2777
2789

امروز روز چهارم بود وصبحانه قهوه ویک خرما ویک کف دست سنگک خوردم بجای نان تست وناهار یک لیوان آب هویج با یک ماست موسیر تک نفره خوردم ودوتا خرما باچای اضافه خوردم وشام یک تخم مرغ ابپز با سه عدد گوجه فرنگی ودوعدد هویج پخته ویک ق پلوبامرغ ناپرهیزی کردم وخوردم والانم دارم دوچرخه میزنم 

امروز صبحانه چای با خرما وناهار  نصف یک ماهی قزل الا با سبزی خوردن ومیان وعده ناپرهیزی کردم وسه خرما باچای ویک خیار خوردم وشام سینه مرغ ابپز با یک فنجون اب انار اضافه از برنامه وسبزی خوردم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

امروز روز هفتم بود وناپرهیزی در وعده شام کردم وصبحانه دمنوش بابونه باخارمریم خوردم وناهار دوعددتخم مرغ ابپز با کرفس ابپز خوردم وشام چون شب مهمونی داشتیم وخیلی تحرک کردم دو قاشق گوشت کوبیده خوردم ویک شامی کباب ولی کل کالریم به ۶۰۰نرسید شکر خدااآا وچند دونه خرما باچای درطول روز

امروز روز هشتم بود وصبحانه دمنوش بابونه وخار مریم وناهار سینه مرغ ابپز وحوصله ی سالاد نداشتم ونخوردم وشام دوعددتخم مرغ با دوعددگوجه فرنگی خام و یک برش خربزه بین روز هم چند عدد خرماغیر برنامه

منم رژیم رشتی دارم جات خالی صبحانه پلاکباب میخوریم😂🤣🤣🤣

بسم الله : کاربری دست سه نفره هر سه نفرمون از این کاربری استفاده میکنیم ، عضو شرکت برادران پشم السلطنه به جز کیومرث😂   اللهم عجل لولیک الفرج ، چشم انتظارتم امام مهربونم ، امام قشنگم ، خوشگل ترین خلق خدا ، شیرین تر از عسل ، قلب همه ماها ، منتظر بوی عطرت در کنار کعبه میمونم💚🌱