2777
2789
عنوان

تو رو خدا بگین چی کار کنم بمونم یا برم از این خونه

| مشاهده متن کامل بحث + 330 بازدید | 24 پست
نه عزیزم شهر خودت درس بخون و حواست به مادرت و هدفهاتم باشه ببین سنت هنوز کمه که آنقدر درگیر داغونیه ...

راسن میگی واقعا تو خیلیییی منطقی گفتی من عوصش تصمیمات احساسی میگیرم میرینم تو آینده ام اگه برم با موقعیت بهترم برمیگردم پیش مامانم 

اصلا مهم نیست خدا رو قبول داری...... نداری نماز میخونی.... نمیخونی؛ کافری یا مسلمونی..... اعتقاد داری یا نداری..... اینا مهم نیست فقط بدون امام حسین متعلق به همه این گروه هاست..... اینو کسی میگه که تو اوج تاریکی؛و بی پناهی؛ حسین درحق اش پدری کرد کسی که اصلا امیدی نداشت/

تو کتابخونه درسهاتو بخون جدی و دانشگاه شهر خودت برو یا اگرم میخوای آون شهر دور بری مادرتو فراموش نکن ...

آره اینم خیلی خوبه از دور مواظبشم

اصلا مهم نیست خدا رو قبول داری...... نداری نماز میخونی.... نمیخونی؛ کافری یا مسلمونی..... اعتقاد داری یا نداری..... اینا مهم نیست فقط بدون امام حسین متعلق به همه این گروه هاست..... اینو کسی میگه که تو اوج تاریکی؛و بی پناهی؛ حسین درحق اش پدری کرد کسی که اصلا امیدی نداشت/

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به فکر خودت باش

رک بگم دل بسوزونی رحم کنی خودت نابود میشی

از این خانواده سمی خودت رو خلاص کن

مرگ و زندگی هم دست خداست 

برای زندگی خودت بجنگ و خودت رو نجات بده خانوادت همیشه با تو نیستند 

راسن میگی واقعا تو خیلیییی منطقی گفتی من عوصش تصمیمات احساسی میگیرم میرینم تو آینده ام اگه برم با مو ...

آره عزیزم به مادرت بگو میرم به هدفهام برسم آدم بهتری بشم که تو بهم افتخار کنی و همچنین موقعیت بهتری برای خودم و تو بسازم که بیشتر مراقبت باشم

مامانم چی پس عذاب وجدان.....

سختہ دیگہ۔ من خودمو خانوادہ انتخاب کردم ۔پشیمون نیستم ولی خب پیشرفتی نکردم

من خود دلم از مهر تو لرزید وگرنهتیرم به خطا می‌رود اما به هدر، نه                           دل خون شده وصلم و لب‌های تو سرخ استسرخ است ولی سرخ‌تر از خون جگر، نه                      با هرکه توانسته کنار آمده دنیابا اهل هنر؟ آری! با اهل نظر؟ نه!                      بدخلقم و بدعهد، زبان‌بازم و مغرورپشت سر من حرف زیاد است مگر نه؟                      یک بار به من قرعه عاشق شدن افتادیک بار دگر، بار دگر، بار دگر… نه!
از کدوم شهر به کدوم شهر؟چه رشته ای؟جو خونه نمیزاره درس بخونی یا خانواده سخت گیرن؟

شهریار به شیراز 

پزشکی واسه تخصص البته الان نه ها 3 سال دیگه 

چرا میذارن ولی بابام خیلی بده خیلیییییی تا حالا تو عمرم زندگی نکردم اصلا اصلا اصلا اصلا یه داداش دارم نزدیک 34 اون شده بلای جون 

شهریار به شیراز پزشکی واسه تخصص البته الان نه ها 3 سال دیگه چرا میذارن ولی بابام خیلی بده خیلیییییی ...

آره برو آینده خودته منم خانوادم جو خوبی نداره با اینکه تو شهر خودمم ولی از صبح میرم کتابخونه تا شب که میرم خونه میخوابم چون نمیشه تو خونه درس خوند خیلی وقت ها میگم کاش میزدم راه دور ولی پزشکی شیراز خیلی خیلی میرزه من شهر خوبی قبول نمیشدم

نمیدونستم شهریار پزشکی داره