2777
2789
عنوان

هفتاد میلیون تومن کمه یا زیاده

408 بازدید | 25 پست

هفته پیش رفته بودم یه شعبه بانک خصوصی. دو نفر برای وام اومده بودن پیش رییس شعبه؛

یکی می‌خواست روی میانگین گردش حسابش ۷۰ میلیون وام بگیره و یک کارمند دولتی هم با خودش برای ضمانت آورده بود. 

طبق قانون ضامن می‌تونست ضامن بشه، ولی رئیس شعبه گفت: «نه نمی‌تونی.»

ضامن پرسید چرا؟ رئیس گفت: «اگه وام رو ۲ ساله برمی‌داشت، اوکی بود. ولی چون ایشون می‌خوان ۵ ساله بازپرداخت کنن، حقوق شما کفاف نمی‌ده. باید یه ضامن دولتی دیگه هم بیاره»

بعد ضامن با شوخی گفت: «۷۰ میلیون؟ الآن که چیزی نیست، اندازه حقوق ۳ ماه کارگره  سختگیری نکنید .

رئیس شعبه که خانم هم بود با حالت جدی‌تر گفت: «خوب، ۷۰ میلیون تومن پول کمیه چیزی نیست. شما که می‌خوای ضامن بشی، 

بیا ۷۰ میلیون بده، ایشون یه سفته ۱۵۰ میلیونی بهت می‌ده ۵ سال دیگه و ۵ سال دیگه سال ۱۴۰۹ بهت ۱۵۰ میلیون تومن پول پس می ده. 

این‌طوری نه خود این آقا معطل می شه و نه شما وقت ات برای ضمانت وام گرفته می شه.

شما این کار رو نمی‌کنی چون این طور قرض دادن برات خسارت و زیان داره و می‌خوایی دوست ات بره از بانک این‌طوری وام بگیره

به این شکل دادن قرص دادن ۷۰ میلیون تومن، برای تو ضرر داره و برای بانک هم همین طوره.😁😁😁

حالا نظر شما چیه: 

۱. به نظرتون ۷۰ میلیون پول زیادیه یا کمه؟ 

۲. حاضر هستید به یه نفر ۷۰ میلیون قرض بدید و ۵ سال بعد ۱۵۰ میلیون تومن پس بگیرید؟😁😁😁😁

بستگی داره برای چه هدفی باشه 

۷۰ تومن واقعیتش الان برای هر کاری بخوای کمه 

ماشین خونه زمین طلا خرید کالا و ....

فقط 30 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

درود بر آنان که هيچ نامی ندارند ولی آبروی زمین‌اند ... 🌺

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببخشید ک بانک هر ماه ب روز قسط میگیره و با اون پول کار میکنه. یهو بعد ۵سال ک ۱۵۰ تومن نمیگیره.

اینا جایی نمیخابن ک زیرش آب بره و ی کاری نمیکنن ک ی وقت ب نفع مشتری باشه.

۷۰ تومن واسه کسی ک نیاز داشته باشه آره زیاده

حجاب یعنی زنده باد عشق ❤️(( از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌ اش.(امام موسی صدر)))

فقط این می‌دونم روز پیش شصت تومن دادم ۴/۵گرم طلا دقیقا یک گوشواره کوچولو شد و دیدم چقدر پول بی ارزش شده 

🖌️تو زندگی ما یک سری آدما هستند که ...!!!               تو در معاشرت باهاشون اونا را عمیقأ تحسین می‌کنی   بس که مهربونند، خوش قلبند،خوش اخلاقند ،یک رنگند،همراهند،با سلیقه و با حوصله اند اصلا درجه یک هستند یهو از ته قلبت میگی ای خدااااکه تورو حفظت کنه الهی که باشی همیشه                                         برای تو : که «رنجیدی و نرنجاندی»

همون وام برای بانک کلی سود توشه پول رو پول میذارن مدام اما جلو پای مشتری سنگ میندازن که وام هارو به آشناهاشون بدن هم کار اونا راه بیوفته هم چرخ خودشون بچرخه 

چه استراحت خوبیست در جوار خودم😊خودم،برای خودم،با خودم،کنار خودم🙃گفت ای موسی ز من می‌جو پناه/با دهانی که نکردی تو گناه/گفت موسی من ندارم آن دهان/گفت ما را از دهان غیر خوان. ماشاءالله لَا حَوْلَ وَ لَا قُوَّةَ إِلَّا بِاللَّهِ الْعَلِیِّ الْعَظِیمِ. ممنونم که این ذکرو برای حاجت روا شدنم خوندی🙏💚