2777
2789
عنوان

طعنه پسرنداشتن شنیدین

| مشاهده متن کامل بحث + 4151 بازدید | 173 پست
فک نکنم طعنه باشه اخه من خودم بخاهرای شوهرم میگم حتما یه دخترم بیارید از دلسوزی میگم چون خودم با وجو ...

نه عزیزم میدونم تیکه بود به من مقصود اون اقا من بودم به دلایلی

آره عزیزم سرمسائل خیلی مسخره طعنه نداشتن پسرشنیدم خداروشکرخدابهم یه پسرداده الان طعنه میزنن که پسرت داداش نداره چون بچه توراهیم دختره الان ۳تادختردارم و یه پسر،گورپدر هرچی آدم نفهمه ول کن عزیزم انشالله دخترات خوشبخت وپرافتخارباشن برات حرف مردم همیشه هست

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من ولی طعنه دختر نداشتن شنیدم من دوتا پسر داریم رفتیم یه جا مهمونی مرده دختر داشت بعد هی به دخترش می ...

جاییکه ما زندگی میکنیم پسرداشتن ونداشتن دختر اوج افتخاره واسشون 

پسر وارث پدرش و نسب فامیلی منتقل‌ میکنه نه دختر عزیزم اینو همه میدونن 😐دختر با بچه آوردن نسل شوهرش ...

در خانواده های با فرهنگ که پدر غیرت داره روی فرزندش آنقدر دختر ارزش داره که هیچ وقت بحث فامیلی شناسنامه ای پیش نمیاد 

نمونش کشور های پیشرفته اروپایی  

( اطراف ما اینطور بوده و امیدوارم شما هم روزی خانواده های با فرهنگ و مرد های خانواده دوست رو برای اولین بار اطرافتان ببینید و تفاوت هارو متوجه بشید 😃

بخدا هیچ کدومش افتخار نداره نه بچه آوردن هنره نه پسر و دختر آوردنش...انشالله بزودی بچه داربشی

منم دوتا دختر دارم اینقدر ازین حرفها شنیدم دیگه سرشدم تازه به شوهرم پیشنهاد زن دوم دادن 

جهان هر کس به اندازه افکار اوست

به خاطر اینکه پسر نداشتم طعنه شنیدم البته که برام مهم نبود.

دو نفر از اونایی که بهم طعنه زدن خواهرهای همسرم بودن 

الآن یکیشون طلاق گرفته و همون بچه ای که فقط چون پسر بود باعث افتخار مادرش بود حدود ۱۰ ساله که سراغی از مادرش نگرفته و اگر هم  جایی مادرش رو ببینه حتما یک بحث و دعوا با مادرش و همسر دومش راه میندازه

اون یکی خواهرشوهر هم یک پسر داره که با وجود سن کم به شرارت و خباثت معروف شده طوری که توی هیچ مهمونی و دورهمی دعوت نمیشه یا اگه دعوت بشه بدون پسرش میاد

این نیز بگذرد....