2777
2789
عنوان

معشوقه ی شوهرم

2713 بازدید | 126 پست

تو تاپیک های قبلم خیلییی گفتم.شوهرم خیلییی ماهرانه و پنهانی 2سال و نیم با یه دختری که 10سال از خودش کوچکتر بود ارتباط داشت.‌دختره خیلییی ظریف و خوشگل بود 

بعد یه مدت کات کردن چون من خیلیی شوهرمو کنترل کردم ازم میترسید.بعد دوباره باهاش رفته

من یه بچه هم دارم.شوهرم برای من و بچه اصلااا چیزی کم نگذاشته از محبت و پول

اخلاقشم عالیهههه.خیلیییی مهربون و دلسوزه.تو شهر سرشناسه.خوش تیپه خیلی و شیک پوش

ولی نمی‌دونم این کثافت کاریش چیه دیگه.

دلم خونه😭😭😭😭

دختر تو چت گفته بود دلم برات یه ذره شده شوهرمم بهش ابراز علاقه کرده بود و نازشو کشیده بود.

تازه تو ماشین شوهرم ژل لوبریکانت هم پیدا کردم

دستام داره میلرزه😢😢😢😢

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شوهرت ماله توئه عزیزم توالان فکر کن چطور میتونی بچسبی بهش باآرایش و....

درضمن اون احتمالا دیگه دختر نباشه اگ اون ژل تو ماشین بوده.....  حالا شوهرت  تورو دوستداره خیالت راحت فقط اون دختر کثافت بره زیر آوار ازکجامعلوم با چند نفردیگه لاس زنی نکنه

وزن الانم‌۸۲شروع رژیم از ۱۴۰۴/۵/۲۹انشاالله هدف اول ۸۰هدف دوم ۷۵ هدف سوم ۷۰ وهدف نهایی۵۷ الان درحال حاظر جز گروه قرمز = رژیم پیوسته تاشب یلدا            

بدخترع پیام بده گورشو از زندگیت کم کنه وقتشه دست ب کارشی

برای بار ۴سقط کردم دعامیکنی برام مادرشم؟سقطهام بی علتن😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭سخته صدا قلبشونو بشنوی و ازدست بدیشون😭😭😭😭😭

حرف برنیم؟

الان پست شما چه ربطی به تاپیک داشت؟ 

What we are experiencing now in GAZA unlike anything we have seen before 🖤we are rationing water bottles ;food is be running out ;wounded & sick can not treated 🖤children sit  in the dark in the black out ;At night ; wondering if they will Live to see Morning🖤 یقین دارم که دوست داشتن تو❤💕روزی عاقبت مرا بخیر خواهد کرد 💕❤💕❤🤍💚🇮🇷که از چشم بداندیشان خدایت در امان دارد🇮🇷💚🤍❤زمستان میرود روسیاهی به زغال میماند 🇮🇷🤍تو💍❤هر چهار فصل منی نیمه جان منی💖💞💖هر سال هر ماه هر شب هر روز هر ساعت هر دقیقه هر ثانیه هر لحظه هر نفس عزیزجان منی❤شیرین جان منی❤دلبر جان منی ❤جان جانان منی❤تا ابد

شوهرت ماله توئه عزیزم توالان فکر کن چطور میتونی بچسبی بهش باآرایش و....درضمن اون احتمالا دیگه دختر ن ...

عزیزدلممم ممنون از دلگرمیت 

ولی خب شوهرم 3ساله باهاشه دختر رو دوستش داره 

واقعا آدم میمونه چی بگه هم محبت داره بهتون که زندگی اش ابرویش حفظ کنه از یک طرف اینطوری

من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه  الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم

دل برای کار برانی می سوزه که حرفای تو رو باور میکنن و دلشون میسوزه ذهنت باید خیلی مریض باشه شوهرت بالاخره جراح قلب بود یا نظامی؟؟' 

دوست عزیز اگه جواب ریپلای شما رو نمیدم یا خیلی بی ادبی یا هیچ منطقی نداری نه وقتشو دارم با شما صحبت کنم نه شأن  بنده این اجازه رو میده 🌹🌹🌹🌹

ناراحتی نداره .... شوهر غیر خیانتکار عجیبه توی این دوره زمونه ....خیانت مرداعادی شده ....توزنشی و آخرش به تومیرسه تودیگه ناراحتی ت چیه ....اون دختره احمقه که آویزون‌ مرد متاهل شده چون‌مردهای متاهل زنشون براشون عزیزه باهرکی هم دوستی کنن ولاس بزنن آخرش میچسبن به زنشون