2777
2789
عنوان

مامانم مهمون دعوت کرده بود هفته پیش خیلی افتضاح پذیرایی کرد😑

| مشاهده متن کامل بحث + 128568 بازدید | 517 پست
نوشته تو یکی از تاپیک هاش که مامان و باباش هردو معتاد هستن حالا شاید مامانش تازه معتاد شده شاید هم ن ...

خیلی کارت زشته رفتی تاپیکش رو زیرو زو کردی 

و بعد میای اینجا هم میگی 

اگه خودش صلاح میدونست اینجا می‌گفت 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شما به احترام مادر بودن نباید اذیتش کنیاحتمالا مامانت آشپزی دوست ندارهبه زور میپزهاینجور وقتا کباب ب ...

آدم معتاد حوصله این کار ها رو نداره تو یکی از تاپیک هاش گفت مامان و باباش هردو معتاد هستن 

مامان و باباش معتاد هستن هردو شاید تازگی معتاد شدن نمی دونم شاید هم از قبل تو تاپیک هاشم هست

بعدا دیدم متوجه شدم گفتم ی مشاوره ببره دارو بده شاید افسردگی هم داشته باشه درمان بشه به امیدخدا انگیزه ترک هم میاد

من که از طرف خانواده ی شوهر هم اصلا اصلا شانس ندارمباز خانواده ی خودم بهترن۸ساله خونه ی مادر شوهرمو ...

😞

مطمئن باش شوهرتم خیلی ناراحته 

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰 برای شفا و سلامتی پسرم دعا کنید لطفا سپاس❤️

ما رو چی میگی من مردم جلو شوهره ما رو شام گفت رفتیم هیچی نپخته بود شوهرم پا شد رفت خونه من موندم و پ ...

عزیزمممم😂😘

میشه بادلای پاکتون برای عاقبت بخیریم و خوشبختیم یه صلوات بفرستید ...الهی که نیت خیرت ۱۰ برابرش برگرده به زندگی خودت 
مامان و باباش معتاد هستن هردو برای همینه تاپیک های ببین

متاسفم

بچهاگناه دارن

خدا بدی هاروازهمه دورکنه

آذین،،هستم،،خدایا خدایی کن رحم کن معجزه کن ، اگرنکنی من نه خدادارم و نه حسین،،،،من امید داشتم ،خدایا،،،،

ما رو چی میگی من مردم جلو شوهره ما رو شام گفت رفتیم هیچی نپخته بود شوهرم پا شد رفت خونه من موندم و پ ...

منظورنن،چی،بود؟؟خودشونم گشنه نبودن؟

بازم رفتی،خونش؟؟

آذین،،هستم،،خدایا خدایی کن رحم کن معجزه کن ، اگرنکنی من نه خدادارم و نه حسین،،،،من امید داشتم ،خدایا،،،،

میشه درباره تحول در زندگی جدیدتون یکم بگین؟ لطفا. حتما برامون جذابه.

سلام گلم راستش یکم طولانیه ولی اینو بدون من توی دوسال به لطف خدا

مدرک بین المللی طراحی

شنا 

بافت مو

و رانندگیم رو گرفتم و حتی سرویس مدرسه شدم قبلا گواهینامه داشتم ولی میترسیدم برونم 

درحال حاضر 

سیاه قلم رو دارم به اتمام میرسونم

ازوقتی که وارد ترسهام شدم و به خودم رجوع کردم کلا شخصیتم عوض شد

خونه زندگیم مجلل شد 

زمین خریدم

و...

خوندن بعضی از کتابها معجزه میکنه واقعا

سال ۴۰۲ شروع یه زندگی جدید و تحول در من ...بینهایت خود جدیدم رو دوست دارم .💯