2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دختر من شیر موشکی بود بهش گفتم دیگه پول نداریم شیر خشک به حریم اولاش گریه میکرد بعدش عادت کرد

فقط 31 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّد و عَجِّل فَرَجَهُم»»

دختر من شیر موشکی بود بهش گفتم دیگه پول نداریم شیر خشک به حریم اولاش گریه میکرد بعدش عادت کرد

بچه دوساله چطور مفهوم پول نداریم بخریم متوجه شد!!

کسي چه ميداند...شايد اين جهان،جهنم جهان ديگريست....
من یه دفعه گرفتم اگه شیرت ابکیه و زیاده یه دفعه مثه من نگیر بعد ده سال کیست سینه گزفتم و مجرای شیریم ...

چند وقتش بود

زندگی بزرگترین شوخیه خداست💚💚💚 که ما زیاد جدیش گرفتیم 💜💜💜

شیرخشکی بود راحت گرفتم توی یک هفته وابسته بود اما سه چهار روز اول فقط روزا شیر نمیدادم باخوراکی های دیگ سرگرمش میکردم و شبا دوبار بهش شیر میدادم قبل  و حین خواب بعد سه چهار روز دیگ کلا ندادم و بهش شیر پاستوریزه تو لیوان زیاد میدادم 

بچه دوساله چطور مفهوم پول نداریم بخریم متوجه شد!!

دیگه گفتم که اولاش مقاومت میکرد تا چند هفته منم بهش گفته بودم تموم شده دیگه نداریم

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اخ مث دخترمن تازه یه ماه راحت شدم معنی زندگی میفهمم خودشم همین چیه این شیر ووابستگیش اول شیر شب قطع کردم تدریجی بعدم روز هروقت بیدارمیشه خوراکیایی ک دوستداره میدم بش مث کشک ولواشک خونگی واینا باز میبرمش توتخت تابخابه

شیرخشکی بود راحت گرفتم توی یک هفته وابسته بود اما سه چهار روز اول فقط روزا شیر نمیدادم باخوراکی های ...

کلا شیر خشک رو راحت تر میتونی بگیری 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

من از همین نی نی سایت یاد گرفتم زردچوبه با آب قاطی کردم زدم به سینه پسرم اومد بخوره گفت اه اه پی پی چند بار درروز این کار کردم شب ها هم بیدار میشد آبمیوه وشیر پاکتی بهش دادم راحت گرفتمش 

میشه برای شادی روح مادرم صلوات بفرستید ممنون میشم  خدایا شکرت بابت همه چی