2777
2789
عنوان

🦋به سوی نور🦋

| مشاهده متن کامل بحث + 2877 بازدید | 706 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

[QUOTE=398872356]ابن مدلی نقاط ضعف و قوتمون رو میفهمیم  خب بعضی اشتباهات بیشتر تکرار میشن و باید روی اونهاکار ک ...[/QUO

درین چند روز که مراقبه و محاسبه کلی و بدون پیش فرض داشتیم حتما متوجه شدیم که ی سری نقاط ضعف داریم و بر اساس اونها برخی اشتباهات بیشتر تکرار می شن

یک بار همه اونها رو می نویسیم بعد ی مورد رو بین اونها انتخاب میکنیم 
از اینجا به بعد محاسبه نفسمون این مدلی میشه:

در مشارطه شرط می کنیم که یک امروز را خلاف امر پروردگار رفتار نکنیم خصوصا فلان مورد

در مراقبه: بیشتر مراقب این مورد هستیم و دقت بیشتری داریم

در محاسبه: اول میریم سراغ این مورد خیلی دقیق بررسی می کنیم و فکر می کنیم چرا بهتر یا بدتر شدم و می نویسیم راهکار مقابله باهاش رو بعد کلیات در نظرمیگیریم

[QUOTE=398872356]ابن مدلی نقاط ضعف و قوتمون رو میفهمیم خب بعضی اشتباهات بیشتر تکرار میشن و باید روی ...

یعنی موردی بررسی می کنیم درسته؟

ای ملائک که به سنجیدن ما مشغولید                               بنویسید که اندوه بشر بسیار است

به بقیه کاری نداریم ظرفیت ادما فرق داره منم ورودی هام زیاده متاسفانه باید کمش کرد

درسته جنبم هم کمه متاسفانه خدایا آدم شدن و محکم بودن چقد سخته

ای ملائک که به سنجیدن ما مشغولید                               بنویسید که اندوه بشر بسیار است