2777
2789
عنوان

طعنه پسرنداشتن شنیدین

| مشاهده متن کامل بحث + 4151 بازدید | 173 پست

من ولی طعنه دختر نداشتن شنیدم من دوتا پسر داریم رفتیم یه جا مهمونی مرده دختر داشت بعد هی به دخترش میگفت اینا دختر ندارن نمیدونن دختر داشتن چیه تو جمع زنا اونجا همه دختر داشتن جز من

کسی که بخواد طعنه بزنه میزنهمن طعنه دختر نداشتن شنیدم!!!!! چون وقتی کسی دنبال آزارت باشه هر راهی بت ...

اره ولی واقعا ناراحت شدم دست خودم نیست

گفته بودی که چرا محو تماشای منی، آنچنان مات که حتی مژه بر هم نزنی، مژه برهم نزنم تا که ز دستم نرود، ناز چشم تو به قدر مژه برهم زدنی

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

شمام خوب جوابشونو میدی دیگه چرا ناراحتی. دختر پسر فرقی نداره هر کدوم مشکلات خودشونو دارن

(ازتون یه خواهشی دارم از شمایی که امضامو میخونی...مادری یا خانوم خونه یا شاغل و یا همه اینا... لطفا موقعی که تو خونه مشغول کاری، اگه شیشه مربا تموم شد ،اگه جعبه مقوایی پیتزا و شیرینی خالی شد ،اگه شامپو تموم شد،قوطی شیر خشک دلبندت خالی شد،شيشه خيارشور و سس و آب معدنی و بطری آب میوه تموم شد،اگه خواستی اسباب بازی شکسته يا هرچیز پلاستیکی يا مقوايي يا فلزي و شيشه اي دور بندازی...یه کیسه پلاستیکی بزرگ بزار دم در هرموقع یکی از اینا تموم شدن لطف کن بندازش داخل اون کیسه و وقتی پر شد سرشو گره بزن، یا بندازش ظرف زباله یا ازش آویزون کن.میدونی چقد اجر کارت میشه؟؟ هم در حق طبیعت و هم در حق اون انسان زباله گردی که ضایعات بازیافتی خشك جمع میکنه لطف بزرگی میکنی و میدونم که پاداش این کار خوبت یه جایی به خودت برمیگرده 🙏🙏💚💚💚)اسم اين كار تفكيك زباله خشك در مبدا است كه در اكثريت كشورهاي اروپايي و جهان اول انجام ميشه
خودتم کم از اونا نداری با جوابی که دادی

قشنگ هر دو استاد شکستن دلن. در و تخته جوره 😂

(ازتون یه خواهشی دارم از شمایی که امضامو میخونی...مادری یا خانوم خونه یا شاغل و یا همه اینا... لطفا موقعی که تو خونه مشغول کاری، اگه شیشه مربا تموم شد ،اگه جعبه مقوایی پیتزا و شیرینی خالی شد ،اگه شامپو تموم شد،قوطی شیر خشک دلبندت خالی شد،شيشه خيارشور و سس و آب معدنی و بطری آب میوه تموم شد،اگه خواستی اسباب بازی شکسته يا هرچیز پلاستیکی يا مقوايي يا فلزي و شيشه اي دور بندازی...یه کیسه پلاستیکی بزرگ بزار دم در هرموقع یکی از اینا تموم شدن لطف کن بندازش داخل اون کیسه و وقتی پر شد سرشو گره بزن، یا بندازش ظرف زباله یا ازش آویزون کن.میدونی چقد اجر کارت میشه؟؟ هم در حق طبیعت و هم در حق اون انسان زباله گردی که ضایعات بازیافتی خشك جمع میکنه لطف بزرگی میکنی و میدونم که پاداش این کار خوبت یه جایی به خودت برمیگرده 🙏🙏💚💚💚)اسم اين كار تفكيك زباله خشك در مبدا است كه در اكثريت كشورهاي اروپايي و جهان اول انجام ميشه
خوب گفتیاونام از فشار ک و ن شونه ک میگنپسر و دختر عزیزن بچه ی آدم عزیزه کاش ی سری خفه بشن

دقیقا ازفشارشونه من زایمان کردم شوهرم خونه رو زد به اسمم مادرشوهرم گفت من 7تاپسر آوردم بابات اینکارو نکرد کی چیزی به اسم زن میکنه ک تو کردی

کلا ازنظرشون دختر ک میاری نباید هیچ کاری برات بکنن

شوهرم مغازش و زمینش و ماشین و خونش زده به اسمم 

البته خود شوهرمم ته دلش پسردوسته 😖

گفته بودی که چرا محو تماشای منی، آنچنان مات که حتی مژه بر هم نزنی، مژه برهم نزنم تا که ز دستم نرود، ناز چشم تو به قدر مژه برهم زدنی
کسی که بخواد طعنه بزنه میزنهمن طعنه دختر نداشتن شنیدم!!!!! چون وقتی کسی دنبال آزارت باشه هر راهی بت ...

مادرشوهر خواهرم تو بیمارستان بعد زایمانش یکسر جلو خواهرم می‌گفت کاش این بچه تون دختر میشد ..برقول شما ازارگرها دنبال بهانه هستند نیش بزنند. 

ای هیچ ،برای هیچ ، برهیچ، مپیچ ...کار خوب فقط زمانی ارزشمنده که فقط برای رضای خدا و خالصانه باشه...ما باید حتی برای تک تک کلمات در فضای مجازی اون دنیا جواب پس بدیم...
نه والا.اتفاقا مادرشوهرم چپ و راست میگه قدر دخترتو بدون.یه تار موی دختر با ده تا پسر برابره.برکت خون ...

خوشبحالت

وای چقد راحت دل میشکنن،، نمیترسن از کارما؟

عمرا بترسن