2777
2789
عنوان

دیسک رو چجور میشه درمان کرد

117 بازدید | 22 پست

راه حلی دارید برای درمان؟

متاهل ومتعهد❤️❤️حرفی ندارم فقط کاراگاه بازی رو بزار برای زندگی خودت وسرت رو از تو زندگی مردم در بیار🫰🏻از تاریخ ۲۵ دی تاپیک ها متعلق به من هست ❤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من بیرون زدگی داشتم ژل تزریق کردم

جواب داد؟الان دیگه درد ندارین؟

متاهل ومتعهد❤️❤️حرفی ندارم فقط کاراگاه بازی رو بزار برای زندگی خودت وسرت رو از تو زندگی مردم در بیار🫰🏻از تاریخ ۲۵ دی تاپیک ها متعلق به من هست ❤

آره عزیزم حدود یکسال پیش زدم . ی مدت هم دارو استفاده کردم و ورزش مخصوص الان خوبه خوبه

خدارشکر 

دکترتون کی بود؟

من دیسک شدیددارم دکتربرام فیزیوتراپی نوشت هنوزنرفتم

فیزیوتراپی مسکنه

دنبال درمانشم

عزیزم منم دیسک کمرم بیرون زدگی خفیف داره نرمش های ویلیامز سرچ کن و انجام بده یوگا هم یک سری حرکاتش م ...

به منم گفتن جراحی لیزر کن ولی همه اینکارا برای بازار‌کار دکتراس با نرمش کاملا خوب میشی و اینکه سعی کن به عقب راه بری اونم خیلیییی تاثیر داره

عزیزم منم دیسک کمرم بیرون زدگی خفیف داره نرمش های ویلیامز سرچ کن و انجام بده یوگا هم یک سری حرکاتش م ...

متشکرم

گمونم توام سنت کمه

بنظرت با وجود دیسک میشه باردار شد؟