2777
2789

رشتم ریاضی هست ولی واقعا از کامپیوتر و برق خوشم نمیاد. از شیمی خوشم میاد و در کنارش مطالعه ی آزاد زیست شناسی دارم. گفتم برم شیمی کاربردی بخونم،خیلیا گفتن نهه اصلا نرو و خیلی خشکه و خلاقیت نداره.ولی واسه همون بیوتکنولوژی هم با این که میان رشته ای و جذابه خب کار توی ایران اصلاا نیست.نظر شما چیه

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اگه پول نداشته باشم چی؟(:نگران هزینه های مهاجرتم و یه در صد زد و موندم....سر همین موندم برم کدوم رشت ...

اگر خوب درس بخونی معدل خوب داشته باشی فول فاند پذیرش میشی و پول دیگه مهم نیست برات. اگر هم بخوای ایران بمونی باید برای کار به شهرهای بزرگ بری برای هر دو تا رشته

اگر خوب درس بخونی معدل خوب داشته باشی فول فاند پذیرش میشی و پول دیگه مهم نیست برات. اگر هم بخوای ایر ...

مرسی از راهنمایی تون.

برای فول فاند بنظرتون برم شیمی یا بیوتک؟خودم شیرازم و دلم می خواد تهران قبول بشم در کل رتبه ی خوب می خواد ولی بازم خوشحال میشم نظرتون رو بشنوم.

مرسی از راهنمایی تون.برای فول فاند بنظرتون برم شیمی یا بیوتک؟خودم شیرازم و دلم می خواد تهران قبول بش ...

هر دوتاش خصوصا شیمی البته اگر هدف آمریکا باشه شیمی رو نباید ببری سمت نفت و گاز. نیازع شیمی رو ببری سمت محیط زیست

هر دوتاش خصوصا شیمی البته اگر هدف آمریکا باشه شیمی رو نباید ببری سمت نفت و گاز. نیازع شیمی رو ببری س ...

اتفاقا به خاطر علاقم به گیاهان و حیوانات عاشق رشته های مرتبط بت محیط زیستم..

فقط نمی دونم شیمی رو چطور ببرم سمتش و کدوم شاخه اش بهش مرتبطه؟

صرفا شنیدم بیوتکنولوژی مولکولی خیلی به محیط زیست ربط داره