2777
2789
عنوان

طعنه پسرنداشتن شنیدین

| مشاهده متن کامل بحث + 4153 بازدید | 173 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه والا.اتفاقا مادرشوهرم چپ و راست میگه قدر دخترتو بدون.یه تار موی دختر با ده تا پسر برابره.برکت خون ...

مادرشوهرت چه حرف بیخودی میزنه 

والا ما هم پسر داریم پس بگیم یه تار موی پسرمون با ده تا دختر برابره

من سه تا دختر گل دارم

خواهرشوهرم گف والا الان حتی بدبخت بیچاره ها هم پسر دارن جز داداش من

این حرفا زیاده.دختر پسر نداره تنشون سالم باشه

برای سلامتی و عاقبت بخیری دخترای گلم یه صلوات مهمونم کنید.ممنونم

مامان من چهار تا دختر داره دسته گللللل

خیلی حرفا هم شنیده من 16 ساله بودم که خواهر کوچیکم به دنیا اومد یعنی دختر چهارم و شاهد طعنه ها بودم خیلی سخت بود اما الان همون ادما محتاج ما شدن در هر کاری

یک روز رسد غمی به اندازه‌ی کوه  یک روز رسد نشاط اندازه‌ی دشت  افسانه‌ی زندگی همین است عزیز  در سایه‌ی کوه باید از دشت گذشت!  "مجتبی کاشانی"
عزیزم ادم طعنه زن واسه هر کی یه چیزی پیدا میکنه که بهش طعنه بزنهمادر بزرگ شوهرت کجای زندگیت هست که ا ...

اره واقعا برن گمشن

گفته بودی که چرا محو تماشای منی، آنچنان مات که حتی مژه بر هم نزنی، مژه برهم نزنم تا که ز دستم نرود، ناز چشم تو به قدر مژه برهم زدنی

بچه تربیت کردنش سخته 

دختر و پسر فری نداره 

اونا رو تو دنیای جهالت رها کن .خدا رحمت کنه زن داییم دو تا دختر پشت هم زایید انقدر حرف بارش کردن رفت آی وی اف کرد پسردار هم شد اما خودش تو چهل و پنج سالگی در حالیکه پسرش دوازده سال داشت پر کشید رفت و اون پسر الان سه ساله مادر نداره 

وزن اولیه ۶۹.۸۰۰ وزن فعلی ۶۴ وزن هدف ۵۸☺قد ۱۶۵ تاریخ شروع ۴.۱۰.۹۹
اهمیت نده ،زن ضد زن با عقاید عقب مونده هستن . بعد این حرفا از سمت خانواده همسر طبیعیه چون قصد آزار د ...

دیگ مجبورم بیخیال باشم من قصد بارداری و بچه آوردن ندارم ولی هی بهم میگن یکی دیگه بیار شاید پسر شد

گفته بودی که چرا محو تماشای منی، آنچنان مات که حتی مژه بر هم نزنی، مژه برهم نزنم تا که ز دستم نرود، ناز چشم تو به قدر مژه برهم زدنی
وای چقد راحت دل میشکنن،، نمیترسن از کارما؟

خواهر شوهر من بعد سزارین تو بیمارستان، وقتی با من تنها بود متلکش انداخت، حال جسمیم خیلییی بد بود ، رحم نکرد با اون حال و درد شدیدم تیکه انداخت که بچه بعدیت پسر!! قلبم هزار تیکه شد .. دقیقا حس کردم قلبم یک شیشه است که یهو خورد شد هزار تیکه شد ریخت زمین.

واگذارشون فقط به خدا . 

ای هیچ ،برای هیچ ، برهیچ، مپیچ ...کار خوب فقط زمانی ارزشمنده که فقط برای رضای خدا و خالصانه باشه...ما باید حتی برای تک تک کلمات در فضای مجازی اون دنیا جواب پس بدیم...