2777
2789
عنوان

مردا چقد بی عاطفه ان

| مشاهده متن کامل بحث + 843 بازدید | 53 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ايشالا خير نبينه

به خدا اینقدر اروم و‌مظلومه که نگو ، از یه خانواده خوب و اروم، این همه پسره اذیتشون کرد ،هیچی نگفتن . که دیگه من به جای اونا به پسره پیغام دادم ، اخه مثه خواهرم بود ، واقعا نمی‌دونم چه تو ذهنش اومد که این کارو کرد باهاش. همش گریه میکنه میگه اینقد از من بدش میاد که حلقمو انداخت بیرون ، اگه خدایی هست نمیگذره از این جور ادما 

نمیشه اینجا بگم ولی خیلی خیلی خیلی بد بود حرفش اصلا خواهرم داغون شد برا اولین بار امد خونه بابام بعد ده سال

اگرپیوسته بگی اتفاق بدی خواهد افتاد شانس پیشگو شدن رو پیدا میکنی
نمیشه اینجا بگم ولی خیلی خیلی خیلی بد بود حرفش اصلا خواهرم داغون شد برا اولین بار امد خونه بابام بعد ...

حالا‌‌ببین کارما چطور‌ به زمینشون بزنه، حرف ناحق و خدا نمیگذره هیچ وقت، 

امیدوارم خدا خودش بزنه تو پوزش از قدیم گفتن گدا که معتبر شود از خدا بی خبر شود حکایت خواهر شوهر منه 

اگرپیوسته بگی اتفاق بدی خواهد افتاد شانس پیشگو شدن رو پیدا میکنی