2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من از دوشنبه با فست ۱۴ساعته کالری شماری و حذف قند ۲کیلو کم کردم ادامه میدم تا ۱۰ کیبو

شما زود کم میکنی من ماهها هست که فست ۱۶ ساعته دارم وکم نمیکنم وبا کالری ۱۲۰۰ اضافه هم میکنم

شما زود کم میکنی من ماهها هست که فست ۱۶ ساعته دارم وکم نمیکنم وبا کالری ۱۲۰۰ اضافه هم میکنم

شما متابولیسمت تغییر کرده فکر کنم بدنت خودشو سازگار کرده . تحت نظر یک متخصص تغذیه رژیم بگیر تا آسیب نزنی بخودت .‌ چیزایی بخور که شاخص گلایسمی پایین دارن خیلی تاثیررداره تو لاغری و متابولیسم

امروز روز دوازدهم بود وصبح دمنوش خوردم وناهار یک تکه ی کوچولو سینه مرغ وبرای همین میان وعده خرما سه عدد خوردم با یک برش کوچولو هندوانه وشام گوشت چرخ کرده با پیاز رنده شده توی ابجوش کباب درست کردم وآبپزی دو دایره ی بازهم کوچولو با کرفس پخته سه ساقه خوردم وبعد رفتیم بیرون ویک لیوان اب هویج خوردم ودوعددگردو