niianmi مدیر استارتر عضویت: 1404/04/19 تعداد پست: 926 عنوان کسی راهیان نور رفته 81 بازدید | 19 پست میشه از تجربه هاتون بگید؟ چیا لازم هست ببرم همرام و اینکه خودشون چیا بهمون میدن؟ 🌹به اطلاعتون برسونم، کاربری دست دو نفر هست 1404/08/02 | 13:51 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
شلولولولووووو عضویت: 1403/04/18 تعداد پست: 1171 اگه کاروانی میری خیلی راحته لوازم شخصی و چند دست لباس بردار و یه پتو مسافرتی و ملافه هم بردار وسایل دیگه اگه لازم داری هم بردار اگه کتابی میخوای بخونی یا هرچی غذا و اینا رو خودشون میدن
زامبی۱۲۳۴۵۶۷۸۹ عضویت: 1397/09/07 تعداد پست: 20448 ما که دم دهنمون هست چیز خاصی نبردیم. استانِ خودمونه. کفش اسپرت پات کن.کلاه افتاب گیر ضد افتاب لباس خنک و نازک و روشن حال دل من خوب نمیشود که نمیشود که نمیشود... میگذره...ولی ردش میمونه💔تو الان شیرینی یه محفلی👎👎👎
توتفرنگی۸۲۲ عضویت: 1402/04/28 تعداد پست: 4976 دارو حتما ببر چون ۱۰۰ درصد مریض میشی ، چادر ببر قرص سرماخوردگی و اینا منظورمهکتونی بپوش که گلی میشی ، کتونی جورابی نپوش چون گل زیاده اونجا ضدآفتاب بزن
الیزابت۸۱بنت عضویت: 1400/02/27 تعداد پست: 3879 هیچ وقت نرفتم دو سه سال قبل اینکه من برم راهنمایی یه اتوبوس شون چپ کرد ۳۲ تا دختر فوت کردن با معلم و ...هیچ مدرسه ای تو استان ما اجازه نداد کسی بره راهیان نور دانشجو هم بودم نرفتم همش میترسیدم اسمم رو الیزابت بنت گزاشتم ولی در واقع اخلاقی و رفتاری مستر دارسی م😌😂💙
niianmi مدیر استارتر عضویت: 1404/04/19 تعداد پست: 926 اگه کاروانی میری خیلی راحته لوازم شخصی و چند دست لباس بردار و یه پتو مسافرتی و ملافه هم بردار وسایل ... ممنونم از طرف مدرسه میرم 🌹به اطلاعتون برسونم، کاربری دست دو نفر هست
niianmi مدیر استارتر عضویت: 1404/04/19 تعداد پست: 926 وقتی دبیرستان بودم مدرسه میبرد ولی هیچوقت نرفتم چرا 🌹به اطلاعتون برسونم، کاربری دست دو نفر هست
niianmi مدیر استارتر عضویت: 1404/04/19 تعداد پست: 926 هیچ وقت نرفتم دو سه سال قبل اینکه من برم راهنمایی یه اتوبوس شون چپ کرد ۳۲ تا دختر فوت کردن با معلم و ... الهی💔 🌹به اطلاعتون برسونم، کاربری دست دو نفر هست
niianmi مدیر استارتر عضویت: 1404/04/19 تعداد پست: 926 دارو حتما ببر چون ۱۰۰ درصد مریض میشی ، چادر ببر قرص سرماخوردگی و اینا منظورمهکتونی بپوش که گلی میشی ... ممنونم 🌹به اطلاعتون برسونم، کاربری دست دو نفر هست
niianmi مدیر استارتر عضویت: 1404/04/19 تعداد پست: 926 ما که دم دهنمون هست چیز خاصی نبردیم. استانِ خودمونه. کفش اسپرت پات کن.کلاه افتاب گیر ضد افتاب لبا ... الهی خوش به حالتون الان هوا چطوره؟ لباس گرم بیارم یا نه؟ 🌹به اطلاعتون برسونم، کاربری دست دو نفر هست
niianmi مدیر استارتر عضویت: 1404/04/19 تعداد پست: 926 مامان بابام نذاشتن عزیزم 🌹به اطلاعتون برسونم، کاربری دست دو نفر هست
شلولولولووووو عضویت: 1403/04/18 تعداد پست: 1171 دارو حتما ببر چون ۱۰۰ درصد مریض میشی ، چادر ببر قرص سرماخوردگی و اینا منظورمهکتونی بپوش که گلی میشی ... وا چرا میترسونیش؟! 😐 من خودم 4سال پشت هم رفتم خداروشکر یه بارم مریض نشدم با وجود اینکه هواش بارونی بود دفعه آخر ولی مریض نشدم