2777
2789
عنوان

مردا چقد بی عاطفه ان

| مشاهده متن کامل بحث + 843 بازدید | 53 پست

دلم منم گرفته از خودم و انتخابم حالم بهم میخوره مریض شدم دیروز تا الان حالم نپرسید

خیلی وقته حرفهای دیگران اذیتم نمیکنه میخوام سال 99 پر رو، پوست کلفت،و بیخیال زندگی کنم اما میخوام رک باشم جواب بدم مظلوم نباشم  و خودخوری نکنم💪💪💪💪  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وااای جقد ضد مرد اینجا هست ...😯😯😯

پیف پافو بدین ببینم😀😀😀

خدا مطلقا باهامه و من همه کارامو ب خدا سپردم و برام ب نحو عاااااااااالی حلش کرد.قدرت مطلق خداوند پشت منه و کسی توانایی مقابله با خدا رو نداره...ممنونم خدا جووووووونم که همیشه پیشم بودی و هوامو داشتی و منو از همه بدیها دور کردی...خیلیییییی دوست دارم خدا جونم...بوووس بووووووووس💋💋💋

دوست بیچاره ی من شد زن یکی از همین مردای بی عاطفه، قبل عقد بسکه اومد شهر اینا و رفت خانواده دختره شاکی شدن، خودشو کشت تا زودی عقدش کنه ولی چند ماه بعده عقد ولش کرد رفت، بدون هیچ توضیحی 

به نظر من بی عاطفه نیستن فشار کار و زندگی توی این دوره و زمونه خیلی زیاده😳😳😳😳

نه عزیزم خیلیهام اصلا فشاری روشون نیس ولی ذات پلیدشونو خیلی قشنگ.نشون میدن مرگ بر مردای بی عاطفه 

این کاربری متعلق به دونفر است .

نه عزیزم خیلیهام اصلا فشاری روشون نیس ولی ذات پلیدشونو خیلی قشنگ.نشون میدن مرگ بر مردای بی عاطفه&nbs ...

واقعا همینطوره

اگرپیوسته بگی اتفاق بدی خواهد افتاد شانس پیشگو شدن رو پیدا میکنی
سریع همه چی براشون رنگ میبازه  خیلی سریع

چرا یعنی ، وقتی زن همون زنه حتی بعضی زنا بعد از ازدواج دل به زندگی میدن و خیلی اخلاقشون بهترم میشه ، واقعا این چه دردیه که به جون مردا میوفته بعد از ازدواج 

بچه ها باورتون میشه مدتهاست ازش یه دوستت دارم نشنیدم. دلم می خواد دز جواب یکی از اون عزیزم جانم های من بهم یه کلمه محبت امیز بگه. 

ته محبتش توی رختخوابه. گاهی از دستش گریه ام می گیره

مدتی این زمونه هر کدوم یه اخلاقایی دارند...

که بنظرم در مرحله اول (بجز خودشون)؛تربیت خانوادگی و بعدشم محیط تاثیر میزاره

دست و پا گیر ترین منتظرَت من هستم...بخورَد توی سرم ناله ی یا بنَ الحسنم..اللهم عجل الولیک الفرج

شاید بضیاتون مقصرش خودتونین

(البته ی احتماله)

خدا مطلقا باهامه و من همه کارامو ب خدا سپردم و برام ب نحو عاااااااااالی حلش کرد.قدرت مطلق خداوند پشت منه و کسی توانایی مقابله با خدا رو نداره...ممنونم خدا جووووووونم که همیشه پیشم بودی و هوامو داشتی و منو از همه بدیها دور کردی...خیلیییییی دوست دارم خدا جونم...بوووس بووووووووس💋💋💋
چرا یعنی ، وقتی زن همون زنه حتی بعضی زنا بعد از ازدواج دل به زندگی میدن و خیلی اخلاقشون بهترم میشه ، ...

درد بی درمونه درد بی علاجه عزرائیل کجایی داداش بیا زمینو از  چنین مردایی پاک کن 

این کاربری متعلق به دونفر است .

بچه ها من کلی دلم گرفته بود اومدم اینجا. انگار اینجام پره از زنهای مثل من 😑😑

دوست بیچارم چی بگه ، با هزار دل امید عقد کرد با پسره ، یهو پسره زد زیر همه چی گفت نیمخوام ، حالا واسه. به دست آوردن دختره من شاهد بودم چقد تلاش کرد، 

بعدم دوستم رفته باهاش بیرون که بگه چرا منو نمیخوای و اینا، پسره با عصبانیت گفته آقا زور نیست که نمیخوام بعدم حلقه ی دختر رو از دستش دراورده پرت کرده تو خیابان و رفته