من وقتى که يه دخترخوشگل ترازخودموميبينم ديگه ذهنم ميمونه وحسرت ميخورم ميگم کاش منم انقدرخوشگل بودم اينجورميتونستم اون پسرى روکه دوست دارم به دست بيارم همه اش حسرت اون زيبايى ميمونه توذهنمو ميگم خوش به حال اون طرف وحالم گرفته ميشه ميگم خداى چرا اونو زيبا افريدى ولى منو به اندازه اون نه
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
بچه ها من زشت نيستم فقط تحمل کسى که ازم زيباترباشه روندارم فکرميکنم همه توجه هاميره سمت اون
بره به درکک. اتفاقا منم رفیقی داشتم همه چی تموممم به قول تو همه نگاه ها روی اون بود جایی میرفتیم منم مثل تو نگران میشدم یکمم حرصم میگرفتا ولی بعدش که یکی پیدا شد و خودمو خواست فهمیدم همه چی به خوشگلی نیس
ببينيد من قيافه ام خوبه معمولى رو به بالاهستم ولى يه دختره توکلاسمونه واقعا چهره اش عاليه مثل اروپايى هاست همه اش فکرميکنم کل توجه هاروبه خودش جلب کرده اين اعتمادبه نفسموميازه پايين
وقتی زیباتر از خودت میبینی کلا سعی کن بیخیالش بشی پیش خودت از همون دختر تعریف کن بگو هزار ماشالا چقدر خوشگله به به عالیه ..کلا مثبت درباره ی اون دختر حرف بزن ، میدونم ممکنه مسخره بنظر بیاد ولی خیلی جواب میده برا من اینطوری جواب داد ب کسی ک حسودیم میشد ب جای اینکه در موردش منفی حرف بزنم کلا مولکولش کردم ب مثبت سر همین الان خداروشکر ب هیچکس غبطه نمیخورم
واى دختر من يکى که قشنگ ترازخودم ميبينم فکرميکنم ديگه شانسى ندارم واون طرف ميشه محورتوجه ها
جدی میدونم نمیشه ها ولی این فکرتو تغییر بده منم دقیقا عین تو بودم ولی تغییر کردم. اصلا وقتی خودت خودتو خوشگل ببینی انق حال میده تازه بقیه هم جذبت میشن وقتی خودت خودتو همینی که هستی دوست داشته باشی😍
جدی میدونم نمیشه ها ولی این فکرتو تغییر بده منم دقیقا عین تو بودم ولی تغییر کردم. اصلا وقتی خودت خود ...
بين من قيافه ام خوبه حتى توخيابون به روم اوردن ولى يه دخترى توکلاسمونه شبيه اروپايى هاست بعدخودشم خيلى ميگيره درسته منم چشم وموهام روشنه ولى به پاى اون نميرسم واقعارومخمه
اگه از تاریخ ۱۴۰۴/۷/۲۵ به بعد تاپیک بی اهمیت زدم یا دیدی زیر تاپیک یکی دیگه پست گذاشتم، بزن تو دهنم و بگو گمشو برو از سایت مگه تو درس و کار نداری. بگو میخوای بازم ۷ سال از عمرتو تلف کنی؟