یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
چو روزی مرا عمر پایان رسید💔زمانی که جانم ز تن پر کشید❤️🩹نه تابوت باید مرا بر بدن✨️نه با مومیایی کنیدم کفن🖤که هر بند این پیکرم بعد از این💫شود جزئی از خاک ایران زمین🥺❤️🔥 #کوروش_بزرگ
من نامزدم تریدره تو فارکس کار میکنه اگه بخوای در حد آموزش یاد بگیری ۳ ماه ولی بخوای حرفه ای شی که سود کنی ۲ سال کم کم نیاز داری تا بتونی سرمایت رو مدیریت کنی فقط قبل آموزش مطمعن باش که میتونی سرمایه اولیه داشته باشی با پول کم ریسک معامله خیلی زیاده ولی هر چقد پولت زیاد باشه اونقد سود کردن راحته مدیریت سرمایه راحت تره
ینی میشه برسیم بهم میرسه دستاتو بگیرم برم تو جمع شبا ی دل سیر نگات کنم برات غذا درست کنم خونمون رو تمیز کنم بیای تعریف کنی ازم ؟(:ینی میشه همه مشکلاتمون حل شه برسم بهم مگه نمیگن خدا بزرگه از دلمون خبر داره پس منو بهت میرسونه مطمعنم 🙃💑
با هر سرمایه میشه کار کرد ولی مثلا زیر ۱۰ تمن ریسکش خیلی بالاست باید خیلی وارد باشی حرفه ای باشی بتونی مدیریتش کنی در نتیجه هر چقد سرمایه زیاد باشه مدیریتش راحت تره زودتر به سود میرسی قبل وارد کردن سرمایه میتونی با سرمایه الکی تست کنی کار کنی ببینی با چند دلار میتونی راحت مدیریت کنی همسر من با هزار دلار کار میکنه
ینی میشه برسیم بهم میرسه دستاتو بگیرم برم تو جمع شبا ی دل سیر نگات کنم برات غذا درست کنم خونمون رو تمیز کنم بیای تعریف کنی ازم ؟(:ینی میشه همه مشکلاتمون حل شه برسم بهم مگه نمیگن خدا بزرگه از دلمون خبر داره پس منو بهت میرسونه مطمعنم 🙃💑