2777
2789
عنوان

هر سوالی در مورد دوقلو داشتن دارید بپرسید جواب میدم

| مشاهده متن کامل بحث + 696 بازدید | 73 پست
عدد بتای ۲۰۰۰ دو روز بعد از موعد ممکنه دوقلو باشه؟بتای شما چند بود؟سفر میشه رفت؟

مال من ۲۷۰۰ بود،من شهرستان میرفتم ماه های اول و اتفاقی نیفتاد

زندگی کن هر لحظه رو،این روزا دیگه هیچوقت برنمیگرده✨

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم میشه راهنمایی کنی برای ای وی اف ، اگه خدا بخواد منم میخوام برای ای وی اف و دوقلویی برم ... میشه بگید که روند درمانیش چقدر زمان بره و اسم دکتر تون چی بوده ؟ و اینکه شما هم تهرانید 

ناراحت نباش رفیق ... زندگی فقط صد سال اولش سخته ...❤️‍🩹
علائم حاملگی؟تست که دادم عدد بتا خیلی بالا بودو تهوع خیلی خیلی شدید،سرم لازم میشدم

خواهرم هم‌تازه‌بارداره،تهوع‌خیلی‌شدید‌داره‌حتی‌آب‌هم‌نمیتونه‌بخوره،دیروز‌سونو‌داد‌دوقلو‌بود

چجوری میشه بدون ای وی اف دو قلو دار بشیم ؟ 🥲اگه ت‌و فامیلم ژنش نباشه

نمیدونم والا،شاید با دارو بشه،داروهای خیلی قوی واسه تخمک،بازم مطمئن نیستم

خواهرم هم‌تازه‌بارداره،تهوع‌خیلی‌شدید‌داره‌حتی‌آب‌هم‌نمیتونه‌بخوره،دیروز‌سونو‌داد‌دوقلو‌بود

عزیزممم،به سلامتی مبااارکه

من ای وی اف کردم و دوقلو شد

من طبیعی . یه پسر یه دختر ده ماهه دارم

کی شیرشب قطع شد؟ کی خوابشون درست میشه؟ کی ختنه کردی پسراتو ؟ لباسشون ست همرنگ میپوشی یا متفاوت ؟ 

صندلی ماشین و غذا به دردت خورد؟ راستی شبیه خودتن یاشوهرت ؟ اسماشون چی

رهزنان نیکی کسانی هستند که تو را از نیت واعمال خوبت پشیمان می کنند . مثل شیطان که از درگاه لطف خدا به دور هست ، رانده شده هستند...

عزیزم میشه راهنمایی کنی برای ای وی اف ، اگه خدا بخواد منم میخوام برای ای وی اف و دوقلویی برم ... میش ...

بله تهرانم عزیزم،دکتر زهرا ابراهیمی،متخصص ای وی اف هستش

من قصد دوقلویی نداشتم،ولی خب شد،شاید دکتر بتونه راهنماییت کنه

من فقط هشت خفته اونم یه شب خیلی تهوع داشتم بقیش بخاطر استراحت مطلق و سرکلاژ خیلی اذیت بودم

رهزنان نیکی کسانی هستند که تو را از نیت واعمال خوبت پشیمان می کنند . مثل شیطان که از درگاه لطف خدا به دور هست ، رانده شده هستند...