2777
2789
عنوان

طعنه پسرنداشتن شنیدین

4150 بازدید | 173 پست

من بارها و بارها شنیدم و بی تفاوتی کردم

امروز دوباره تو ی جمعی بهم گفتن وارث نیاوردی برای شوهرت و نمیدونم آدم پسرنداشته باشه مال و منالش میخواد چیکار

این حرف از مادربزرگ همسرم وجاریم شنیدم

منم گفتم مگه شاهه وارث بخواد همین ک دوتادخترآوردم کل زندگیشو به اسمم زده بسه (شوهرم هرچی دازه به اسم زده)حالا شما هی پسر بیارید ببینم کی عزیز میشین و بهشون خندیدم

ولی الان ناراحتم ازحرفاشون و حس بدی گرفتم

انگار ماها ک دختر داریم هیچ سختی نکشیدیم ک انقد راحت اینجوری میگن 

وارث وارث میکنن انگار تخت پادشاهی بدون شاهزاده مونده

گفته بودی که چرا محو تماشای منی، آنچنان مات که حتی مژه بر هم نزنی، مژه برهم نزنم تا که ز دستم نرود، ناز چشم تو به قدر مژه برهم زدنی

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ما که بچه نداریم پس چی 😭😭😭

بخدا هیچ کدومش افتخار نداره نه بچه آوردن هنره نه پسر و دختر آوردنش...

انشالله بزودی بچه داربشی

گفته بودی که چرا محو تماشای منی، آنچنان مات که حتی مژه بر هم نزنی، مژه برهم نزنم تا که ز دستم نرود، ناز چشم تو به قدر مژه برهم زدنی
دختر پسر آوردن ش راحت تربیت ش مهمه خیلی ها پسر میارن تجاوز می‌کنه به پسر دختر مردم یکی هم دختر میاره ...

دقیقا تربیت خیلی مهمه 

اهمیت نده ،زن ضد زن با عقاید عقب مونده هستن . بعد این حرفا از سمت خانواده همسر طبیعیه چون قصد آزار دارن ... 

من دقیقا بعد سزارین خواهر شوهرم بیمارستان تیکه انداخت. گفت بچه بعدیت پسر!! حال جسمیم بد بود و درد داشتم با اون شرایط دلم خیلی شکست، واگذارشون کن به خدا. 

این مدل آدما عقل ندارن.

ای هیچ ،برای هیچ ، برهیچ، مپیچ ...کار خوب فقط زمانی ارزشمنده که فقط برای رضای خدا و خالصانه باشه...ما باید حتی برای تک تک کلمات در فضای مجازی اون دنیا جواب پس بدیم...