2777
2789
عنوان

من يه مشکلى دارم که واقعاذهنمو مشغول کرده

| مشاهده متن کامل بحث + 575 بازدید | 49 پست
عزیزم فقط زیبایی ملاک نیست ما تو دانشگاهمون یه دختر داریم ک یکم بنده خدا از لحاظ ظاهری خیلی لولش پای ...

آفرين بهش 

ببين من زشت نيستم اتفاقا بورم هستم ولى تحمل کسى که زيباترازمن باشه روندارم اى

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آفرين بهش ببين من زشت نيستم اتفاقا بورم هستم ولى تحمل کسى که زيباترازمن باشه روندارم اى

گلم ب این دیگ میگن حسادت دخترونه ک کاملا هم طبیعیه چون اکثرا اینطورین😶

من خودمم قبلا اینطوری بودم تحمل نداشتم کسی زیباتر از من باشه ولی رو خودم کار کردم و کلا بیخیال شدم و خودمو همینطوری ک هستم دوس دارم 

بچه ها من زشت نيستم فقط تحمل کسى که ازم زيباترباشه روندارم فکرميکنم همه توجه هاميره سمت اون

بره به درکک. اتفاقا منم رفیقی داشتم همه چی تموممم به قول تو همه نگاه ها روی اون بود جایی میرفتیم منم مثل تو نگران میشدم یکمم حرصم میگرفتا ولی بعدش که یکی پیدا شد و خودمو خواست فهمیدم همه چی به خوشگلی نیس

...🖤

ببينيد من قيافه ام خوبه معمولى رو به بالاهستم ولى يه دختره توکلاسمونه واقعا چهره اش عاليه مثل اروپايى هاست همه اش فکرميکنم کل توجه هاروبه خودش جلب کرده اين اعتمادبه نفسموميازه پايين

بره به درکک. اتفاقا منم رفیقی داشتم همه چی تموممم به قول تو همه نگاه ها روی اون بود جایی میرفتیم منم ...

واى دختر من يکى که قشنگ ترازخودم ميبينم فکرميکنم ديگه شانسى ندارم واون طرف ميشه محورتوجه ها

اقااا به منم راه حل بده

وقتی زیباتر از خودت میبینی کلا سعی کن بیخیالش بشی پیش خودت از همون دختر تعریف کن بگو هزار ماشالا چقدر خوشگله به به عالیه ..کلا مثبت درباره ی اون دختر حرف بزن ، می‌دونم ممکنه مسخره بنظر بیاد ولی خیلی جواب میده برا من اینطوری جواب داد ب کسی ک حسودیم میشد ب جای اینکه در موردش منفی حرف بزنم کلا مولکولش کردم ب مثبت سر همین الان خداروشکر ب هیچکس غبطه نمی‌خورم 

واى دختر من يکى که قشنگ ترازخودم ميبينم فکرميکنم ديگه شانسى ندارم واون طرف ميشه محورتوجه ها

جدی میدونم نمیشه ها ولی این فکرتو تغییر بده منم دقیقا عین تو بودم ولی تغییر کردم. اصلا وقتی خودت خودتو خوشگل ببینی انق حال میده تازه بقیه هم جذبت میشن وقتی خودت خودتو همینی که هستی دوست داشته باشی😍

...🖤

جدی میدونم نمیشه ها ولی این فکرتو تغییر بده منم دقیقا عین تو بودم ولی تغییر کردم. اصلا وقتی خودت خود ...

بين من قيافه ام خوبه حتى توخيابون به روم اوردن ولى يه دخترى توکلاسمونه شبيه اروپايى هاست بعدخودشم خيلى ميگيره درسته منم چشم وموهام روشنه ولى به پاى اون نميرسم واقعارومخمه

بين من قيافه ام خوبه حتى توخيابون به روم اوردن ولى يه دخترى توکلاسمونه شبيه اروپايى هاست بعدخودشم خي ...

ایییی وقتی گفتی خودشو میگیره من ندیده ازش خوشم نیومد. بخدا اخلاقت خوب باشه کسی به قیافت حتی اگه جاییت زشت هم باشه توجه نمیکنن

...🖤

من از بچگی همش حسرت خوشگلا رو خوردم

اگه از تاریخ ۱۴۰۴/۷/۲۵ به بعد تاپیک بی اهمیت زدم یا دیدی زیر تاپیک یکی دیگه پست گذاشتم، بزن تو دهنم و بگو گمشو برو از سایت مگه تو درس و کار نداری. بگو میخوای بازم ۷ سال از عمرتو تلف کنی؟

ایییی وقتی گفتی خودشو میگیره من ندیده ازش خوشم نیومد. بخدا اخلاقت خوب باشه کسی به قیافت حتی اگه جایی ...

دختره حتى سلامم به ادم نميکنه شديدا خودشو ميگيره فکرميکنه سلبريتيه تفکراتشم نژادپرستانه است