2777
2789

من وقتى که يه دخترخوشگل ترازخودموميبينم ديگه ذهنم ميمونه وحسرت ميخورم ميگم کاش منم انقدرخوشگل بودم اينجورميتونستم اون پسرى روکه دوست دارم به دست بيارم همه اش حسرت اون زيبايى ميمونه توذهنمو ميگم خوش به حال  اون طرف وحالم گرفته ميشه ميگم خداى چرا اونو زيبا افريدى ولى منو به اندازه اون نه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بخدااا قسمم به پیر به پیغمبر قسم هیچی به زیبا بودن نیست کسی که جفت تو باشه و قرار باشه همیشه از تو مواظبت کنه و دیوونه وااار عاشقت باشه ها اصلااا کاری نداره قیافت چطور باشه دماغت چه شکلی باشه یا لبات بخدا راست میگم. کسی که تورو بخواد تورو میخواد نه خوشگلیت یا اندامت یا هرچیز دیگه اییی

...🖤

الان دیگه با این عمل ها و کارای زیبایی دیگه خوشگلی آرزوی دست نیافتنی ای نیست

مَرا هزار امید هست و هیچکدومِش ديگه تو نیستی😎                                                                                   دید هرکسی به دنیا متفاوته و همین تفاوت دیدگاه ها زندگی و صحبت ها رو جذاب میکنه، پس نگاه هیچکس به زندگی غلط نیست، چون ما هنوز از خیلی اتفاقایی که تو این دنیا رخ میده خبر نداریم😉😊

ببین من الکی نمیگم. جدی مطمئن باش یروزی یکی پیدا میشه که تورو حتی بدون هییچچ آرایشی دوس داره و از آرایش کردن حالش بهم میخوره انق که قیافتو بدون آرایش یا حتی خوابالووو دوس داره🥺

...🖤

اونی که پسر رو جذب میکنه زیبایی نیس

سیاست و انرژی زنانه ی بالاس

من خیلی خوشگلم اما شوهرم جذب یه زنه شد که شدییییدا زشت بود 

تفاوت این بود اون سیاست داشت و انرژی زنانه ی بالا

ولی من ساده

عزیزم فقط زیبایی ملاک نیست 

ما تو دانشگاهمون یه دختر داریم ک یکم بنده خدا از لحاظ ظاهری خیلی لولش پایین‌ تر از بقیه س یعنی بیش از حد معمولیه ...

بیا و ببین چ پسری و تور کرده پسره قد بلند خوشتیپ درس خون ...

پسره هم واقعا عاشقشه چون دختره واقعا اعتماد ب نفس خوبی داره و منم اینو تحسینش میکنم سر زبون داره بخاطر همین دیگران و می‌تونه ب خودش جذب کنه

وای وای وای ول کنااا هرکسی یه زیبایی داره چه درونی چه بیرونی زیبایی ملاک خوب بودن نیست خیلی ها قشنگن ولی از درون پست ترینن و فقط مینازن به زیبایی شون

تو هم مطمئن باش خیلی قشنگ تر از اونایی

اعتماد به نفس تو ببر بالا

منم اعتماد به نفس نداشتم و میگفتم زشتم واسه همین میخواستم یه کاری کنم که هنوز شروع نکردم 

ولی الان شروع میکنم..

بگذشت و چه گویم که چه بر من گذشت..(والله إني أحبه كثيرًا)🥺❤️‍🩹

شعارنيست؟

من خودم کسیو تو زندگیم داشتم که از همهه چیم ایراد میگرف. برات میگم: وای باید بری باشگاه وای دندونات فلانه وای چق آرایش نمیکنی قیافه نداری ببین دراین حد و پسر هم بود دکمشو زدممممم

...🖤