2777
2789
عنوان

مردا چقد بی عاطفه ان

| مشاهده متن کامل بحث + 843 بازدید | 53 پست

کار و نداری و مشغله و همه اینها حرف هست مگه ما زنها رو تخت شاهزاده گی تکیه دادیم پس چطور ما محبت میکنیم پس چطور ما مادری میکنیم برن گم بشن همه مردای بی غیرت مرد اگه غیرت داشت تو این دنیای آشفته بی ناموسی به ناموسش محبت میکرد و ناموسش بی نیاز میکرد

خیلی وقته حرفهای دیگران اذیتم نمیکنه میخوام سال 99 پر رو، پوست کلفت،و بیخیال زندگی کنم اما میخوام رک باشم جواب بدم مظلوم نباشم  و خودخوری نکنم💪💪💪💪  

ب نظر من همه چیز دست زن‌هاست . شاید نسبت بهشون یه جاهایی بی تفاوت بودیم ... نازمونو کشیدن زیادی خودمونو بالا گرفتیم ... ازمون عذرخواهی کردن قبول نکردیم یا دیر قبول کردیم ... طولانی مدت قهر کردیم و اجازه دادیم نبودن و نداشتنمون واسشون عادی بشه ... شاید قدردان زحمتاشون نبودیم ... شاید همیشه ازشون طلبکار بودیم ... شاید هر وقت خواستن کمکی تو خونه کنن برچسب خوب انجام ندادی بهشون زدیم شاید وقتی یه کاری برامون کردن از خودمون ذوق و حسی نشون ندادیم ک بیشتر تشویق بشن ... شاید لجبازیم شاید زبون دراز و حاضر جوابیم شاید غرغرو و نق زن هستیم شاید بی احترامی میکنیم و غرورشونو میشکنیم که یک مرد بسیار عاشق حالا سرد و بی روح شده ....

من شوهرم خیلی عاشقم بود ۸ سال اومد و رفت تا بله گفتم ... الان با نامزدی و عقد حدود یکساله باهمیم ... دعوامونم شده نه ک نشده ولی نذاشتم کش دار و ادامه دار بشه و قهر تو کار نبود هیچ وقتم زبون درازی و بی احترامی نکردم هر کاری برام میکرد ذوق و تشکر میکردم و...‌ و... و.....  حالام ذره‌ای از عشقش کم ک نشده هیچ خیلی هم بهم وابسته شده و خیلی دوسم داره ... فقط با مردا با سیاست رفتار کنید سیاست و زبون نرم ... هر چی میگه میگم چشم. حتی اگر مخالف باشم اون لحظه اگر خیلی مهم نباشه میگم چشم و هرچی آقامون بگه و بعد یواش یواش انجام نمیدم و از یادش میره و اگرم مهم باشه میگم شما در موردش فکر کردی حالا اگر اشکال نداره بذار یکم منم فکر کنم عزیز دلم بهت بعدا میگم ... خلاصه مردای عاشق از نظر من بی عاطفه نیستن مگر خودمون بی عاطفه‌شون کنیم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

[QUOTE=54661457]دوست بیچارم چی بگه ، با هزار دل امید عقد کرد با پسره ، یهو پسره زد زیر همه چی گفت نیمخوام ، حالا واس ...[/QUOTE

بیچاره! اما فکر کن اگه می رفت باهاش زندگی می کرد و بعد چند سال براش فقط می شد یه ابژه جنسی بهتر بود؟ حال من اینه عزیزم

بچه ها باورتون میشه مدتهاست ازش یه دوستت دارم نشنیدم. دلم می خواد دز جواب یکی از اون عزیزم جانم های ...

برن گمشن میخوام هیچ قت نگن دوستت دارم تو سرشون بخوره  آشغالا حیف از ما حیف از اون همه از خودگذشتگیها و فداکاریها من که حرامش کردم براش چون نمک نشناسه درجه یکی خیلیم بی آبرو متنفرم ازش ولی چاره ای نیست باید سوخت وساخت 

این کاربری متعلق به دونفر است .

برن گمشن میخوام هیچ قت نگن دوستت دارم تو سرشون بخوره  آشغالا حیف از ما حیف از اون همه از خودگذش ...

عزیزم گفتنش راحته. من از بی محلیاش اخر دق می کنم. از اینکه همیشه منو پس بزنه. 

ب نظر من همه چیز دست زن‌هاست . شاید نسبت بهشون یه جاهایی بی تفاوت بودیم ... نازمونو کشیدن زیادی خودم ...

عزیزم من‌ چیزی که این روزا زیاد باهاش روبه رو‌ شدم ، مشکلات روحی روانیه ادماست،

واقعا تبدیل شده به یه سونامی ، و تو ایران مردا از روی تعصبات مسخره پیگیر سلامتیه روحیشون نمیشن بر عکسه زنا که فورا می‌رن پیش روانشناس و روانپزشک،

عزیزم شما شانس آوردی خدا رو شکر همسرت سالمه ، دیدم خانوماییو که ته سیاست و لوندی و زنانگی بودن ولی از پس مرداشون بر نیومدن ، دلیلش هم فقط مشکلات روحی آقا بود ، مریض روحی زیاد داریم متاسفانه 

خواهرم خیلی تحمل میکنه اما این بار حرفی بهش زد که واقعا قلب خواهرم شکست مردک بی عاطفه اصلا وجدان نداره

اگرپیوسته بگی اتفاق بدی خواهد افتاد شانس پیشگو شدن رو پیدا میکنی
خواهرم خیلی تحمل میکنه اما این بار حرفی بهش زد که واقعا قلب خواهرم شکست مردک بی عاطفه اصلا وجدان ندا ...

خدا نگذره ازش،

منم تو فامیل همه فکر میکردن بهترین زندگیو خواهم داشت ، ولی سرانجامم شد زندگی با یه مرد بد دهن عصبی که چون تن لششو نمیخواست به کار بده ، منو‌ ول کرد و رفت خونه ی باباش ، سی و پنج سالشم بود خیر ندیده ، الان تو سی سالگی نه سری نه سامونی،افسرده ، هیچ امیدی به زندگی ندارم ، خدا نگذره ازشون 

عزیزم من‌ چیزی که این روزا زیاد باهاش روبه رو‌ شدم ، مشکلات روحی روانیه ادماست، واقعا تبدیل شده به ...

عزیزم شوهر منم ناراحتی زیاد کشیده .. بچه طلاق هست و با باباش و نامادری زندگی میکرده ک محبتی ندیده از اونا .... مادر و خواهرش یهو بدون خداحافظی برا همیشه قاچاقی رفتن خارج از کشور . و اتفاقا خیلی هم غیرتی و حساسه ... ولی خداروشکر جوری باهاش رفتار کردم ک الهی شکر بامن کنار میاد خوبه باهام اخلاقاش خیلی بهتر شده ماشاءالله خدارو شکر مشکلی باهم نداریم و اگر باشه بعد یه دو سه ساعت حرف میزنیم حلش میکنیم

چون هدفش تا قبل از ازدواج، رسیدن به اون فرد بود.

بعد از ازدواج و موفقیت در هدف قبلی، هدف مرد متفاوت میشه و میگه خب من به این هدفم که زن بگیرم رسیدم، میرم سر هدف بعدی.

فراموشكارن

کاربر عزیز اگه ناراحت میشی رپلایت کنم رپلای دونتو ببند....  یا یه گوشه تو امضات بنویس رپلای نکنین 😵😵😵.   فک میکنی خیلی شاخی رپلایت میکنی بعد میگی باشما نبودم         نخیر نظر دادی باید جواب بشنوی دیر اومدی نخوا زود بری😵شاید برا همین کاراته که اینجایی
دقیقا....هیچ اثری از گذشته نمیمونه...وقتی به گذشتا فکر میکنم میگم واقعی بود؟این ادم همون آدمه...پس چ ...

فک میکردم فقط شوهر من عوض شده ای خدااااا

خدایا منتظر نگاهتم♥️♥️♥️♥️♥️
چون هدفش تا قبل از ازدواج، رسیدن به اون فرد بود. بعد از ازدواج و موفقیت در هدف قبلی، هدف مرد متفاوت ...

حالا اگه اون هدفشو از دست بده ، چی 

یعنی بعد از دست دادن اون زن عذاب نمیکشن؟ 😞