2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منطقه ۲منبع اول میکرو یا خیلی سبز یا نشرالگو یکیش رو انتخاب کنین خیلی سبز خیلی آسونه و نشرالگو خیلی ...

یعنی بنظرت ایکیو بهتره ؟

و اینکه اگر نرسیم دو تا منبع بزنیم چی؟

با یه منبع نمیشه درصد خوب زد؟

نه گوش نده هر کس بستگی به توانایی های خودش دارهمدرسه هم همین طور اگه اذیتت میکنه نرو اگه نه برو واس ...

پشت کنکورم. رتبم به پرستاری میخورد موندم برای پزشکی ولی خیلیی سخت از چیزیه که فکر میکردم 

آن کس که اسب داشت غبارش فرونشست. گرد سم خران شما نیز بگذرد. کاربری به من واگذار شده تاپیک های قبل از 404 برای من نیست.

ممن به پزشکی علاقه ندارم همه که نباید پزشک بشن من تو کار خودم موفقم

حسود  تو خودت نمیتونی به جایی برسی چرا ایشون که اینقدر زحمت کشیده توهین میکنی تو اگه موفق بودی که حسودی مردمو نمیکردی 

شماها تنها افتخارتون شوهر کردنه

پزشکی خیلیم سخته 500 هزار نفر رقابت دارن با هم حتی بیشتر

ولی تنها رقابت تو توی کارت با مغز اسکلته

واسه کسی که از ارتفاع بترسه بالا اومدن یه اشتباه محضه  

خیلی سبز ای کیو و هرکول هر کول حامع هست ای کیو پایه به پایهمنبع اولتون میتونه متغیر باشه

من ای کیو استفاده میکنم. ولی برای درصد های بالاتر بعضیا میگن بنفش قلمچی خوبه. راجب اون اطلاعاتی نداری؟

Entp💅

سلام عزیزم مبارکت باشهفیلم آموزشی هم میدیدی؟ اگه می‌دیدی میشه اسم دبیرا تو بگی ؟ و برای زیست چه کتاب ...

ازمون ماز خوبه

کلاس حضوری میرفتم ولی واس زیست فرهمندنیا رو بشدت پیشنهاد میکنم

هر دوتا پینوکیو و ای کیو رو میزدم واس زیست ولی ای کیو واجبه پینوکیو مستحب

واس کدوم درس گرفتی این کتابو؟ببین اگه تموم کردی اولو شروع کن هر چه سریع تر ینی منتظر نباش واس بعد عی ...

کتاب جامع هست امسال داده خیلی سبز برای همه درسا

دَر‌هَیاهوی‌ِجَهان‌دَر‌خَلوَت‌ِخود‌گُمشُدِه‌اَم..🖤️

اون قبلنا کسی نهایی نمی‌داد که این استرسو تحمل کنهاگه کار شاخی نیست بفرما کنکور بده با همین شرایط قب ...

ولش کن خودش عرضه نداره اومده چرت و پرت میگه من خودم تو این رشتم میدونم چقدر وحشتناک و سخت و نفس گیره گوش نکن اینا رو 

واسه کسی که از ارتفاع بترسه بالا اومدن یه اشتباه محضه  

من ای کیو استفاده میکنم. ولی برای درصد های بالاتر بعضیا میگن بنفش قلمچی خوبه. راجب اون اطلاعاتی ندار ...

من از یکی که ریاضیش خوبه شنیدم گفت جامع مهروماه خوبه

دَر‌هَیاهوی‌ِجَهان‌دَر‌خَلوَت‌ِخود‌گُمشُدِه‌اَم..🖤️

پشت کنکورم. رتبم به پرستاری میخورد موندم برای پزشکی ولی خیلیی سخت از چیزیه که فکر میکردم

منم پرستاری میاوردم نرفتم به نظرت ریسک نیست پرستاری نرفتیم ؟ 

چی شد منصرف شدی از پرستاری

شوهر خودم امسال میخواد کنکور بده فقط پنج درصد سهمیه داره من گفتم فقط دندون پزشکی قبول شدی نمیذارم بر ...

سهمیه ۵ درصد میدونی چیه؟ 

ینی کوفت خالیت نباشه میتونی بری دانشگاه تهران 

امسال شما فقط بلدن حرف بزنن

بشین درد زندگی خودتو دوا کن سرت تو زندگی کسایی که زحمت کشیدن نباشه