2777
2789
عنوان

هر سوالی در مورد دوقلو داشتن دارید بپرسید جواب میدم

| مشاهده متن کامل بحث + 696 بازدید | 73 پست
من هنووز پسرمو ختنه نبردم رفتن تو یازده ماهبیخوابی داغونم کردهاز صندلی ماشین هم میترسن

هر چی دیرتر ببری خیلی سخت تر میشه ها،زودتر اقدام کن،

سعی کن با خوراکی اهنگ یا هر چیزی که علاقه دارن تو ماشین سرگرمشون کنی و بزاری صندلی،چون با دوقلو بیرون رفتن اونم بدون صندلی شدنی نیست اصلا

زندگی کن هر لحظه رو،این روزا دیگه هیچوقت برنمیگرده✨
من‌اولی‌رو‌دوقلو‌باردار‌بودم‌آخراش‌همش‌درد‌داشتم‌،شبها‌نمیتونستم‌بخوابم‌نفسم‌‌بالا‌نمیومد‌،آخرش‌هم‌ی ...

اخی منم مردم و زنده شدم

رهزنان نیکی کسانی هستند که تو را از نیت واعمال خوبت پشیمان می کنند . مثل شیطان که از درگاه لطف خدا به دور هست ، رانده شده هستند...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب واقعا هم دست خداست که چند تاش بگیره ،یکی. دو تا ،سه تا ....یا اصلا هیچی

درکی از ای وی اف ندارم!!فک میکردم یه تخمک لقاح یافته با یه اسپرمه نمیدونستم یه جور دیگس!!!شایدم واقعا یه تخمکه با یه اسپرم ک اسپرمه تونسته تخمکو نصف کنه تعریفی ک استادمون از دوقلو زایی بمون گفت یا دوتا اسپرمن ک به یه تخمک حمله کردن.....ویا شاید دوتا تخمک با دوتا اسپرم جدا....حالا نگفتی شما دوتا کیسه جدا بود یا دوتاشون تو یه کیسه بودن؟

اخی منم مردم و زنده شدم

میدونی‌چند‌روز‌قبلش‌خواب‌دیدم‌با‌دوتا‌بچه‌بغلم‌می‌خوام‌از‌آب‌رد‌بشم‌ولی‌یکیش‌از‌دستم‌میافته‌‌خیلی‌دست‌وپا‌زدم،گاها‌عذاب‌وجدان‌میگیرم‌که‌شاید‌کوتاهی‌کردم‌آخه‌‌از‌تکون‌خوردنشون‌هم‌نمیشد‌فهمید‌،دکتره‌گفت‌دو‌روزی‌شده‌مرده

میدونی‌چند‌روز‌قبلش‌خواب‌دیدم‌با‌دوتا‌بچه‌بغلم‌می‌خوام‌از‌آب‌رد‌بشم‌ولی‌یکیش‌از‌دستم‌میافته‌‌خیلی‌دس ...

قسمت بوده عزیزم😔

رهزنان نیکی کسانی هستند که تو را از نیت واعمال خوبت پشیمان می کنند . مثل شیطان که از درگاه لطف خدا به دور هست ، رانده شده هستند...

قسمت بوده عزیزم😔

ولی‌بعدش‌پسرم‌بشدت‌بدخواب‌بود‌شبها‌تا‌صبح‌نمی‌خوابید‌تا‌یکسالگی،با‌خودم‌فکر‌میکردم‌اگه‌دوتا‌بودن‌باید‌سر‌به‌بیابون‌میزاشتم😅

ولی‌بعدش‌پسرم‌بشدت‌بدخواب‌بود‌شبها‌تا‌صبح‌نمی‌خوابید‌تا‌یکسالگی،با‌خودم‌فکر‌میکردم‌اگه‌دوتا‌بودن‌بای ...

حال الان من. بخدا شبی دوساعت خواب ندارم 

حال الان من. بخدا شبی دوساعت خواب ندارم

منم‌سر‌هر‌دوتا‌بچه‌ام‌،عذاب‌کشیدم‌تا‌صبح‌نمی‌خوابیدن‌،صبح‌که‌میگم‌تا‌ساعت‌هفت‌،هشت،حالت‌تهوع‌میگرفتم‌از‌بی‌خوابی‌

ولی اسی یجور میگه انگار نمیدونست بچش قراره دوقلو باشه

ای وی اف 

برای اطمینان چندتا تخمک بارور میشه و به بدن مادر منقل میشه

چون همیشه همه تخمک ها نمیگره یا بعد از یکی دو ماه بارداری یکی از بچه ها مشکل دار و مجبور به ریداکت

یا بدن مادر توانایی حمل 2 بچه رو نداره که بازم ریداکت

انقدری که ترقوه ؛ رگ ؛ ته ریش ؛ سینه ؛ باسن ؛             چال لپ ؛ گودی کمر ؛                                               و بقیه پستی بلندی های بدنمون طرفدار داره،            عقاید و اخلاق و خط فکریمون طرفدار نداره!                  توعصر حاضر حتما باید یه چیزیت زده باشه بیرون       یارفته باشه تو                                                        تاشایسته بشی 
چ جالب ماهم مادرم دوقلو زایید ولی ما بچه هاش هیچکدوم فعلا دوقلو نداریم ولی پسر عموم دوقلو داره و میگ ...

اره ما سمت پدریمون همه ارث رسیده عمو پدربزرگم داره عمو پدرم داره نوه عموهای دیگه پدربزرگم دارن

زیاد حدود ۶ تا اینا دوقلو سمت پدری دارن

مامان یه فسقل خانومم😋😊🥰

عزیزم خدا حفظشون کنه 

میشه بگی حالت تهوع بارداریت کی تموم شد ۱۲ هفته هستم دوقلو و ویارم شدید و شدید ترمیشه هر هفته هراز گاهی۳ بار استفراغ در روز شما کی تموم شد ؟

و اینکه به هردوتاش شیر خودتو دادی 

من سینه هام کوچیکه یکم میترسم شیرم کافی نباشه