2777
2789
عنوان

کسی هس طلاق گرفته باشه و بچشو به شوهرش داده باشه

| مشاهده متن کامل بحث + 646 بازدید | 37 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

@niniyar‍ توهین به استارتر

@niniyar‍ نی نی یار محترم، شما کامنت من رو بخون هرجا توهین به استارتر پیدا کردین من رو تعلیق کنین وگرنه، این خانم محترم که حتی بهش گفتم رو کامنتم ریپ نزن و من طرف حسابم با استارتر هست، و برا استارتر هم کامنتی جز راهنمایی نداشتم، تعلیق بشن، ضمنا اگرم توهینی هست استارتر خودش بیاد و برا من نی نی یار تگ کنه، وگرنه این خانم حق ندارن درصورتی که من یه دونه هم برا این کاربر ریپ نزدم و کامنت نذاشتم برا من نی تی یار تگ کنه لطفا رسیدگی کنین با تشکر 

نمیخوام قضاوتت کنم ولی چطوری دلت اومد ؟الان دلت تنگ میشه براش؟؟ مگه چقدر اذیت شده بودی حاظر شدی جیگر ...

من میخواستم با یکی دیگه ازدواج کنم خوب حق داشتم،منتهی اونم جور نشد،اما از حق نگذریم شوهر سابقم واسه دخترمون هم پدری کرده هم مادری و بخاطر اون ازدواج هم نکرده

واسه تو نمیرم واسه کی بمیرم؟؟

عزیزم الان ازدواج کردی؟؟دلت برا دخترت تنگ نمیشه میبینیش اصلا،لطفا اگر امکان پذیر هست جواب بده

ازدواج نکردم منتهی تو رابطه بودم چند سالی

دلم برای دخترم تنگ بشه یا نشه کاری نمیتونم بکنم چون شوهر سابقم منا دور و بر بچه اگه ببینه نمی‌دونم چه بلایی سرم بیاره

عزیزم الان ازدواج کردی؟؟دلت برا دخترت تنگ نمیشه میبینیش اصلا،لطفا اگر امکان پذیر هست جواب بده

چون من چند بار با پارتنرم عمدا رفتم جایی که شوهرم ببینه منا واسه این مطمئن هستم که هیچ گذشتی نمیکنه در حق من

@niniyar‍ توهین به استارتر

ایشون با استارتر بودن و استارتر میتونن جواب بدن فقط و اگرم حس کردن توهین شده بهشون خودشون باید پیگیری کنن

برای حذف تاپیک اصلا تگ نکنید ، ساعت حذف تاپیک 10:30 الی 12 و 14 الی 15 شنبه دوشنبه چهارشنبه یک لینک ارسال نمایید خصوصی و برای حذف تگ نکنید تنها اکانت رسمی نی نی یار در نی نی سایت