2777
2789
عنوان

من يه مشکلى دارم که واقعاذهنمو مشغول کرده

| مشاهده متن کامل بحث + 575 بازدید | 49 پست

یع کیک که بشه دو کیک، همه چی میشه دوتا و اصلا این چیزی نیست ک تو بخوای یا من بخوام، خیلی ها همین یع کیک هم آرزوشونه ولی تو دو کیک میخوای، هر کدوم از ما تو زندگی مون کیک هایی داریم که نباید دوتا بشه، آدمی همیشه زیاده خواهه، کم پیش میاد که ما یه گربه رو با تواناییش تو راه رفتن روی طناب قضاوت کنیم.مشکل کجاست اگه ما بتونیم به هم کیک قرض بدیم بجای اینکه یه کیک بشه دو کیک؟ ما آدمای نمک نشناسی هستیم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دختره حتى سلامم به ادم نميکنه شديدا خودشو ميگيره فکرميکنه سلبريتيه تفکراتشم نژادپرستانه است

با این اخلاقی که میگی بنظرم تو باید به خودت افتخار کنی که چنین آدم مغروری نیستی🥲❤️

آدم اینارو میبینه با خودش میگه خدا بلدنبوده خوشگلیو به کییی بده😂😂

...🖤

بخدااا قسمم به پیر به پیغمبر قسم هیچی به زیبا بودن نیست کسی که جفت تو باشه و قرار باشه همیشه از تو م ...

گلم اینا رو اکثر افراد اینجا همچین چیزی تو سرشون نمیره خودت رو اذیت نکن

منم بیه زمانی خیلی تلاش کردم به اینا اینو بفهمونم ولی فقط وقتم رو هدر دادم

چجوری رو خودمون کار کنیم مثلا من با اینکه قیافه خوبی دارم ولی اعتماد به نفس ندارم

دوره های اعتماد بنفس شرکت کن ببگ ی کار و حرفه مورد علاقت مشغول شو پیشرفت کنی اعتماد بنفستم میاد

با این اخلاقی که میگی بنظرم تو باید به خودت افتخار کنی که چنین آدم مغروری نیستی🥲❤️آدم اینارو میبینه ...

دقيقاااااا درد من همينه دختره اسکل فقط به خاطرقيافه اش خودشوميگيره اصلاسلامم نميکنه مثل يابو نگاهت ميکنه فقط

فک کنم سنت کم باشه فقط دیدن سلامتی دیگران وبیماریهای خودم منو داغونم میکنه زیبایی بی معنیه فقط سلامت ...

من ازقيافه ام راضى ام ازاخلاقم که توضيح دادم ناراضى ام

گلم اینا رو اکثر افراد اینجا همچین چیزی تو سرشون نمیره خودت رو اذیت نکنمنم بیه زمانی خیلی تلاش کردم ...

چرا خواهر واقعا بعضیاشون فقط واسه اعتماد به نفس نداشتن شون هس ولی نظر شما برام محترمه درست میگین بعضیا همینطورن❤️

...🖤

دقيقاااااا درد من همينه دختره اسکل فقط به خاطرقيافه اش خودشوميگيره اصلاسلامم نميکنه مثل يابو نگاهت م ...

خودت توصیفش کردی مثل یابو میمونه پس قیافشم همونطوری تو ذهنت داشته بش

...🖤