2777
2789
عنوان

من يه مشکلى دارم که واقعاذهنمو مشغول کرده

| مشاهده متن کامل بحث + 575 بازدید | 49 پست
به خاطرقيافه اش استادا وپسرا بهش توجه ميکنن

توجه کنن. به فرض مثال که بهش نمره هم که بدن ولی وقتی اون نمره رو الکی به دست آورده و از علمش نبوده چه فایده یروزی ضایع میشه مثال میزنم اگه دکتر بشه یا مهندس از اینا میشه که چیزی سرشون نمیشه و الکی لیسانس یا فوق گرفتن.  فکرت تو زندگی و قیافه بقیه نباشه فداتشم فقط خودت اذیت میشی🥲❤️

...🖤

در مورد انرژی زنانه بیش تر توضیح دهید چیست واقعا 🙏🌷

از نظر من کلا انرژی زنانه در یک کلمه عاشق خود بودنه همین 

مثال دیدی دیگ خیلیا عاشق یه نفر میشن ک حتی واسه طرف جونشونم میدن ، دقیقا همینطوری باید عاشق خودت باشی چون هر چقدر خودتو دوست داشته باشی و ب خودت عشق بورزی دیگ نیازی ب محبت و توجه بقیه نداری و کلا بیخیال بقیه میشی دیگ ب این اهمیت نمیدی وای چرا فلانی منو نمی‌خواد چرا طرف عاشقم نمیشه ....

و وقتی شما کلا اینجور چیزا برات مهم نباشه ناخودآگاه میبینی همه جذبت میشن خیلیا عاشقت میشن ، چون اون حس دوست داشتنی ک در خودت ایجاد کردی باعث شده انرژی مثبت از خودت ب دیگران انتقال بدی ، خودت متوجه این موضوع نمیشی ولی تاثیرش و تو رفتار دیگران میبینی 

من خودم تازگیا ب این باور رسیدم دیگ اهمیت نمیدم ک چرا طرف مقابلم باهام سرده ...ب جای اینکارا رو خودم تمرکز میکنم ، کتاب میخونم ، ورزش میکنم ب خودم میرسم.....

وقتی اینکارا رو انجام بدید در واقع انرژی زنانه رو بالا بردی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چطوری بفهمیم چه ارایشی مخصوص چهرمونه

والا گلم خودمم دقیق نمیدونم 

ولی باتوجه به رنگ پوستت ، حالت چشمات ، و مدل صورتت (بیضی،قلبی،مستطیلی،گردو......) باید متوجه شی .از گوگل و چت جی بی تی کمک بگیر . واینکه سعی کن هرروز تمرین کن تا دیگه دستت بیاد چی بهت میاد .💖