2777
2789
عنوان

کسی هس طلاق گرفته باشه و بچشو به شوهرش داده باشه

| مشاهده متن کامل بحث + 646 بازدید | 37 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اونایی که میگین بچه رو ول میکنی  

موقع جدایی بهرحال سرپرستی بایکی از والدین میشه  و اون یکی کمتر بچه رو میبینه 

چرا ازینکه مادر کنار بچه نباشه انقدر عصبانی میشین ولی وقتس مادر بچه رو میگیره و پدر کنارش نیست آروم میشین ؟ 

من درک نمیکنم

شوهرت بچه هاتو نمیخاد؟؟؟؟؟ یعتی میخای طفلهای معصوم رو بسپری زیر دست نامادری تا سرشون رو بکوبه به دیو ...

از روی دو خط نوشته کل زندگی طرف رو قضاوت کردی 

یکم مراقب حرف زدنتون باشید چیزی ازتون کم نمیشه

ببین خیلی به نفعته که شوهرت بچه هارو نمیخواد اگه تو دوسشون داری نمیتونی دل بکنی شرط بزار براش که نفقه بچه ها و بده هزینه سنگین نمیدونم الان قانونیش چنده ولی بگو مثلا ۳ بده نفری خونه ام به اسم بچه ها بکنه شما بشینین توش 

بگو من نمیتونم هم بچه نگه دارن هم برم سرکار باید یکیش انتخاب کنم اونطوری هم هزینه اجاره خونه خورد خوراک نمیتونم دربیارم تاجایی که میتونی بکن ازش 

بعد جدا شدی برو خیاطی آرایشگری چیزی کار درمنزل اینا یاد بگیر خودت هم پول دربیار 

مهریه آت بگیر حالا خونه یا ماشین یا پول 

اگه شوهرت نخوادت بچه هاتم نخواد خیلی خوب میتونی ازش بکنی و پرتش کنی بیرون 

ولی اگه فقط خودت بخوای بچه نگه داری و از ۰ جداشی خیلی سخته تواین زمانه حقوق زن به هیچی نمیرسه تازه بچه ها کی نگه داره

من دخترم را همینکه به دنیا اومد تو زایشگاه دادم به مادرشوهرم و رفتم

عزیزم الان ازدواج کردی؟؟دلت برا دخترت تنگ نمیشه میبینیش اصلا،لطفا اگر امکان پذیر هست جواب بده

تو زندگیم سعی کردم ازارم به کسی نرسه وادم خوبی باشم😊،اگر جوابت ندادم چون معمولا عادت ندارم با کسی دهن به دهن بشم وبراخودم ارزش قائلم,🧡

نمیخوام قضاوتت کنم 

ولی چطوری دلت اومد ؟الان دلت تنگ میشه براش؟؟ مگه چقدر اذیت شده بودی حاظر شدی جیگر گوشتو بدی؟ 

من میگم هرکی بچمو بگیره ازم با ماشین از روش رد میشم🤣🤣

اونایی که میگین بچه رو ول میکنی موقع جدایی بهرحال سرپرستی بایکی از والدین میشه و اون یکی کمتر بچه ...

چون هیچ کس برای بچه مادر خودش نمیشه.

زندگی شوق رسیدن به همان فردایست که نخواهد آمد تو نه در دیروزی و نه در فردایی ظرف امروز پر از بودن توست زندگی درک همین امروز است...................... من یک زنم پر از حس شیرین به دست آوردن ها و حس تلخ از دست دادن ها واما اکنون مادری هستم که دلخوش به طفلی که تمام تمام من است.

یعنی دیگه ندیدیش دلتم براش تنگ نشد؟

زندگی شوق رسیدن به همان فردایست که نخواهد آمد تو نه در دیروزی و نه در فردایی ظرف امروز پر از بودن توست زندگی درک همین امروز است...................... من یک زنم پر از حس شیرین به دست آوردن ها و حس تلخ از دست دادن ها واما اکنون مادری هستم که دلخوش به طفلی که تمام تمام من است.

از روی دو خط نوشته کل زندگی طرف رو قضاوت کردی یکم مراقب حرف زدنتون باشید چیزی ازتون کم نمیشه

فقط یک مادر باوجدان و مسولیت پذیر که بچه ی بی گناه رو به دنیا آورده حرف منو میفهمه، وگرنه دور از حضور استارتر عزیز مادرانی که میخان بچه رو از سر خودشون باز کنن و بعدا راحت به ازدواجشون برسن و خیالشون نباشه که بچه زیر دست نامادری ودر حسرت نوازش مادر خودش چه ها که نمی‌کشه، اون مادر یا کسانی که هنوز مادر نشدن، ابدأ بفهمن من چی میگم، لطفا ریپ نزنین

دلم نیومده که اینطور اسیرم و خستم

پس اگه طلاق میخای بگیری یا بچه هات رو با خودت ببر، خیلی گناه دارن بی مادر بشن، یا سیاست به خرج بده و با اخلاق و رفتار شوهرت راه بیا و خونت رو تبدیل به مکانی امن و آرام کن تا بچه هات کنار هر دوتون بزرگ بشن