت مدیر استارتر عضویت: 1401/07/25 تعداد پست: 1090 خواهرم همتازهبارداره،تهوعخیلیشدیددارهحتیآبهمنمیتونهبخوره،دیروزسونوداددوقلوبود عزیزممم،به سلامتی مبااارکه زندگی کن هر لحظه رو،این روزا دیگه هیچوقت برنمیگرده✨
madarefilsoof عضویت: 1401/07/11 تعداد پست: 2254 مال من ۲۷۰۰ بود،من شهرستان میرفتم ماه های اول و اتفاقی نیفتاد چندروز بعد از موعد ۲۷۰۰ بود؟ چه ترسی از بی همگی، باتو _________#خدا
یاصاحب_الزمانم عضویت: 1401/12/27 تعداد پست: 2858 من ای وی اف کردم و دوقلو شد من طبیعی . یه پسر یه دختر ده ماهه دارمکی شیرشب قطع شد؟ کی خوابشون درست میشه؟ کی ختنه کردی پسراتو ؟ لباسشون ست همرنگ میپوشی یا متفاوت ؟ صندلی ماشین و غذا به دردت خورد؟ راستی شبیه خودتن یاشوهرت ؟ اسماشون چی رهزنان نیکی کسانی هستند که تو را از نیت واعمال خوبت پشیمان می کنند . مثل شیطان که از درگاه لطف خدا به دور هست ، رانده شده هستند...
ابجوش عضویت: 1399/07/04 تعداد پست: 7281 ارثی از سمت پدر یا مادر؟شنیدم دوقلو زایی فقط از سمت مادر ارثی میشه ن از سمت خانواده ی پدری بود
خداااهستتتتت مدیر استارتر عضویت: 1401/07/25 تعداد پست: 1090 عزیزم میشه راهنمایی کنی برای ای وی اف ، اگه خدا بخواد منم میخوام برای ای وی اف و دوقلویی برم ... میش ... بله تهرانم عزیزم،دکتر زهرا ابراهیمی،متخصص ای وی اف هستشمن قصد دوقلویی نداشتم،ولی خب شد،شاید دکتر بتونه راهنماییت کنه زندگی کن هر لحظه رو،این روزا دیگه هیچوقت برنمیگرده✨
خداااهستتتتت مدیر استارتر عضویت: 1401/07/25 تعداد پست: 1090 چندروز بعد از موعد ۲۷۰۰ بود؟ سه روز زندگی کن هر لحظه رو،این روزا دیگه هیچوقت برنمیگرده✨
پرینازایزدتبار عضویت: 1402/06/17 تعداد پست: 2138 جنین وارد میکنن تو ای وی اف ولی اسی یجور میگه انگار نمیدونست بچش قراره دوقلو باشه
یاصاحب_الزمانم عضویت: 1401/12/27 تعداد پست: 2858 خواهرم همتازهبارداره،تهوعخیلیشدیددارهحتیآبهمنمیتونهبخوره،دیروزسونوداددوقلوبود من فقط هشت خفته اونم یه شب خیلی تهوع داشتم بقیش بخاطر استراحت مطلق و سرکلاژ خیلی اذیت بودم رهزنان نیکی کسانی هستند که تو را از نیت واعمال خوبت پشیمان می کنند . مثل شیطان که از درگاه لطف خدا به دور هست ، رانده شده هستند...