2777
2789

دوستان یک شب تو ماشینم بودم پسره اومد بع زور والتماس ازم شمارع گرفت بعد یک هفته چت کردیم چن بار دعوتم کرد نرفتم عصبانی شد که دیگه رفتم تو دیت کلی تخریبم کرد که چرا خودتو میگیری مگه اورانیوم غنی میکنی خلاصه دیت تموم شد رفتم خونه پیام داد خیلی خوشحال شدم دیدمت وچه قد باوقار بودی چرا دستمو نگرفتی بغلم نکردی اینا فرداش پیام و زنگ نزد خودم زنگ زدم گفت خوشحال شدم صداتو شنیدم بعداون دیگه جواب پیاما وزنگامو نداد بعد چن ماه وضعیت واتساپ گذاشتم نگاه میکرد یع بار حالم خیلی بدبود وضعیت واتساپ گریه هامو گذاشتم نگاه کرد اما هیچی نگفت بعدیک هفته وضعیت قبولیمو گذاشتم بهم تبریک گفت منم جواب دادمو و یکم حرف زدیم برای گیفای بوس وبغل اینا میفرستاد منم بهش گفتم من از اینا خوشم نمیاد داداشم اونم ایموجی خنده فرستاد شب بخیر بهش گفتم اونم شب بخیر گفت یکساعت بعدش دیدم کل چتامونو پاک کرده منم پیام دادم ریدم بهش ..اونم زنگ زدو یکم حرف زد از اینکه من مشکل روانی دارم که وضعیت واتساپ گریه زاری میفرستمو دوباره تخریبم کرد نصیحتمم کرد بعدش گفت اگه میخوای تروماهای کودکیتو حل کنم باید ماهانه یه مبلغی بهم پول بدی (بااینکه با بنز اومده بود وخانوادش پولدارن)حالا نمیدونم به شوخی گفت یا راست بعدش گفت معلومه خیلی ازم خوشت اومده ..بلاکش کردم از همه جا پسرا معمولا اول خوبن این حتی اولشم خوب نبود

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وقتی میری دیت باید قبول داشته باشی که هم جواب تو میتونه منفی باشه هم جواب طرف مقابل

اخه مگه اونشب تو خیابون توماشینم چهرمو ندیده بود اخلاقمم که یک هفته چت کردیم قبل دیت ..حس میکنم دوس داشتنی نیستم

میخواستم لجشو دربیارم

خب اونم لجت رو درمیاره عزیزمممممم

همیشه که ما بازی رو نمی‌بریم

با یه پسر دیگه بری دیت هفته بعد بهت بگه مثل خواهرمی خوشت میاد؟؟؟؟؟؟

پیش خودت نمیگی طرف یک تخته اش کمه؟