2777
2789

ما که دم دهنمون هست چیز خاصی نبردیم. استانِ خودمونه.  کفش اسپرت پات کن.‌کلاه افتاب گیر ضد افتاب  لباس خنک و نازک و روشن

حال دل من خوب نمیشود که نمیشود که نمیشود... میگذره...ولی ردش میمونه💔تو الان شیرینی یه محفلی👎👎👎

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هیچ وقت نرفتم 

دو سه سال قبل اینکه من برم راهنمایی یه اتوبوس شون چپ کرد ۳۲ تا دختر فوت کردن با معلم و ...

هیچ مدرسه ای تو استان ما اجازه نداد کسی بره راهیان نور 

دانشجو هم بودم نرفتم همش میترسیدم 

اسمم رو الیزابت بنت گزاشتم ولی در واقع اخلاقی و رفتاری مستر دارسی م😌😂💙
اگه کاروانی میری خیلی راحته لوازم شخصی و چند دست لباس بردار و یه پتو مسافرتی و ملافه هم بردار وسایل ...

ممنونم از طرف مدرسه میرم

🌹به اطلاعتون برسونم، کاربری دست دو نفر هست 

هیچ وقت نرفتم دو سه سال قبل اینکه من برم راهنمایی یه اتوبوس شون چپ کرد ۳۲ تا دختر فوت کردن با معلم و ...

الهی💔

دارو حتما ببر چون ۱۰۰ درصد مریض میشی ، چادر ببر قرص سرماخوردگی و اینا منظورمهکتونی بپوش که گلی میشی ...

ممنونم

ما که دم دهنمون هست چیز خاصی نبردیم. استانِ خودمونه. کفش اسپرت پات کن.‌کلاه افتاب گیر ضد افتاب لبا ...

الهی خوش به حالتون 

الان هوا چطوره؟ لباس گرم بیارم یا نه؟ 

دارو حتما ببر چون ۱۰۰ درصد مریض میشی ، چادر ببر قرص سرماخوردگی و اینا منظورمهکتونی بپوش که گلی میشی ...

وا 

چرا میترسونیش؟! 😐 

من خودم 4سال پشت هم رفتم خداروشکر یه بارم مریض نشدم با وجود اینکه هواش بارونی بود دفعه آخر ولی 

مریض نشدم